تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان
نیازمندی های
پزشکی- ورزشی-
علمی ... و
آدرس injast.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
پرتال آکاایران سایت کودک و بارداری بخش بخش کودک قسمت بیماری های کودک- کج گذاشتن پا در کودکان
پنجه پای اغلب افراد هنگام راه رفتن به طور مستقیم و رو به جلو یا اندکی به سمت خارج قرار میگیرد. اما در برخی افراد هنگام راه رفتن، پنجه پا به سمت داخل تمایل دارد که اصطلاحا به آن "پا کفتری" میگویند.
کج گذاشتن پا در کودکان
بیماری های کودک-کج گذاشتن پا در کودکان
کج گذاشتن پا به سمت داخل، در کودکان کمسن در شروع راه افتادن بسیار رایج است. در اغلب موارد با افزایش سن کودک، این عارضه برطرف میشود و کودک پاهایش را درست روی زمین میگذارد.
اما در تعداد کمی از کودکان، این عارضه به خودی خود بهتر نمیشود و باید درمان شود.
کج گذاشتن پا به سمت داخل هنگام راه رفتن، حتی اگر با افزایش سن کودک برطرف نشود، مشکلات وخیمی ایجاد نمیکند.
گاهی برای کودکان دچار این عارضه، به علت انحنای پاهایشان کفش مناسب پیدا نمیشود. این مشکل کفش پوشیدن ممکن است والدین را وا دارد که به درمان اقدام کنند.
این عارضه باعث اشکال مفصلی یا اشکال در راه رفتن و حفظ تعادل نمیشود.
در تعداد بسیار اندکی از کودکان، چرخش شدید غیرعادی استخوان ساق پا و یا استخوان ران به سمت داخل وجود دارد که ممکن است ظاهر نامناسبی به پاها بدهد.
این عارضه ممکن است گاهی نیاز به درمان جراحی داشته باشد.
اگر پنجه پای کودک خیلی انحنا داشته باشد یا انحنای پا برطرف نشود، ممکن است پزشک گچ گرفتن یا استفاده از بریس را برای راست کردن پای کودک تجویز کند
سه علت ممکن است در کودکان سالم باعث کج گذاشتن پا به سمت داخل شود:
متاتارتوس اداکتوس، چرخش ساق پا به سمت داخل و چرخش بیش از حد استخوان ران به داخل.
کج گذاشتن پا در کودکان
1- متاتارتوس اداکتوس
متاتارتوس اداکتوس به معناس انحنای پنجه پا به سمت داخل است. این وضعیت پا هنگامی دیده میشود که به کف پای کودک نگاه کنید.
اگر کودک شما متاتارتوس اداکتوس داشته باشد، ممکن است هنگامی که هنوز نوزاد است، متوجه آن شوید.
این انحنا در پنجه پا احتمالا پیش از تولد نوزاد، هنگامی که پای او درون رحم تحت فشار قرار میگیرد، ایجاد می شود.
در بسیاری از این کودکان با افزایش سن کودک، پنجه پا راست میشود.
اگر پای کودک خیلی انحنا داشته باشد یا انحنای پا برطرف نشود، ممکن است پزشک گچ گرفتن یا استفاده از بریس را برای راست کردن پای کودک تجویز کند.
مهم ترین مشکلی که انحنای شدید پنجه پا ایجاد میکند، مشکل کفش پوشیدن کودک است و دلیل اصلی برای گچ گرفتن یا استفاده از بریس هم همین است.
کج گذاشتن پا در کودکان
2- چرخش استخوان ساق پا به سمت داخل
استخوان درشتنی در ساق پا در حد فاصل زانو و قوزک پا قرار دارد.
معمولا والدین هنگامی که کودک شروع به راه افتادن میکند، متوجه چرخش داخلی درشتنی میشوند. مقداری چرخش درشتنی به سمت داخل در نوزادان طبیعی است. این چرخش در پایان یک سالگی کودک برطرف میشود.
