تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان
نیازمندی های
پزشکی- ورزشی-
علمی ... و
آدرس injast.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
یک ظرف محتوای هوا را در نظر بگیرید. اگر هوای داخل ظرف را با یک پمپ خارج کنیم در ظرف چه چیزی باقی می ماند؟ تا قبل از شکل گیری نظریه کوانتومی در قرن بیستم فیزیکدان ها معتقد بودند که در این ظرف هیچ چیزی باقی نمی ماند اما نظریه کوانتومی نگاه فیزیکدان ها را به مفهوم خلاء برای همیشه تغییر داد.
امروزه از نگاه فیزیک کوانتومی باید گفت که خلاء در واقع خالی نیست بلکه برعکس مملو از انرژی است اما ببینیم چرا؟ علت صفر نبودن انرژی خلاء به رابطه عدم قطعیت هایزنبرگ باز می گردد. براساس رابطه عدم قطعیت، مقدار انرژی یک سیستم همواره با گذشت زمان، افت و خیز دارد و بنابراین انرژی سیستم حتی در خلاء نیز نمی تواند مطلقا برابر صفر باشد. به بیان دقیق تر و براساس نظریه میدان کوانتومی می توان گفت که خلاء همواره حاوی میدان هایی است که افت و خیز می کنند.
اگر فکر میکنید که در جای خود روی زمین محکم و ثابت ایستادهاید دوباره فکر کنید و کمربند خود را محکم کنید زیرا شما به همراه زمین در حال حرکت و سفر هستید، نه تنها ثایت نیستید بلکه حرکتهای مختلفی را در فضا تجربه میکنید، در زیر به اختصار این حرکات را شرح می دهیم.
1) حرکت وضعی: حرکتی است که ما به دلیل چرخش زمین به دور محورش داریم. وقتی زمین در هر 24 ساعت یک بار به دور خود می چرخد، هرنقطه ای روی سطحش دایره ای را در فضا طی می کند که شعاع این دایره برابر است با فاصله عمودی آن نقطه تا محور چرخش زمین. در دو قطب زمین این شعاع صفر و سرعت صفر و در استوا برابر با شعاع زمین است و بنابراین با سرعتی معادل ۱۶۰۰ کیلومتر بر ساعت می چرخد.
در سال 1900، ماکس پلانک فیزیکدان آلمانی، نظریهی کوانتومی خود را ارائه نمود. بر اساس این نظریه، پلانک فرض کرد که نور نیز مانند ماده کوانتیده است. طبق نظریه مکانیک کوانتومی نور، که در دو دهه اول سده بیستم به وسیله پلانک و آلبرت اینشتین و بور برای اولین بار پیشنهاد شد، انرژی الکترو مغناطیسی کوانتیده است، یعنی جذب یا نشر انرژی میدان الکترو مغناطیسی به مقدارهای گسستهای به نام «فوتون» انجام میگیرد. E=hν که در آن ν بسامد و E انرژی است.
اما مفهوم کوانتیده چیست؟ برای روشنتر شدن مفهوم، چند مثال ساده میزنیم:
اکسیون، دومین نامزد ماده تاریک و یکی از تحت تعقیبترین ذرات جهان است احتمالا یک دهه پیش در یک آزمایش ساده رومیزی چهرهاش را نشان داده بود؛ اما هیچ کس توجهی به آن نکرده بود.
به گزارش خبر آنلاین از پایگاه نیوساینتیست، کریستین بک از دانشگاه کوئین ماری لندن میگوید: «اگر آزمایشهای دیگر این اثر را ثابت میکردند، میتوانست یک مرحله عالی به سمت جلو در فهم ما از محتویات این ماده در جهان باشد». وی بررسی مجددی را روی یک سیگنال ناشناس در یک مدار الکتریکی که اولین بار در سال 2004 گزارش شده بود انجام داد، و میگوید که این همان چیزی است که اگر ماده تاریک، شکل ذرات تئوری به نام اکسیون را به خود بگیرد، انتظار دیدنش را خواهید داشت. هنوز برای دانستن این که آیا این سیگنال واقعا ناشی از ماده تاریک است یا خیر زود است، اما این مدارها (اتصالات جووزفسون) ممکن است نوید بخش راه جدیدی برای شکار این مواد اسرارآمیز باشند.
سوالات رایج در آزمون های استخدامی در مصاحبه های استخدامی چه می پرسند؟ منابع آزمون استخدام قوه قضاییه ۹۲+فرصت قبولی در آزمون را از دست ندهید نتایج آزمون گمرک جمهوری اسلامی ایران ۹۲+اطلاعیه هسته گزینش گمرک ایران قبول شدگان آزمون وزارت نیرو اسفند ۹۱ +اعلام نهایی اسامی قبول شدگان آزمون استخدامی شرکت آب منطقه ای گلستان پذیرفته شدگان آزمون امور ...