تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان
نیازمندی های
پزشکی- ورزشی-
علمی ... و
آدرس injast.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
این روزهای هـوای کشور عزیـزمان ایران به روایت تصویر
هرچند هوای سرد پاییز نوعی احساس تنهایی و افسردگی به آدم می دهد و شاید برای همین باشد که این قدر دوست داریم کنار بخاری بنشینیم و یا به شعله های آتش شومینه خیره شویم و یا مثل خیلی ها روی کاناپه روبروی تلویزیون بنشینیم و تا ساعت های متمادی تلویزیون نگاه کنیم؛ اما بیرون زدن از خانه و قرار گرفتن در سرمای پاییزی خصوصا اینکه توام با بارندگی و برف هم باشد احساس شگفت انگیزی را به انسان منتقل می کند که نه تنها وصف ناپذیر بلکه شاید در هیچ فصل دیگری اینهمه دگرگونی در آب و هوا را نتوان تجربه کرد.
وقتی گرفتار جادوی پاییز می شویم گویی ابرها با خورشید خصومت دارند و باد سرد وزان تر از همیشه است؛ ولی سرخوش تر از آنند که بتوانند مانع تابش گرمای محبت ساکنان زمین به همنوعانشان شوند بشرط آنکه بعضی خودروها هنگام عبور از کنار رهگذران آبهای جمع شده در کف زمین را به عابران عزیز نپاشند.
لطفا تا باز شدن كامل عكسها شكیبا باشید در صورتیکه عکسها قابل نمایش نیست، در بالای ایمیل بر روی گزینه Show Imagesیا Display images belowکلیک کنید
بازیهای المپیک زمستانی ۲۰۱۴ در حالی روزهای پایانی خود را سپری می کند که تابحال در آخرین رده بندی توزیع مدال های سوچی تا ۲۰ فوریه، ورزشکاران نروژی توانستند با ۱۰ مدال طلا جایگاه نخست خود را در جدول رده بندی حفظ کرده و آمریکایی ها که بیشرین مدال را کسب کرده اند نیز خود را به رده دوم رساندند. آلمان نیز در حال حاضر جایگاه سوم را به خود اختصاص داده است.
این روزها برای خیلی از کارها مجبور هستید در صف بایستید. برای خرید مواد غذایی، نان، تلفن زدن، در مغازههای مختلف، بانک، این روزها هم سبد کالا، و ... به ویژه در این وقت از سال که بیشتر مغازهها در حراج هستند، ممکن است مجبور هستید در صف مغازه مورد علاقهتان منتظر بمانید تا بتوانید لباسی را که چند وقت بود در نظر داشتید با قیمتی مناسب خریداری کنید. اما در این مورد هم مثل سایر جنبههای زندگی، آداب و اصولی را باید رعایت کنید.
1. اگر چند نفر هستید، با گروه به طور کامل در صف قرار گیرید. نباید یک نفر برای کل گروه در صف جا بگیرد. فکر کنید چقدر آزاردهنده خواهد بود اگر پشت سر یک نفر در صف ایستاده باشید و وقتی نزدیک است که نوبتتان شود، یکدفعه گروهی به او ملحق شوند و انتظار شما را طولانیتر کنند. این مسئله مخصوصاً در صفهای اسباببازیها در شهربازی بسیار اتفاق میافتد.
2. بچههایتان را کنترل کنید. وقتی با افراد دیگر در صف وارد گفتگو میشوید، فرزندانتان را فراموش نکنید که به دست و پای بقیه افراد در صف بپیچند و برای خودشان و دیگران ایجاد مشکل کنند.
3. صبور باشید. همه افراد در صف یک وضعیت را دارند. خیلی وقتها بعضی افراد سعی میکنند خودشان را جلو بیندازند اما این کار از فرهنگ به دور است زیرا سایر افراد هم به همان میزان منتظر ماندهاند. همچنین اگر صف بسیار طولانی است، وقتی نوبتتان شد کارتان را سریعتر انجام دهید که به بقیه کسانی که پشت سرتان بودهاند زیاد منتظر نمانند.
4. قبل از اینکه وارد صف شوید (اگر صفی طولانی است)، حتماً قبلاً به توالت بروید که بعد برای انجام این کار بقیه افراد را برای لحظهای صف را ترک کردن اذیت نکنید. شاید به نظرتان مسخره بیاید اما خیلی وقتها اتفاق میافتد. اگر صف را ترک کنید، نمیتوانید انتظار داشته باشید که وقتی دو دقیقه بعد برگشتید جایتان محفوظ مانده باشد.