در برخی از کودکان این چرخش طوری صاف نمیشود که کودک بتواند پایش را به طور درست یعنی به سمت جلو یا اندکی به سمت خارج روی زمین بگذارد و در نتیجه در آغاز راه افتادن، پاهایش را به سمت داخل کج خواهد گذاشت.
استخوانهای ساق پا با ادامه رشد کودک تا سن شش تا هشت سالگی کودک راستتر خواهند شد.
در این عارضه استفاده از بریس یا کفشهای خاص کمکی زیادی نخواهد کرد.
یک شیوه درمانی استفاده از میلهای است که به کفش متصل است و باعث میشود پای کودک به سمت بیرون چرخانده شود. اما این شیوه در همه موارد موثر واقع نمیشود.
اغلب پزشکان برای کودکان کم سن مبتلا به این عارضه، درمانی تجویز نمیکنند و منتظر برطرف شدن آن با افزایش سن کودک می شوند.
حتی اگر چرخش استخوان ساق پا به سمت داخل باقی بماند، باعث مشکلات مفصلی یا مشکل در راه رفتن یا پریدن کودک نخواهد شد.
گاهی ظاهر پا ممکن است مسئلهساز باشد که در این موارد درمان با جراحی برای بریدن استخوانها و چرخاندن آنها به سمت بیرون انجام می شود تا پنجه پا مستقیم به سمت جلو قرار بگیرد. البته تعداد بسیار اندکی از کودکان نیاز به چنین جراحیهایی خواهند داشت.
کج گذاشتن پا در کودکان
3- چرخش استخوان ران به سمت داخل
همه نوزادان با اندکی چرخش استخوان ران به سمت داخل متولد می شوند. این عارضه در کودکان در سنین 2 تا 4 سالگی، پس از شروع به راه افتادن کودک خودش را نشان میدهد.
این عارضه ممکن است با افزایش سن در سالهای ابتدای کودکی بدتر شود، اما نهایتا در سالهای بعدی زندگی بهتر میشود.
در اغلب کودکان، در سن شش تا هشت سالگی پا به وضعیت طبیعی درمیآید.
استفاده از بریس یا کفش طبی معمولا کمکی نمیکند.
در معدودی از کودکان که چرخش به سمت داخل استخوان ران در آنها شدید است، ممکن است عمل جراحی برای بریدن استخوان و چرخاندن آن به سمت بیرون انجام شود تا پنجه پا روی زمین به سمت جلو قرار بگیرد.
:: موضوعات مرتبط:
پزشکی،
، :: برچسبها:
بیماری نوزاد ,
بیماری کودک ,
کج گذاشتن پا در کودکان ,
کج گذاشتن پا هنگام راه افتادن کودک ,
پای کودک ,
گزارش تخلف,
پرتال آکاایران سایت کودک و بارداری بخش بخش کودک قسمت بیماری های کودک- تب کودک چه موقع اورژانسی می شود؟
محققان به این نتیجه رسیده اند بدن انسان از تب به عنوان یک سپر دفاعی استفاده می کند و افزایش درجه حرارت بدن، برخی میکروب ها و ویروس ها را از بین می برد و تب یکی از نشانه های خوب بالینی برای آگاهی والدین و پزشک از وجود بیماری های عفونی است.
تب کودک چه موقع اورژانسی می شود؟
بیماری های کودک-تب کودک چه موقع اورژانسی می شود؟
بیشتر مادران با این صحنه مواجه شده اند: نیمه های شب فرزندتان با درد و ناله پیش شما آمده و شما هم با لمس پیشانی او متوجه تب و داغی سرش شده اید. این لحظات معمولا برای مادران کم تجربه سخت است، چون نمی دانند چه باید بکنند. تب کودک برای آنها کابوس است و به محض اینکه تب سنج یک درجه تب را نشان می دهد، شب را تا صبح بالای سر کودک بیدار می نشینند و مرتب تبش را اندازه می گیرند تا دچار تشنج نشود.
