تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان
نیازمندی های
پزشکی- ورزشی-
علمی ... و
آدرس injast.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
همین چند وقت پیش بود که خبری مثل بمب در فضای خبری منفجر شد و انگشت حیرت خیلی ها به سمت دهانشان نشانه رفت. خبر آمد بابک زنجانی مولتی میلیاردر ایرانی بازداشت شد ... همین خبر خیلی ها را به صرافت انداخت که شروع کنند به چرتکه انداختن و شمردن صفرهای حساب این مایه دار ۴۲ ساله و گوگل کردن فهرست دارایی ها و مایملک او. حالا این روزها بنرها و تابلوهای عظیم هواپیمایی قشم که اینجا و آنجا روی پل های عابر و در و دیوار خیلی شیک و تر و تمیز آمد را به سفر فرا می خواند، بیشتر از قبل توی چشم می زند و این سوال مانند یک کلنگ بر مغز آدم فرود می آید که این همه ثروت چگونه در حساب یک کارآفرین ۴۲ ساله ذخیره شده و اساسا ریشه این همه جنجال آفرینی کجاست؟
اما بابک زنجانی تنها و اولین پولدار جنجالی نیست. به گزارش برترین ها و به نقل از چلچراغ، بعد ازپیروزی انقلاب بودند افرادی که نامشان مدتی در صدر خبرها آمد، پرونده شان پیگیری شد، به نتیجه رسید و ... تمام اما باز تا چند وقت بعد یکی دیگر جایگزین قبلی شد و این زنجیره مدام با حلقه های جدیدتری بلند و بلندتر شد اما در میان این پولدارهای جنجالی نام چند نفر بیش از بقیه در ذهن ها باقی ماند.
فاضل ۱۲۳ میلیاردی
سال ۷۴ بود که نامی در میان افکار عمومی دهان به دهان چرخید و رقم بزرگی به اندازه ۱۲۳ میلیارد تومان وارد ادبیات ملت ایران شد؛ فاضل خداداد یک بازرگانی ایرانی به اتهام تبانی با کارمندان بانک صادران ایران و ۱۲۳ میلیارد تومان اختلاس از این بانک درنهایت به اعدام محکوم و اول آذر ۷۴ حکم او اجرا شد.
فاضل خداداد پسر یکی از معتمدان میدان بار تهران به نام حاجی خدادادخان خداداد بود و فعالیت های ساختمانی و برج سازی می کرد. او با شروع جنگ ایران و عراق در مهرماه ۱۳۵۹ از ایران خارج شد و پس از پایان جنگ در شهریورماه سال ۶۷ به ایران بازمی گردد و با معرفی مرتضی رفیقدوست در یکی از شعبه های بانک صادرات حساب جاری باز می کند و از همان زمان سناریوی اختلاس او را از این بانک کلید می خورد.
در نهایت در بهمن ۱۳۷۱ رئیس اداره کل بانک صادرات ایران متوجه اختلاس می شود و با تماس های مداوم با فاضل خداداد که در آن زمان در پاریس بود، او را وادار به بازگشت به ایران می کند. نتیجه این می شود که از محل وجوهی که اختلاس شده بود، جمعا ۴۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال ظرف حدود یک ماه وصول می شود اما بیش از هشت میلیون دلار پولی که از کشور خارج کرده بود، هیچگاه برنگشت و در نهایت هم به حکم دادگاه و به جرم فساد فی الارض به اعدام محکوم و حکمش اجرا شد. به این ترتیب فاضل خداداد شد نخستین مجرم اقتصادی اعدامی در تاریخ جمهوری اسلامی ایران و تا شهریور ۱۳۹۰ هم رکورددار اختلاس در ایران بود.
از رفیق دوست تا افراشته
پرونده فاضل خداداد اما یک متهم نام آشنای دیگر هم داشت؛ مرتضی رفیق دوست، متهم ردیف دوم. او در جریان پرونده اختلاس ۱۲۳ میلیاردی همراه با متهم ردیف سوم (تحویلدار چک های رمزدار) به حبس ابد محکوم شدند ولی پس از مدتی حکم حبس ابد او بخشیده و در نهایت آزاد شد. چند سال بعد او در کلاهبرداری دیگری از مردم تبریز به بهانه مسکن سازی بازداشت و دوباره آزاد شد.