5. به حریم شخصی دیگران احترام بگذارید. لازم نیست حتماً در صف به نفر جلویی یا پشتی خودتان بچسبید. اینکار موجب آزار دیگران خواهد شد. همچنین اگر سیگار میکشید، وقتی در صف هستید اصلاً وقتش نیست. آن را برای وقتی نگه دارید که از صف بیرون آمدید.
6. مطمئناً یکی از بدترین کارها در مورد صف ایستادن این است که بخواهید نوبتتان را جلو انداخته، یک دفعه خودتان را به جلو صف برسانید و صف را به هم بریزید. به هیچ عنوان اینکار را نکنید.
7. در صف هیچ گاه ادب و نزاکت را فراموش نکرده و همیشه احترام دیگران را نگاه دارید. هل دادن دیگران یکی از مصادیق بارز بی نزاکتی است.
8. هیچگاه به هنگام تشکیل صف بخاطر اینکه جزء نفرات اول باشید، به یکباره هجوم نیاورید و با آرامش اقدام به تشکیل صف کنید.
9. در باجه صندوق مربوط به فروشگاه ها که نوشته شده "مخصوص اقلام کمتر از 5 عدد" عدد مربوطه را رعایت کنید.
بااینکه برای کارهای بسیار زیادی مجبور هستید روزانه در صف بایستید، اما ما ایرانیها به ندرت سعی در اجرای قوانین بالا میکنیم. با اجرای این اصول و قوانین، سعی کنیم به حقوق دیگران احترام بگذاریم.
:: موضوعات مرتبط:
اجتماعی،
، :: برچسبها:
رسم و رسوم ایستادن در صف,
حقوق اجتماعی,
نویسنده : مسعود , مهتاب
تاریخ : سه شنبه 6 اسفند 1392
اعتراض و مخالفت نهادها و مراجع محافظهکار مذهبی به فیلم "رستاخیز" همچنان ادامه دارد. این فیلم که به ماجرای عاشورا میپردازد به دلیل نمایشدادن چهره و صدای برخی از شخصیتهای حادثه عاشورا آماج حمله قرار گرفته است. روزی که فیلم رستاخیز برای اولین بار در جشنواره سینمایی فجر امسال به نمایش درآمد بسیاری شگفتزده شدند. عدهای نیز پیشبینی کردند که "قداستزدایی" و "عرفیگرایی" نسبت به روایتها و شخصیتهای مذهبی در این فیلم آغاز روندی مثبت و تداوم یابنده است.
اما از همان روز نمایش رستاخیز در جشنواره به تدریج نداهای انتقاد و مخالفت از سوی نهادها و محافل مذهبی محافظهکار و تندرو علیه این فیلم بلند شد. پس از اعتراض عده ای از محافظهکاران مذهبی نسبت به نمایش چهره حضرت ابوالفضل در فیلم "رستاخیز"، معاون حقوقی وزارت ارشاد از حذف تصاویر ابوالفضل در این فیلم خبر داده است. حسین نوشآبادی معاون حقوقی وزارت "فرهنگ و ارشاد اسلامی" پنجشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۲ از حذف تصاویر ابوالفضل و "بزرگان دین اسلام" در فیلم "رستاخیز" خبر داده است. خبرگزاری "مهر" از قول حسین نوشآبادی نقل کرده که فیلم رستاخیز با اصللاحات، اکران عمومی خواهد شد.
بهادر زمانی که در فیلم "رستاخیز" در نقش ابوالفضل ظاهر شد
پیش از این علی جنتی وزیر "فرهنگ و ارشاد اسلامی" نیز، "نورپردازی" برای حذف چهره بزرگان از صحنههای حساس فیلم را راهکاری برای اکران عمومی این فیلم دانسته بود.
بهادر زمانی در نقش ابوالفضل
"رستاخیز" فیلمی تاریخی مذهبی به کارگردانی و نویسندگی احمدرضا درویش محصول سال ۱۳۸۹ ایران است که در جشنواره فیلم فجر ۱۳۹۲ در ۱۱ بخش نامزد دریافت سیمرغ بلورین بود و در نهایت در ۸ بخش از جمله بهترین فیلم و بهترین کارگردانی برنده شد.
اما از همان روز آغاز نمایش این فیلم در جشنواره به تدریج نداهای انتقاد و مخالفت از سوی نهادها و محافل مذهبی محافظهکار و تندرو علیه آن بلند شد.