اما درست در همین مواقع است که باید خونسردی خودتان را حفظ کنید. بسیاری از والدین تب را خطرناک می دانند، اما متخصصان معتقدند در خیلی از موارد تب مشکل حادی نیست.
دکتر اکبر کوشانفر، متخصص اطفال و استاد دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی درباره تب نوزادان و کودکان بیشتر توضیح می دهد.
تب چیست؟
برای درک درست اینکه تب چیست، ابتدا باید سراغ هیپوتالاموس که غده ای در مغز است برویم. این غده که در وسط پایه مغز واقع شده مثل یک ترموستات عمل می کند. این ارگان با درک میزان دمای مناسب برای بدن پیامی را به سیستم های عصبی ارسال و آنها را برای رسیدن به دمای مطلوب آماده می کند.
دمای طبیعی بدن 37 درجه سانتی گراد است، البته در برخی افراد اندکی درجه حرارت بدن بالاتر یا پایین تر است. همچنین دمای بدن در طول شبانه روز متغیر است؛ در صبح اندکی پایین تر و در عصر اندکی بالاتر می رود.
وقتی ویروسی وارد بدن و خون کودک شود، موجب تغییراتی در خون و گلبول های سفید و درجه حرارت بالا برای دفاع می شود.
هیپوتالاموس با درک این موضوع به سیستم عصبی دستور می دهد درجه حرارت بدن بالا برود و دمای بدن ممکن است به 38 تا 40 درجه برسد.
برای اندازه گیری تب بچه ها به هیچ وجه دماسنج را در دهان یا مقعد قرار ندهید، چراکه خطرناک است و ممکن است شکسته شود
تب عفونی، استامینوفن نمی خواهد
گاهی اوقات در کودکان کمتر از 4 سال به علت عفونت گوش و در کودکان بالای 4 سال به علت سینوبرونشیت علائم بالینی تب و سرفه طول می کشد.
بیشتر محققان و پزشکان معتقدند تب برای کودکان مشکل جدی تلقی نمی شود. ثابت شده تب یک عامل دفاعی بدن بوده و دوره بیماری را کوتاه تر می کند و پایین آوردن تب دوره بهبود بیماری را در کودکان به شدت کند می کند.
بدن برای افزایش درجه حرارت خون مجبور است به سوخت و ساز بیفزاید و افزایش متابولیسم بدن باعث دفع بسیاری از سموم نهفته در بافت ها می شود.
در این صورت توصیه می شود در مورد تب ناشی از بیماری های عفونی و تب واکسیناسیون، استامینوفن تجویز نشود که دفاع بدن در مقابل میکروب ها کمتر نشود.
چقدر استامینوفن؟
استامینوفن به عنوان مسکن و تب بر مصرف زیادی دارد و در موارد لزوم باید مصرف شود، چون مسمومیت های دارویی با استامینوفن اتفاق می افتد. استامینوفن عمدتا به وسیله کبد متابولیزه می شود.
علائم مسمومیت خفیف مانند تهوع، رنگ پریدگی و خستگی است که به وسیله دفع استامینوفن غیر سمی از راه ادرار علائم بهبود می یابد.
تب کودک چه موقع اورژانسی می شود؟
شربت ایبوپروفن نیز داروی مناسب مسکن و تب بر برای کودکانی است که تب و درد عفونت گوش دارند.
اگر تب 30 تا 45 دقیقه بعد از مصرف دارو ادامه یافت، برای اطمینان از کافی بودن دارو، دوز دارو و پیمانه ای را که با آن دارو را به کودک داده اید، کنترل کنید.
در صورتی که میزان داروی داده شده کافی باشد، ممکن است بدن کودک به دارو جواب نداده باشد. اگر استامینوفن طی یک ساعت تب را پایین نیاورد، برای استفاده از داروی دیگر با پزشک مشورت کنید.