پس از این دادگاه، اختلاس در رقم های کوچک به کرات ادامه داشت تا آنکه برادران افراشته به سراغ بانک صادرات رفتند و در قالب برج سازی ده ها میلیارد تومان از این بانک تسهیلات گرفتند که دادگاه آنان نیز به صورت علنی برگزار شد و در نهایت یکی از برادران به ۲۰ و برادر دیگر به ۲۵ سال زندان محکوم شدند.
شهرام جزایری عرب
داستان اناسیس را حتما شما هم شنیده اید، همان ثروتمند فرنگی که می گویند از بندکفش فروشی در خیابان به ثروتی هنگفت رسید. یک ورژن وطنی که پرونده اش تبدیل شد به یکی از جنجالی ترین پرونده های فساد اقتصادی، شهرام جزایری بود که فعالیتش را از دستفروشی آغاز کرد و در ۲۹ سالگی بازداشت شد.
ماجرای شهرام جزایری تا مدت ها سر زبان مردم کوچه و بازار بود و خیلی ها پیگیر پرونده او و حکم دادگاه بودند. دادگاه شهرام جزایری علاوه بر آنکه به اتهامات اقتصادی متعدد او رسیدگی کرد، ۵۰ نفر دیگر را هم در ارتباط با این پرونده محاکمه کرد و در نهایت به ۲۷ سال حبس جزایری رأی دادند.
شهرام خان به این حکم اعتراض کرد و در شرایطی که منتظر پاسخ دادگاه دیوان عالی کشور بود، در جریان انتقال برای معرفی دارایی هایش فرار کرد. البته دادگاه متوقف نشد و در هفت اسفند ۱۳۸۵ او را به ۱۴ سال زندان، ۱۰ سال تبعید، ۱۰ سال محرومیت از فعالیت های بازرگانی و تجاری و جریمه نقدی ۱۲۲میلیون و ۸۴۰ هزار و ۲۰۰ دلاری محکوم کرد.
در نهایت در تاریخ ۲۷ اسفند ۱۳۸۵شهرام جزایری در روستایی در کشور عمان دستگیر شد و روز ۲۸ اسفند به ایران بازگردانده شد. شهرام جزایری در نهایت به ۱۱ سال حبس تعزیری، رد مبلغ ۴۸ میلیون و ۶۰۰هزار و ۱۸۵ دلار آمریکا به بانک ملی ایران و صندوق ضمانت صادرات، پرداخت جزای نقدی معادل ۹۷ میلیون و ۲۰۰ هزار و ۳۷۰ دلار آمریکا به صندوق دولت جمهوری اسلامی ایران و محرومیت از فعالیت بازرگانی در بخش صادرات و واردات و نیز محرومیت از اخذ هرگونه تسهیلات بانکی اعم از ریالی و ارزی به مدت ۱۰ سال محکوم شد.
سلطان شکر
طبق یک قاعده در علم فیزیک که می گوید انرژی از بین نمی رود، بلکه از صورتی به صورت دیگر تبدیل می شود، ماجرای اختلاس ها و ثروت اندوزی های مسئله دار هم گویا به شیوه همین قاعده از زنجیره ای به زنجیره دیگر تبدیل می شوند؛ آنچنان که هنوز مهر حکم پرونده سه هزار میلیارد اختلاس خشک نشده بود که پرونده ای رو شد با عنوان "سلطان شکر". این مورد از جهاتی یک سر و گردن از سایر پرونده ها بالاتر بود؛ اول اینکه بعد از سه هزار میلیارد، معروفترین فساد اقتصادی بود و دوم اینکه حکم صادره برای متهم ردیف اول که نامش هیچ گاه به درستی فاش نشد، خودش مقوله ای بود بسیار عجیب. حدود یک قرن بازداشت برای متهمان و مرگ ناگهانی متهم ردیف اول که به "محمدرضا ی" معروف شده بود.