بخشی از هزینههای فیلم "رستاخیز" با حمایت مالی "موسسه اهل بیت" نزدیک به آیتالله سیستانی تامین شده است. آنگونه که از اظهارات حجتالله ایوبی، رئیس "سازمان سینمایی کشور" برمیآید "پیام آیت الله سیستانی مبنی بر کسب مجوزهای شرعی و قانونی" برای فیلم هم وجود دارد".
بهادر زمانی بازیگر نقش ابوالفضل در فیلم "رستاخیز"
شماری از روحانیون قم در روزهای اخیر صدای خود را علیه "تقدسشکنی" فیلم بلند کردهاند و در نکوهش و حتی مجازنبودن دیدن این فیلم اظهار نظر کردهاند.
در میان این مراجع تقلید معترض به فیلم "رستاخیز" میتوان از آیتاللهها مکارم شیرازی، وحید خراسانی، موسوی اردبیلی و گرگانی نام برد.
همچنین به گزارش سایت "تسنیم" ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ برخی مداحان و هیاتهای مذهبی نیز در اعتراض به ساخت و پخش فیلم "رستاخیز" در مسجد ارگ تهران تجمع کردند.
حسین سازو، یکی از مداحان حاضر در تجمع اعتراضی که در مجسد ارگ برگزار شد، "مهمترین مشکل" فیلم "رستاخیز" را نشان دادن "۵ تن از اهل بیت امام حسین" دانسته است.
علمای شیعه در جمهوری اسلامی ایران نشان دادن "تمثال امامان" را مجاز نمیدانند. روزنامه "قانون" اما در گزارشی نوشته: در حالی که تمامی علمای شیعه، فقط و فقط به عصمت پیامبر اسلام، حضرت زهرا، علی و یازده فرزند ایشان معتقدند، یوسفعلی میرشکاک در اظهار نظری عجیب گفته است: "از نظر دین، حضرت عباس (ع) و سایر اهل بیت عصمت و طهارت، معصوم بودهاند." او بدین ترتیب تعداد معصومین را به ۱۵ نفر افزایش داده است.
آرش آصفی بازیگر نقش "بکیر" در فیلم رستاخیز
بهادر زمانی بازیگر نقش ابوالفضل در فیلم رستاخیز
چهره ابوالفضل با بازی كاوه فتوحی در سریال"مختارنامه"
ماجرای حواشی فیلم رستاخیز در ایران بیسابقه نیست و سریالها و فیلمهای متعددی به خاطر این گونه "نگرانیها" زیر تیغ سانسور رفته یا دگرگون شدهاند. پیش از این در سریال "مختارنامه" هم چهره ابوالفضل در نهایت حذف شد.
كاوه فتوحی بازیگر نقش ابوالفضل در سریال "مختارنامه"
ابوالفضل در سریال "مختارنامه"
پیش از این سریال "مختارنامه" نیز با حذف ۱۸ دقیقه از سریال که در آن چهره ابوالفضل قابل مشاهده بود، به نمایش درآمد.
"سیمین معتمد آریا" را همه به نام "فاطمه" می شناسند. در فیلم هایش جای خیلی از زن های این خاک نشسته؛ از پیرزنی که در گیلانه پسر جانبازش همه زندگی اش بوده، تا مادر یک دختر معلول در اینجا بدون من. با صدایش در مدرسه موش ها کودکی مان را گذراندیم و آنقدر چهره مادر گونه اش را دیدیم که حتی مادری کردنش برای یک عروسک در کلاه قرمزی و پسرخاله هم برای مان باورپذیر بوده است. "سیمین معتمد آریا" را همه به نام "فاطمه" می شناسند. او یکی از نسل اولی های سینمای بعد از انقلاب است و هفتم آبان سالروز تولد اوست. به همین بهانه زندگی ۵۰ سا له اش را زیر ذره بین می گذاریم تا بهتر بشناسیمش و شاید از او درس بگیریم.