اندازه گیری تب و پایین آوردن آن
استفاده از درجه های اندازه گیری تب، وسیله مناسبی برای اندازه گیری دمای بدن است. برای بچه ها به هیچ وجه دماسنج را در دهان یا مقعد قرار ندهید، چراکه خطرناک است و ممکن است شکسته شود.
دماسنج را زیر بغل کودک قرار دهید و هر دمایی را که مشاهده کردید، یک درجه به آن اضافه کنید، یعنی اگر دماسنج تب کودک شما را 38 نشان داد، در حقیقت او 39 درجه تب دارد.
پاشویه یکی از روش های سنتی برای کاهش تب است که هنوز هم به خانواده ها توصیه می شود. والدین می توانند دستمالی را با آب شیر خیس کنند و روی سر و بدن بچه قرار دهند.
حمام کردن روش مناسبی برای کاهش تب نیست، چراکه بچه بیمار است و توان بالایی ندارد و حفظ و کنترل او در این حالت کار سختی است و ممکن است زمین بخورد.
تب بالای 38 درجه در کودکان زیر سه ماه، تب بالای 38.2 در کودکان سه تا شش ماه و تب بالای 38.8 در کودکان بالای شش ماه نیاز فوری به درمان پزشکی دارد
تب فایده هم دارد!
محققان به این نتیجه رسیده اند بدن انسان از تب به عنوان یک سپر دفاعی استفاده می کند و افزایش درجه حرارت بدن، برخی میکروب ها و ویروس ها را از بین می برد و تب یکی از نشانه های خوب بالینی برای آگاهی والدین و پزشک از وجود بیماری های عفونی است و بدون وجود تب پیش بینی عفونت در بدن بسیار سخت و پیچیده خواهد بود.
گاهی اوقات به دنبال تب، لرز ایجاد می شود و با وجود تب و پوشاندن کودک با پتو، او احساس سرما و لرز می کند.
چه زمان به پزشک مراجعه کنید
در برخی موارد در صورت بروز تب باید هرچه سریع تر به پزشک مراجعه کنید. مهم ترین موارد عبارت است از:
تب بالای 38 درجه در کودکان زیر سه ماه، تب بالای 38.2 در کودکان سه تا شش ماه، تب بالای 38.8 در کودکان بالای شش ماه.
اگر تب با علائمی مانند تهوع و استفراغ، خشکی دهان، بی قراری شدید، رنگ پریدگی، سردرد شدید، ورم مفاصل، سفتی گردن، درد شدید شکم، برجسته شدن قسمت های نرم سر، کاهش سطح هوشیاری و مشکلات تنفسی همراه باشد، باید هرچه زودتر به پزشک مراجعه کرد.
رابطه تب و آسیب مغز
واقعیت این است که تب آسیبی به مغز وارد نمی کند. در فردی با عملکرد طبیعی مغز، تب یک واکنش طبیعی به عفونت است.
همان طور که گفته شد هر مغز سالم، یک ترموستات داخلی برای پیشگیری از بالا رفتن دمای بدن و آسیب به مغز دارد.
آسیب مغز تنها زمانی اتفاق می افتد که تب بیش از حد و شوک گرمایی ایجاد شود.
تب بیش از حد زمانی بروز می کند که مغز توان تنظیم حرارت بدن را نداشته باشد یا فرد نتواند خود را خنک کند. اما تب در اثر بیماری یک فرایند طبیعی است و به هیچ کدام از ارگان های بدن آسیب نمی زند.
قسمت خواندنی ها و دیدنی ها- قلعهای که پایتخت اقتصادی جهان شد +عکس جام جم آنلاین: 389 سال پیش در روز 2 فوریه سال 1625 میلادی هلندی ها یک قلعه را در جزیره منهتن و در دهانه رودخانه هوستون بنا کردند ، این قلعه کوچک سال ها بعد به ابر شهر نیویورک تبدیل شد.