ماجرا از این قرار بود که بعد از مدت ها پیگیری در نهایت فردی که روزگاری کارمند ساده شهرداری کرج بود و ظرف حدود ۱۶ سال به ثروتی معادل صدها میلیارد تومان رسیده بود، دستگیر و در جلساتی محاکمه شد. او یک بار در سال ۸۷ با وثیقه ۱۵۰ میلیارد تومانی آزاد شد اما حکم او که در مرحله تجدید نظر بود، به کلی نقض شد و دو سال بعد در حالی که در حال رسیدگی مجدد بود، خبر آمد متهم اصلی درگذشته است؛ هر چند هیچ کسی نفهمید که او کجا دفن شده است.
مَه آفرید امیر خسروی
سال ۱۳۹۰ بود که زمزمه ای آرام آرام بالا گرفت و تبدیل شد به خبری رسمی در محافل مختلف. اسمی به میان آمد که ابدا خیلی ها فکر می کردند یک خانم ایرانی است اما بعدتر معلوم شد مردی است به نام مه آفرید که خط امثال شهرام جزایری را ادامه داده و توانسته با لطایف الحیل سه هزار میلیارد تومان از سیستم بانکی ایران اختلاس کند.
مه آفرید که بعضی ها او را به اسم امیرمنصور آریا می شناختند، در سال های ۸۴ و ۸۵ با بردارانش یک گاوداری داشتند که آن را با استفاده از وام طرح های زودبازده بنیانگذاری کرده بودند اما یواش یواش با استفاده از ترفندهای نگو و نپرس صاحب کلی شرکت اسمی و رسمی شدند و در نهایت زمانی بازداشت شد که قضیه اختلاس سه هزار میلیارد تومان او رو شد. دادگاه مه آفرید خسروی یکی از طولانی ترین دادگاه های اقتصادی بود و در نهایت چهار تن از متهمان به اعدام، دو تن به حبس ابد و سایر متهمان نیز به حبس های طولانی مدت محکوم شدند.
محمودرضا خاوری
در جریان رسیدگی به پرونده مه آفرید خسروی یک نام مداوم تکرار می شد؛ محمودرضا خاوری، مدیرعامل بانک ملی در زمان وقوع اختلاس سه هزار میلیاردی. او که تابعیت دوگانه ایران و کانادا دارد در هفته اول مهر ماه ۱۳۹۰ از مقام مدیریت عامل بانک ملی ایران به خاطر "مشکلات عصبی حادث شده و بیماری مزمن" و همچنین دست داشتن در اختلاس بزرگ استعفا داد و به کانادا فرار کرد.
مقامات ایرانی پلیس اینترپل را در جریان گذاشته و خواستند خاوری را بازداشت کنند اما او هنوز هم دم به تله نداده است. هر چند بارها محل سکونت او در کانادا لو رفت و عکس هایش منتشر شد اما دولت کانادا این روزها می گوید او در کانادا نیست. با این حساب یک حلقه از زنجیره پرونده اختلاس سه هزار میلیاردی هنوز مفقود است.
... و اما بابک زنجانی
بابک زنجانی با نام کامل بابک مرتضی زنجانی (متولد ۲۱ اسفند ۱۳۴۹ در تهران) تاجر، کارآفرین و سرمایه دار ایرانی است که مدتیست توسط دادستانی کشور بازداشت شده است. بیش از ۷۰ شرکت ایرانی و خارجی و نیز مالک و رئیس هیئت مدیره باشگاه فوتبال راه آهن است. قصه بابک از سربازی او آغاز می شود؛ آنجا که سرباز سپاه اردکان می شود.
بعد راننده نوربخش، رئیس فقید بانک مرکزی و بعد یواش یواش می افتد توی کار دلالی برای بانک مرکزی و ... می رود و می رود تا جایی که امروز ساعتی دارد به ارزش صدها میلیون تومان و انگشتری با نگین و الماس و چهار موتور سیکلت بی ام دبلیو فقط برای وقت گذرانی و ... و رستورانی و شرکت هواپیمایی و ... هزاران دارایی دیگر که شاید روزی در دادگاهی همین حوالی فهرستش آشکار شود و منابع درآمدش. یقینا سالامبور فروشی و دلالی برای بانک مرکزی، همه این سرمایه را گرد نیاورده است ...