1) آهسته و پیوسته... فاطمه معتمدآریا از سال ۶۴ با فیلم "جدال" به طور رسمی به جمع بازیگران سینمای ایران وارد شده و پله های ترقی را یکی یکی طی کرده است. چندی پیش جهانگیر کوثری در مورد او به روزنامه شرق گفته بود: "او سینما را از نوجوانی شناخته و به دلیل آن استعداد ژنتیک که دارد، توانسته سیر تکاملی را به خوبی طی کند. او یک روزه هنرپیشه نشده است؛ از عروسک گردانی شروع کرد، به نقش های کوتاه رسید و این مراحل را یک به یک طی کرد و یک اساس و بنیان برای خود در بازیگری گذاشت. تفاوت معتمدآریا با دیگر بازیگران این است که هر لحظه حاضر است در هر نقش متفاوتی ظاهر شود؛ در نقش های کمدی، سالارانه و نقش های متفاوت دیگر." 2) از مردم فاصله نگیرید شاید همین نگاه او به همنوعانش باعث شده بود که مجتبی میرطهماسب در روزنامه شرق این طور توصیفش کند: "کافی است شما یک راسته خیابان را با او هم قدم شوید. کمتر کسی برای عکس گرفتن با او می آید، همه می آیند برای گفتن درددل و مشکلات شان با سیمین. زن، مرد، پیر و جوان سفره دل شان را برای او باز می کنند. سیمین نبض جامعه را می شناسد، این آغوش باز او برای رویارویی با مردم و مشکلات آن ها و حتی سرک کشیدن به فضاهایی که ممکن است با مشکلاتی همراه باشد جزو جدانشدنی از سیمین است و همین است که او را سیمین ماندگار سینمای ایران می کند."
3) هرگز تکرار نشوید معتمد آریا اهل تکرار نیست. برای او هنر حرف اول را می زند و هرگز به سینما به عنوان یک فعالیت صرفا تجاری نگاه نکرده است. او در یکی از مصاحبه هایش گفته بود: "من آدم قائم به ذاتی در کارکردن هستم و از این که نقش تکراری را بازی کنم همیشه خودداری کرده ام. در هر فیلمی که بازی کردم بعد از آن اکثر سناریوهایی که به من دادند تکرار همان نقشم در آن فیلم بوده، فقط یا رنگ و لعاب یا اسمش تغییر کرده و من هرگز در بدترین شرایط روحی، مالی و هر چیزی که فکرش را بکنید حاضر نشدم خودم را در یک بخش جزئی هم تکرار کنم."
4) کم توان ها را فراموش نکنید افتخارات معتمد آریا کم نیست. او را نباید تنها یک هنرمند کار کشته بدانیم؛ معتمد آریا در کنار فعالیت های هنری اش، دستی هم در امور خیریه دارد. او در سال ۸۶ به عنوان "نخستین سفیر مهرآفرین" معرفی شد و در مراسم معرفی اش گفت: "هر کدام از ما سهمی داریم، می توانیم سهم خود را برداریم و بقیه را به کسانی بدهیم که سهم شان پیش ماست. من در کار سینمایی تجلی اندیشه کارگردانم و در اینجا تجلی مهربانی یک ملت، امیدوارم شایسته باشم که بتوانم این جمع مهربان را دوباره در کنار هم جمع کنم."معتمدآریا در یکی از مصاحبه های دیگرش که به مناسبت اکران فیلم "اینجا بدون من" صورت گرفته بود، گفت:"خیلی مفتخرم که می توانم با خانواده ها و کودکانی که معلولیت دارند ارتباط داشته باشم مثلا موسسه "رعد" یا یک کارخانه ای در قزوین هست که تمام مسئولان و کارکنانش معلول هستند. آدم در برابر توانایی های آن ها احساس ضعف شدید می کند. وقتی با آن ها در ارتباط هستید بعد از یک مدت فراموش می کنید که از نظر جسمی بین تان تفاوتی وجود دارد. آن ها نیروی مضاعفی برای انجام کارهای مثبت دارند."
5) از تیم تان جدا نشوید برای معتمدآریا همه چیز در قالب تیمش تعریف می شود. او به دنبال اثبات برتری اش نیست و سعی می کند با هم تیمی هایش همراه شود و به جای اثبات بالاتر بودنش کار تیم را بالاتر ببرد. به همین دلیل به روزنامه شرق گفته بود: "چیزی که بیشتر از همه برایم اهمیت دارد، این است که همه در یک سطح بازیگری قرار بگیریم. این اصلی است که به آن اعتقاد دارم و عمل می کنم. گاهی اوقات برای همکارانی که نخستین بار است با هم کار می کنیم، رفتار من خنده دار می شود. معمولا سعی می کنم همکارانی که در کنار من کار می کنند را بالا ببرم. هیچ وقت دوست ندارم کسی از من پایین تر باشد یا من بالاتر از همه باشم."