شرکت هلندی هند غربی در پیرامون قلعه 30 خانواده مهاجرپروتستان مذهب فرانسوی را مستقر کرد. این مهاجرنشین کوچک به یاد بندر آمستردام «نیو آمستردام» نام گرفت.
قلعهای که پایتخت اقتصادی جهان شد عکس
خواندنی ها و دیدنی ها-قلعهای که پایتخت اقتصادی جهان شد +عکس
پتر مینوئیت ، فرماندار نیو آمستردام زمین های این مهاجرنشین را در ازای دادن مهره های رنگین ، چند آینه و دیگر وسایلی که حدود 60 فلورن قیمت داشتند از سرخ پوستان آلگونکین خریداری کرد و به اشغال این سرزمین جنبه قانونی داد.
قلعهای که پایتخت اقتصادی جهان شد عکس
زندگی مهاجرنشینان نیو آمستردام در سال های نخست بسیار دشوار بود.جنگ های بی وقفه با سرخ پوستان قبیله آلگونکین ، شیوع بیماری های مسری مانند وبا و...
قلعهای که پایتخت اقتصادی جهان شد عکس
در سال 1664 میلادی 4 فروند کشتی جنگی انگلیسی ورودی بندر نیو آمستردام را مسدود کردند.
پتر استیووسان ، فرماندار هلندی که امیدی به کمک نداشت تصمیم گرفت تسلیم شده و این مهاجرنشین را به انگلیسی ها واگذار کند.
قلعهای که پایتخت اقتصادی جهان شد عکس
مهاجرنشین نیو آمستردام به افتخار دوک دو یورک ، پادشاه آینده انگلستان که با نام جک دوم به تخت سلطنت نشست به نیویورک تغییر نام داد.
قلعهای که پایتخت اقتصادی جهان شد عکس
این شهر به لطف تجارت پوست با سرزمین دریاچه های بزرگ به سرعت توسعه و گسترش یافت. در زمان جنگ استقلال آمریکا ، نیویورک با 30 هزار نفر جمعیت مهمترین شهر آمریکای شمالی بود.
در سال 1850 جمعیت نیویورک به 500 هزار نفر و در پایان قرن نوزدهم به 3 میلیون نفر رسید. نیویورک دروازه اصلی ورود مهاجران اروپایی به آمریکا محسوب می شد.
قلعهای که پایتخت اقتصادی جهان شد عکس
با اختراع آسانسور برقی ، نخستین آسمان خراش ها مانند قارچ در گوشه و کنار جزیره منهتن روییدند.
امروز نیویورک یکی از بزرگترین شهرهای جهان محسوب می شود نه فقط به دلیل جمعیت آن بلکه به دلیل تنوع نژادی و فرهنگی مردمی که در آن سکونت دارند.
فرارو- نخستین نشست مذاکرات وین 3 پس از یک ساعت گفت و گوی معاونان وزیران خارجه ایران و کشورهای 1+5 به پایان رسید.
ایران و کشورهای 1+5 آخرین دور مذاکرات پیش از مرحله تدوین متن مشترک را برای حل موضوعاتی که به گفته محمد جواد ظریف « همچنان داخل پرانتز و محل اختلاف» است آغاز کردند.
با جمع بندی نهایی در این مذاکرات که دو روز طول خواهد کشید، هفت کشور برای ورود به مرحله تدوین متن مشترک آماده خواهند شد.
در افتتاحیه این دور از مذاکرات که به وین 3 موسوم است، محمد جواد ظریف و کاترین اشتون برای دقایقی حضور یافتند و با ریاست آنها این دور از مذاکرات شروع شد.
پس از آن هیات های مذاکره کننده در سطح معاونان وزارت ا مور خارجه هفت کشور ادامه می یابد. عکس های فارس، ایرنا و تسنیم از این نشست را در زیر می بینید.