:: موضوعات مرتبط:
اخبار،
، :: برچسبها:
هفت حلقه از مایه داران زنجیره ای ایرانی,
بابک زنجانی,
فاضل ۱۲۳ میلیاردی,
از رفیق دوست تا افراشته,
شهرام جزایری عرب,
سلطان شکر,
مَه آفرید امیر خسروی,
محمودرضا خاوری,
نوربخش,
نویسنده : مسعود , مهتاب
تاریخ : چهار شنبه 30 بهمن 1392
منـاظر زیبـای جزایـر هـاوائی را از بـالا تـماشا کنیـد
مجمعالجزایر هاوائی در کنار اقیانوس آرام، پنجاهمین ایالت کشور آمریکاست. نام این ایالت از زبان بومیان منطقه گرفته شده و بمعنای سرزمین خدایان میباشد. پایتخت و شهر مهم آن هونولولو است. طول نواری که مجمعالجزایر هاوائی را تشکیل میدهد ۳،۳۰۰ کیلومتر است. هشت جزیره اصلی هاوائی اوآهو Oahu، مائوئی Maui، کائوآئی Kauai، لانائی Lanai، مولوکای Molokai، نیهاو و Niihau و کاهولاوی Kahoolawe هستند. بزرگترین این جزیرهها جزیره هاوائی با وسعت ۸،۱۵۰ کیلومتر مربع و کوچکترین آنها جزیره غیرمسکونی کاهولاوی با ۱۲۵ کیلومتر مربع وسعت است.
اقیانوس در پیرامون جزایر هاوائی ۴،۰۰۰ تا ۵،۰۰۰ عمق دارد. بالاترین دمای هونولولو ۳۱ درجه سانتیگراد و پایینترین دمای آن ۱۳ درجه سانتیگراد است. میزان بارندگی در یک روز در هونولولو گاه رکوردهای جهانی را میشکند. شمار گیاهان بومی هاوائی به چندین هزار میرسد و ۶۶ گونه پرنده بیهمتا در هاوائی شناسایی شدهاند. پیش از راه یافتن انسانها به هاوائی هیچ پستانداری در این جزایر حضور نداشت.
امروزه هاوائی برای بسیاری از گردشگران محبوب ترین مقصد برای گذراندن تعطیلات است. هاوائی دارای هوای معتدل و نمناک استوایی میباشد که از نظر بسیاری از مردم دنیا ایده آل ترین آب و هوا را داراست. امکانات فوق العاده تفریحی و فرهنگی از قبیل زمینهای گلف و تنیس، پارکهای زیبا، سایتهای موج سواری، ساحلهای دل نواز، رستورانها، سالنهای نمایش، رویدادهای موسیقی و ورزشی در این جزیره به راحتی قابل دسترسی میباشد. این جزیره مردم بسیار خونگرمی دارد که رفتار مهمان نوازانه آنها حس دلپذیری به توریستهای این منطقه میدهد ...
لطفا تا باز شدن كامل عكسها شكیبا باشید اگر تصاویر برای شما قابل نمایش نیست بر روی لینک موجود در ابتدای ایمیل کلیک کنید
سهیل سلیمانی عکسهای زیبایی از قندیلهای یخی را با دوربین خود ثبت کرده است. او مینویسد: "این عکسها ثمره عکاسی بلند مدت مناطقی از ايران است. فصل زمستان موقع مناسبی برای عکاسی از قنديلهای يخی در نقاط مختلف است."