6) به ریشه ها پایبند باشید قدرشناسی او را تنها در رفتارش نمی بینیم. او بارها و بارها در عین به رسمیت شناختن توانایی هایش، خودش را به پیشکسوتان سینمای ایران وابسته می داند: "جهان در حال حرکت است و ما ناگزیریم که خودمان را نزدیک کنیم و این مسئله نیازمند شناخت دقیق از گذشته فرهنگی ماست. من به عنوان فاطمه معتمد آریا اگر ندانم ریشه هایم در سینمای ایران کجاست دیگر شاخ و برگی نمی توانم داشته باشم. من بازیگری هستم که نوع کار خودم را وابسته به هنرمندان پیش از خودم می دانم و فکر می کنم سال های دوری که سینمای ایران طی کرده تا به اینجا برسد، شکل دهنده هویتی بوده که امروز من به عنوان یک بازیگر دارم."
7) بی زحمت هیچ چیز به دست نمی آید او که ۳۰ سال با سینمای ایران زندگی کرده و هرگز خودش را از این مسیر جدا ندانسته است، انتقادهایی هم به نسل جدید سینما وارد می کند. او در مصاحبه اش گفته: "این ویژگی نسل جوان امروز است. به دست آوردن چیزی بدون زحمت، خودشان هم هیچ تقصیری ندارند. بخشی از آن مربوط به شرایط اجتماعی می شود و بخش دیگر آن مربوط به حمایت بیش از حد خانواده ها از فرزندان شان، آن ها هم مقصر نیستند، والدین می خواستند امنیتی که در جامعه حس نمی شود را در خانه برای فرزندان شان فراهم کنند. این نسل نمی خواهم بگویم همه، حتما استثنا هم دارد از سینما طلبکار است، در نتیجه قرار نیست به چیزی فکر کند. قرار است طالب چیزی باشد."
دوران احمدی نژاد، فاطمه معتمدآریا کجاها بود؟ سینمای ایران به گذشته قابل احترام بازگشت
معتمدآریا نقش اصلی "پریناز" و دو سکانس اصلی "قصه ها" را بازی می کند، غروب روز ۲۳ آذر این خبر روی بخش فرهنگ وهنر خبرگزاری ها قرار گرفت: "دوفیلم "قصه ها" و "پریناز" پروانه نمایش گرفتند." پس از تماس های پی درپی سرانجام ساعت ۱۰ شب توانستیم از طریق تماس تلفنی با این هنرمند محبوب "فاطمه معتمدآریا" که در هر دو این فیلم ها حضور دارد، درباره سه سال دوری از سینما و سال های پیش رو گپی کوتاه داشته باشیم که حاصلش را در ادامه می خوانید: - در این سال هایی که از سینما دور بودید و حالا بعد از سه سال، تقدیر روی خوش نشان داده و امسال شما با دو فیلم "قصه ها" و "پریناز" در جشنواره فجر دوباره میهمان پرده های سینما هستید، تحلیل و احساستان چیست؟
نمی توانم بگویم تحلیل یا احساس خاصی دارم. هنوز در ذهنم چند فیلم دیگر هست مثل "صدسال به این سال ها" که شش سال پیش ساخته شده و هنوز مجوز نگرفته. برایم جالب است. این خبر را هم اکنون از شما شنیدم چون اخبار سینمایی را خیلی سال است که دیگر نمی خوانم. به سایت ها هم نمی روم و اخبار را پیگیری نمی کنم. فکر می کنم اکران این دو فیلم قدم بزرگی است که وزارت ارشاد برداشته و نشانه این است که سوءظن ها و سوءتعبیرها و برچسب های نامناسبی که در این سال ها به سینما زدند، با نگاه بی طرفانه در حال از بین رفتن است. آفت سوءظن که در این چندسال در جامعه پخش شده، تاثیر مستقیم خود را بر سینمای ایران و بخش فرهنگی گذاشته است، اما خوشبختانه با شعور و تدبیر مسوولان فرهنگی دولت جدید، روند خوبی در حال انجام است. باید شکرانه این نگاه خردمندانه را به جا آورد که موجب بازگشت سینمای ایران به دوران قابل احترام خود خواهد شد. خوشحالم نگاه توأم با سوءتفاهم و تهمت زنی جای خود را به قضاوت عاری از اغراض و اتهام داده است. این روند، بی شک نشانه این است که سینمای ایران، در حال عبور از موانعی است که سر راه فعالیت آن ایجاد شده بود.