فرارو- دکتر مصدق در سال 1330 و در جریان سفر به نیویورک مدتی را در بیمارستان این شهر بستری بود.
به گزارش سرویس تاریخ فرارو، دکتر محمد مصدق، نخست وزیر ایران در روز ۸ مهر ۱۳۳۰ برای شرکت در جلسه شورای امنیت سازمان ملل به نیویورک رفت و در همین زمان به سفارت ایران در واشنگتن دستور داده بود با اطلاع وزارت امور خارجه دو اتاق در بیمارستانی در نیویورک برای او بگیرند و به محض ورود از فرودگاه به آنجا رفت.
مصدق در اولین روزهای ورود به امریکا مذاکرات و دیدارهای خود را در بیمارستان انجام داده و همزمان برای درمان تحت نظر پزشکان امریکایی قرار داشت. گفته می شود مصدق پس از اطلاع از هزینه های بالای بیمارستان فورا می خواهد به بهانه حضور در جلسه شورای امنیت بیمارستان را ترک کند.
در همین حال"لیزا لارسن" عکاس زن نشریه نیویورک تایمز و لایف در این زمان با حضور در بیمارستان تعدادی عکس از نخست وزیر ایران می گیرد که برخی از آنها در جراید امریکا منتشر و تعدادی دیگر جزو مجموعه شخصی او باقی می ماند. این عکس ها در سال 2006 به موزه بین المللی عکاسی اهدا شد. گرچه با نگاهی به عکس ها به نظر می رسد مربوط به بستری شدن نخست وزیر در دو مقطع متفاوت و شاید در دو اتاق متفاوت بیمارستان است اما تاریخ عکس ها یکی است و همه مربوط به نیویورک عنوان شده است.
فرارو- شام کاری ظریف و اشتون شامگاه دیشب در نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در وین برگزار شد.
شام کاری محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان و کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا شامگاه دیشب در نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد دفتر ملل متحد و دیگر سازمان های بین المللی در وین آغاز شد.
گفتنی است هیئت مذاکره کننده کشورمان به ریاست محمدجواد ظریف به منظور از سرگیری دور سوم مذاکرات صبح دیروز تهران را به مقصد وین ترک کرد و بعد از ظهر روز دوشنبه به وقت تهران وارد وین شد.
عکس های مصطفی حقگوی حقیقی عکاس باشگاه خبرنگاران و سن چپی عکاس ایرنا از این شام کاری را در زیر میبینید.
فرارو- اندک زمانی پس از بروز بحران اوکراین و کریمه، بسیاری از ناظران سوالاتی را مطرح کردند. از جمله اینکه تجدید تنش ها میان روسیه و غرب چه تاثیری بر سرنوشت مذاکرات هسته ای ایران خواهد داشت؟ آیا روس ها ایران را به تغییر رویکرد فعلی در مذاکرات با گروه 1+5 (آمریکا، انگلیس، فرانسه، چین، روسیه و آلمان) که منعطف تر از گذشته است، ترغیب خواهند کرد و به موافقت با تحریم ایران پایان خواهند داد، یا حتی کمک های مالی و نظامی به ایران خواهند داشت و برای مثال سامانه دفاع موشکی اس 300 را به ایران تحویل خواهند داد؟
به گزارش سرویس بین الملل فرارو به نقل از آی.دی.ان-ایندپت نیوز، سوالات مهم دیگری هم مطرح می شوند. از همه مهمتر اینکه رفتار غرب در قبال ایران چه تاثیری بر توانایی روسیه برای فشار بر اوکراین و به طور کلی بازیابی نفوذ خود بر کشورهای مستقل شوروی سابق شامل قفقاز و آسیای مرکزی داشته است؟ در واقع سیاست غرب برای مهار ایران و ممانعت از دسترسی این کشور به بسیاری از منابع منطقه ای و فراملی انرژی باعث تسهیل سیاست تثبیت جایگاه روسیه در اتحاد جماهیر شوروی سابق شده است.