- در این دوفیلم دونقش بسیار متفاوت ایفا کرده اید. تصور می کنید در فجر امسال که تصویر شما بعد از مدت ها بر پرده سینماها نقش می بندد، واکنش مردم نسبت به این دونقش چگونه باشد؟
نمی خواهم بگویم این دو نقش، برای مردم تصویری لذت بخش یا خوشایند ایجاد خواهد کرد. چون "قصه ها" ادامه نقش "نوبر" فیلم "روسری آبی" است؛ من کار خاصی نکردم، ایفای نقش محدودی بوده به خواست کارگردان که باید بگویم من نقش بازی نکردم، فقط کمک کردم ایده خانم بنی اعتماد اجرا شود. در "پریناز" اما سعی کردم به کمک کارگردان یک نقش متفاوت از آنچه از من دیده شده را ایفا کنم. از این فیلم چهارسال است که بی خبرم. یک بار فیلم را دیدم، قبل از هر ممیزی و امیدوارم آن چیزی که روی پرده سینماها به نمایش درمی آید، آنقدر دور از آن چیزی که من بازی کردم نباشد تا دلم بسوزد.
- در این سال ها که از حرفه تان دور بودید، چه آموزه هایی از این دوران داشتید؟
من زندگی عادی خودم را داشتم. فقط زندگی کاری ام متوقف شده بود. اما زندگی جریان داشت. نمی توانم بگویم سخت گذشته یا زندگی ام را به خاطر این اتفاق از دست دادم فقط می توانم بگویم متاسفم. چون رابطه مردم در این چند سال با بخش فرهنگی قطع شد و من هم جزیی از آن بودم.
- شما دراین سال ها خواه ناخواه به خاطر عملکرد و تفکراتتان نوک پیکان بودید، درباره این موضوع چگونه فکر می کنید؟
من اصلا نمی فهمم چه خبر است و چه اتفاق هایی افتاد. من اصولا قانونمندم. حاضر نیستم کار غیرقانونی انجام بدهم. جالب است افرادی هستند که وقتی مقید و قانون مدار باشی وادارت می کنند کار غیرقانونی بکنی یا اینکه اصلا تو را غیرقانونی جلوه می دهند. این از کجا سرچشمه می گیرد؟ واقعا عقل من نمی رسد. نمی خواهم بهش فکر کنم. این قدر برایم کار فرهنگی مهم است که حاضر نیستم وقتم را برای فکرکردن به اینکه این همه جفا در این سال ها در حوزه فرهنگ از کجا آمده تلف کنم. اگر بخواهم به این چیزها فکر کنم باید بگویم برخی از آنها که مسوول تصویب سناریو بودند یا پروانه نمایش دادند اکنون متهم به سوءاستفاده مالی هستند یا... اگر بخواهم به این چیزها فکر کنم یا باید خیلی غصه بخورم و فکر کنم که این آدم های ناصالح چطور به بخش فرهنگی راه یافتند یا باید بخش فرهنگی یک تنه با آن مبارزه کند و بار مشکلاتش را به دوش بکشد وقتی می بینم برخی کسانی که به سناریوهای خانم "بنی اعتماد" اتهام غیراخلاقی می زدند اکنون، خود، به اعمال غیراخلاقی متهم شده اند.
- فکر می کنید این همه دوری از سینما، دوری از حرفه شما ارزش این را داشت که اینگونه عمل کنید؟
من هیچ کاری نکردم. فقط خودم بودم و به کارم اعتقاد داشتم. وقتی یک نفر ۲۰ وچندسال تلاش می کند از ابتذال به دور باشد طبیعی است وقتی آدم های مبتذل بر سر کار بیایند دیگر جایی ندارد. من فقط در برابر این ابتذال ایستادم و طبیعتا از بابت آن خوشحالم.
- در این مدت چه کارهایی جز فعالیت های بشردوستانه کردید؟
من هرکاری قبلا می توانستم انجام دهم و قبلا فرصتش را نداشتم انجام دادم. بخشی از وقتم صرف خانواده شد، بخشی از آن صرف فعالیت های بشردوستانه و بخش زیادی هم صرف داوری جشنواره های مختلف سینمایی مثل جشنواره های ابوظبی، روتردام، دوبی، سوئد، استونی، هند، چین و تقریبا همه جای جهان را چرخیدم.
- هشت سال دوران احمدی نژاد و مدیریت سینمایی شمقدری برای شما چگونه گذشت؟
چهارسالش را که کار کردم، نفهمیدم چقدر سخت بود کارکردن در این چهارسال. چهارسال بعدش را هم که اجازه کار نداشتم و نشستم ببینم چرا اجازه کار ندارم.
- سال های پیش رو و مدیریت سینمایی آقای ایوبی را چطور ارزیابی می کنید؟
فکر می کنم الان یک خرد جمعی در سینما حاکم است با مدیریت های جدید و برخوردهای جدید با وجود آقای جنتی و درایت آقای ایوبی. فکر می کنم ما همان طور که اول صحبت هایمان گفتم داریم رجعت می کنیم به گذشته قابل احتراممان.
- شما با وجود روزهای تلخی که در چهارسال دولت قبل از سرگذراندید، ۲۴خرداد رای دادید و مردم را هم به رای دادن تشویق کردید. آیا آن روز چنین روزی را پیش بینی می کردید؟
کاملا. اگر غیر از این می شد شاید به باورهای خودم شک می کردم. به این باور که بی خردی همیشه پایدار نیست.
:: موضوعات مرتبط:
سینما،
، :: برچسبها:
هفـت درس از زنـدگی فاطـمه معتـمد آریا,
نویسنده : مسعود , مهتاب
تاریخ : پنج شنبه 1 اسفند 1392
همانطور که می دانید شومینه، ساختاری معماری برای نگه داشتن آتش است که به منظور گرمادهی محیط مرکزی منزل به کار میرود و طاقچهٔ بالای شومینهها هم کانون توجه دکوراسیون داخلی است. گذشته از این بهترین وسیله برای گرم کردن فضای خانه هایمان در این هوای سرد شومینه هایی شیک و زیبا هستند که علاوه بر گرم کردن محیط، نور و روشنایی هم تولید نموده و بر زیبایی دکوراسیون منزل مان می افزایند. از دیگر مزیتهایی که شومینه دارد این است که با نشستن در کنار شومینه شما کاملا احساس راحتی می کنید و به اصطلاح ریلکس می شوید ... در این ایمیل ما تصاویری از ایده های مدرن برای شومینه های شما در نظر گرفته ایم که امید است لذت ببرید.
جامعه شناسان، ریشه یکی از مهم ترین عوامل قانون شکنی در اجتماع را بی اعتنایی برخی شهروندان به اصول اخلاق شهروندی می دانند.
مسابقات آفرود روی برف
اولین دوره مسابقات آفرود روی برف شمالغرب کشور با شرکت تیمهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، گیلان و قزوین در شهر گوگان در استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
مسابقات اسکی آلپاین
اولین دور از مسابقات بین المللی اسکی آلپاین به منظور کسب سهمیه المپیک زمستانی سوچی 2014 با حضور 30 ورزشکار از ایران و 36 اسکی باز خارجی از دیروز یکشنبه تا 18 دی ماه در پیست اسکی بین المللی دربندسر برگزار خواهد شد.
60 سال دوری از حمام !
عمو حاجی 80ساله که در روستای دژگاه از توابع بخش دهرم شهرستان فراشبند در استان فارس زندگی می کند، حدودا 60 سال حمام نرفته است. پیپ او یک زانویی سه اینچی فلزی است که سرگین (فضولات) حیوانات را در آن می ریزد و پک می زند.
:: موضوعات مرتبط:
اخبار،
، :: برچسبها:
منتـخبی از چنـد گزارش تصویـری خبـری در ایران,
کندوان,
کویر شهداد کرمان,
آفرود روی برف,
اسکی آلپاین,
نویسنده : مسعود , مهتاب
تاریخ : پنج شنبه 1 اسفند 1392
موزهٔ سینمای ایران، یکی از موزههای استان تهران است. در این گنجینه عکسها، اسناد و وسایل و تجهیزات قدیمی سینما از شخصیتهای سینمایی نظیر دوبلورها و فیلمسازان و نیز پشت صحنه فیلمهای بزرگ، پوسترها و دیگر چیزهای وابسته به سینما به نمایش گذاشته شده است. این موزه شامل چند سالن با عنوان های دفاع مقدس، کودک و نوجوان، دوبله و موسیقی و ارامنه است.
در تمام دنیا مراسم ازدواج لحظات پر احساس بین دو نفر و دو خانواده است. هر کشوری هم سنت های خاص خود را در این رابطه دارد که خیلی جالب و دیدنی هستند اما برخی از این سنت ها تعجب آورند مانند پوشیدن لباسهای خاص، تیراندازی با کمان به همسر آینده یا سه روز حمام نکردن روش هایی است که میلیون ها نفر جوانان موقع ازدواج انجام می دهند.