یکی از ابزارهای مهم روسیه برای بازیابی نفوذ خود بر دارایی های سابقش، درآمدهای گسترده نفتی و گازی این کشور بوده است. این مسئله در مورد اوکراین کاملا مشخص شد، جایی که روسیه از دستکاری جریان ورود گاز به اوکراین در جهت فشار به کیف استفاده کرد. ایران از نظر درآمد گازی در رتبه دوم و پس از روسیه قرار دارد و به همین دلیل می توانست جایگزین خوبی برای روسیه در بسیاری از کشورهای شوروی سابق از جمله اوکراین باشد.
اما سیاست غرب در ممانعت از سرمایه گذاری خارجی در بخش انرژی ایران به همراه ممانعت از انتقال نفت و گاز ایران به غرب از طریق خطوط مختلف باعث شده روسیه بخش بزرگی از بازار انرژی اروپا را از آن خود کند. این امکان وجود داشت که گاز ایران به آسانی به اروپا منتقل شود، به خصوص به کشورهای شرق اروپا از طریق ترکیه، بلغارستان و چند کشور دیگر. حتی اوکراین می توانست برخی نیازهای خود در بخش انرژی را از طریق ایران تامین کند.
این مسئله بر قفقاز هم دلالت می کند. گرجستان و ارمنستان خواستار همکاری بیشتر با ایران در بخش انرژی بوده اند. با این حال از سوی غرب دلسرد شدند و در مورد ارمنستان، این کشور حتی از سوی روسیه تحت فشار قرار گرفت. نتیجه چنین اقداماتی، افزایش آسیب پذیری آنها در مقابل فشارهای روسیه بوده است.
ضمن اینکه ممانعت از عبور هرگونه منبع انرژی آسیای مرکزی از ایران -تنها کشور با مرزهای مشترک آبی و خاکی با این کشورها (بجز ازبکستان که یک کشور محصور در خشکی است)- دریافت انرژی برای این کشورها را دشوار کرده، برای مثال کشوری مانند گرجستان برای دریافت گاز ترکمنستان با مشکل روبرو شده است. در دیگر مناطق نیز دور کردن ایران از طرح های انرژی منطقه ای و دلسرد کردن کشورهای قفقاز و آسیای مرکزی از همکاری با ایران، یا به نفع روسیه بوده یا فرصت هایی را برای چین فراهم کرده است.
حتی محروم کردن ایران از امور امنیتی و موارد مربوط به حل منازعات و اقدامات غرب در تشویق کشورها به اتخاذ سیاست های ضد ایران، تاثیرات منفی داشته است. این مسئله باعث بروز تنش ها و مشکلات جدید، برای مثال میان ایران و آذربایجان و همچنین تشدید تنش های فرقه ای شده است.
درس های مهم مواردی که در بالا ذکر شد، درس های مهمی برای سیاست غرب در مقابل ایران و مسائل منطقه ای در آسیای مرکزی، قفقاز و آسیای مرکزی دارند. نخستین درس این است که اجرای سیاست مهار در چندین جبهه، دست کم در دراز مدت عملی نیست. طی 20 سال گذشته آمریکا تلاش کرده هم روسیه و هم ایران را در این مناطق محدود کند و مانع تقابل ایران با این مناطق شود و در عین نیم نگاهی به فرآیند چین دارد.
درس دوم این است که ممانعت از ورود نفت و گاز ایران از بازارهای جهانی، به طور اجتناب ناپذیری گزینه ای انرژی اروپا و آسیای مرکزی را محدود کرده و آنها را در مقابل فشارهای روسیه آسیب پذیر کرده زیرا بجز قطر، دیگر غول های نفتی خلیج فارس بازیگر مهمی در بازار گاز محسوب نمی شوند.