- در ارتفاعات اسکاتلند والدین عروس و داماد یک سطل مخلوط شیر، دوده و آرد به منظور دورکردن ارواح شیطانی بر سر عروس و داماد می ریزند.
- در فرانسه وقتی عروس و داماد به خانه خود می روند دوستان و آشنایان با هر وسیله ای مثل گلدان، وسایل موسیقی و ماهیتابه یا هر شیء دیگر پشت در خانه آن ها سرو صدا راه می اندازند تا عروسی آن ها را تبریک بگویند. این مراسم برای دوام ازدواج عروس و داماد انجام می شود.
- در چین رسم است مانند سنت هزاران سال پیش داماد با تیرکمان به روی عروس سه تیر پرتاب کند. البته سر پیکان ها تیز نیست. اگر این مراسم به خوبی انجام شود به معنی این است که عروس و داماد همیشه همدیگر را دوست خواهند داشت.
- یکی از عجیب ترین سنت ها در شمال جزیره بورنئو این است که عروس و داماد تا سه روز حق رفتن به حمام ندارند. این یکی از رسم های قبیله "تی دونگ" است. اگر در این سه روز یکی از آن ها از توالت یا حمام استفاده کند به معنی بدشناسی و بد اقبالی برای آنهاست و مردم باید در این سه روز مراقب آن ها باشند و فقط مقداری آب و غذا به آن ها بدهند تا از گرسنگی نمیرند.
- مراسم عروسی هندی ها در جهان به زیباترین و رنگارنگ ترین عروسی ها معروف است. در برخی از نقاط کشور داماد باید کفش های خود را قبل از رسیدن به محراب در بیاورد و خانواده عروس باید کفش ها را بدزدند و قایم کنند و خانواده داماد باید مراقب باشند تا کفش ها دزدیده نشود چون اگر نتوانند از کفش ها مراقبت کنند باید در مقابلش به خانواده عروس باج دهند. این مراسم عجیب است ولی برای هر دو خانواده بسیار سرگرم کننده است.
- بدیهی است که عروسی ها همراه با گریه هم هست اما در چین مردم توجیا رسم دارند که عروس یک ماه قبل از عروسی باید هر روز به مدت یک ساعت گریه کند و ۱۰روز بعد مادر عروس همراه با عروس گریه می کند و ۱۰روز بعد از آن مادر بزرگ نیز به آن ها می پیوندد.
- در مغولستان قبل از تعیین تاریخ ازدواج، عروس و داماد باید یک جوجه را با چاقو بکشند و کبد او را در بیاورند. اگر کبد به نظر خوب بیاید تاریخ ازدواج را تعیین می کنند و اگر به نظر خوب نباشد آن قدر این کار را تکرار می کنند تا کبد مناسبی پیدا شود!
- ازدواج در فیجی خیلی آسان هم نیست. داماد باید یک دندان نهنگ به پدر عروس بدهد تا بتواند با عروس ازدواج کند.
- در جنوب سودان مردم قبیله "نور" بر این باورند که ازدواج کامل نیست تا زمانی که زن ۲فرزند بدنیا بیاورد و اگر چنین نشود مرد حق طلاق دادن او را دارد.
- در آلمان مهمانان غذاهایی درست کرده و به عنوان هدیه به خانه عروس می برند و بعد از خوردن غذا ظرف ها را می شکنند. این کار را برای دور شدن ارواح شیاطین می کنند.
- ازدواج حیوان با انسان در بیشتر کشورها به طور رسمی شناخته نشده است اما در هند برای جلوگیری از آمدن ارواح شیطانی این کار رایج است.
- بعضی از روستاها در آفریقا، یکی از زنان مسن فامیل باید همراه عروس و داماد باشد تا زمانی که به عروس یاد بدهد چه کارهایی باید انجام دهد که معمولا مادر عروس آن ها را همراهی می کند.
- در کره وقتی ازدواج به پایان رسید دوستان داماد جوراب های خود را در می آورند و طنابی به دور مچ پا و پاهای خود می بندند و شروع به زدن ماهی می کنند این کارها به منظور آماده شدن برای شب اول عروسی است. البته این یک سنت خنده دار است.
:: موضوعات مرتبط:
سرگرمی،
، :: برچسبها:
عجیـب و غریـب ترین مراسـم های ازدواج در دنـیا,
نویسنده : مسعود , مهتاب
تاریخ : پنج شنبه 1 اسفند 1392