آخرین و مهمترین درس نیز این است که غرب باید مذاکرات با ایران در مورد مناقشات هسته ای را به نتیجه رضایت بخشی برساند. این مسئله باید با لغو تحریم ها، تشویق شرکت های انرژی غربی به بازگشت به ایران و طراحی شبکه های جدید انتقال انرژی که شامل ایران شود، همراه باشد. این نوع مشارکت در دراز مدت منجر به روابط سیاسی بهتر میان ایران و غرب می شود و تاثیری مثبت بر تحولات سیاسی ایران و در نتیجه مسائل حقوق بشر و دیگر آزادی ها در ایران خواهد داشت.
غرب باید با توجه به مسائل امنیتی منطقه ای گسترده تر، به صورت مورد به مورد با ایران کار کند. همانطور که در مورد افغانستان- جایی که ایران در سرنگونی طالبان از منافع آمریکا حمایت کرد- شاهد بودیم، منزوی و دور کردن ایران، بیش از آنکه به ایران ضربه بزند، غرب را تهدید می کند. در حال حاضر تنها برنده واقعی، ولادیمیر پوتین از روسیه است.
فرارو- مراسم تجلیل از عوامل مجموعه تلویزیونی پایتخت 3 عصر سه شنبه در تالار ایوان شمس برگزار شد.
نشست نقد و بررسی مجموعه تلویزیونی «پایتخت 3» به همراه تقدیراز عوامل این مجموعه از سوی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در تالار ایوان شمس برگزار شد.
این نشست با حضور حجت الاسلام شهاب مرادی، رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، علی دارابی، معاون سیمای جمهوری اسلامی، مهدی فرجی، مدیر شبکه یک صدا و سیما، سیروس مقدم، کارگردان، الهام غفوری، تهیه کننده و محسن تنابنده، سرپرست نویسندگان، بازیگر و مشاور کارگردان برگزار شد.
عکس های حامد ملک پور عکاس تسنیم و امین جلالی عکاس ایرنا از این مراسم را در زیر می بینید.
فرارو- پس از آنکه با فشار امریکا ارتش شوروی در سال 1325 خاک ایران را ترک کرد هراس از نفوذ این کشور در ایران باعث شد امریکا سعی کند بیشتر به شاه نزدیک شود.
به گزارش سرویس تاریخ فرارو، همزمان با گسترش روابط شاه و امریکا پس از پایان جنگ جهانی دوم در ۳۰ خرداد ۱۳۲۶ یک قرارداد ۱۰ میلیون دلاری فروش سلاح به ایران به امضا رسید.
در ادامه شاه جوان که سفر دوره ای خود به چند کشور اروپائی را در سال 1327 انجام داده بود به دعوت هری ترومن رئیس جمهور وقت امریکا در آبان 1328 برای 45 روز به این کشور سفر کرد.
این سفر در حالی انجام می گرفت که در ۱۳ آبان ۱۳۲۸ هژیر وزیر دربار ترور و ابراهیم حکیمی به سمت نخستوزیر برگزیده شده بود.
محمدرضاشاه ۲۴ آبان از تهران رهسپار امریکا شد و ۲۵ آبان با استقبال ترومن سفر خود به ینگه دنیا را آغاز کرد؛ گفته می شود شاه برای جذب کمک های امریکا برای تداوم برنامه های خود در کشور به این سفر رفت و در جریان آن با بسیاری از مقامات امريکايي دیدار و از کارخانهها و امکانات این کشور بازدید کرد.
در پایان این سفر رسمی، شاه و ترومن در اعلامیه مشترکی اعلام کردند، امریکا برای بازسازی ایران پس از ویرانیهای جنگ جهانی در چهارچوب برنامه موسوم به "اصل چهار" کمکهای مالی و فنی در اختیار ایران قرار می دهد.
تعدادی از عکس های سفر شاه پهلوی به امریکا در میان عکس های دوران ریاست جمهوری ترومن در موزه "هری ترومن" در کاخ سفید نگهداری میشود و در سایت آن قابل دسترسی است.