تونل امامزاده هاشم جاده هراز
حفرهای يخ زده در تنگه واشی نزديک فيروزکوه
قنديلهای يخی يک تونل نيمهتمام در جاده چالوس
آبشار خور نزديک کرج
جاده شمشک به ميگون
قنديلهای آبشار يخی در تنگه واشی نزديک فيروزکوه
کوه های یخ زده در محدوده جاده فشم
دورنمای آبشار خور با ارتفاع ۵۰ متر
بام پناهگاه قله الوند نزديک همدان در شب
عکاسی از زير قنديلهای یخی
رودخانهای نزديک فيروزکوه که نيمه يخزده است
يک تونل نيمهتمام در مسير جاده چالوس به کرج مملو از قندیلهای يخی
آبشار ساواشی در 15 کیلومتری شمال غرب تهران
آبشار گنجنامه در همدان
نمای يخهای پايين آبشار خور نزديک کرج
جاده شمشک نزديک تهران
تنگه واشی نزديک فيروز کوه
آبشار خور نزديک کرج
:: موضوعات مرتبط:
سرگرمی،
، :: برچسبها:
عصر یخی، ثمره عکاسی بلند مدت از ایران,
iهراز,
فیروزکوه,
قندیل,
تونل چالوس,
خور,
کرج,
شمشک,
میگون,
همدان,
الوند,
,
نویسنده : مسعود , مهتاب
تاریخ : سه شنبه 29 بهمن 1392
وزارت نفت با ارسال توضیحاتی تاکید کرده است خودسوزی یکی از کارکنان صنعت نفت مقابل وزارت نفت پس از خروج رئیسجمهور از ساختمان وزارت نفت اتفاق افتاده است.
به گزارش فارس، وزارت نفت با ارسال توضیحاتی درباره خبر خودسوزی یکی از کارکنان صنعت نفت در مقابل ساختمان وزارت نفت تاکید کرده است خودسوزی فرد یاد شده پیش از ظهر امروز و پس از خروج رئیس جمهور از وزارت نفت رخ داده است.
با این وجود شاهدان عینی مختلف در گفتوگو با فارس ساعت وقوع این حادثه را بین ۹:۳۰ تا ۹:۴۵ دقیقه صبح امروز اعلام کردهاند. حسن روحانی رئیسجمهور ساعت ۸:۱۵ صبح امروز وارد وزارت نفت شد و پس از شرکت در هیئت مدیره شرکت ملی نفت و گفتوگو با مدیران ارشد صنعت نفت ساعت ۱۰:۴۵ دقیقه این وزارتخانه را ترک کرد.
:: موضوعات مرتبط:
اخبار،
، :: برچسبها:
توضیح وزارت نفت درباره خودسوزی ,
نویسنده : مسعود , مهتاب
تاریخ : سه شنبه 29 بهمن 1392
منتخبی از تصاویر متحرک جالب و سه بعدی (1) بدلیل متحرک و حجیم بودن تصاویر لطفا تا باز شدن كامل شكیبا باشید اگر تصاویر برای شما قابل نمایش نیست بر روی لینک موجود در ابتدای ایمیل کلیک کنید
:: موضوعات مرتبط:
سرگرمی،
، :: برچسبها:
منتخبی از تصاویر متحرک جالب و سه بعدی (1),
نویسنده : مسعود , مهتاب
تاریخ : دو شنبه 28 بهمن 1392
تصاویـر برگزیـده از رویـدادهای ورزشـی در سـال 2013
سال میلادی 2013 در حالی پایان یافت که اتفاقات تلخ و شیرین و حتی خبرهای تکان دهنده ورزشی هم در این سال به تاریخ پیوست. در ادامه ایمیل 60 عکس از تصاویر رویدادهای ورزشی البته خارج از ایران انتخاب شده که تقدیم شما عزیزان خصوصا ورزش دوستان می شود.
جهان در حالی وارد سال 2014 شد که باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا برای گذراندن تعطیلات سال نو به هاوایی رفته و به احتمال زیاد در مدت حضور در این منطقه تحولات سال 2013 را مرور خواهد کرد. در سال 2013 مثل خیلی از سالها تغییرات و حوادث غیرقابل پیشبینی زیادی بوقوع پیوست که حتی باراک اوباما را در بن بست هایی قرار داد.
به نقل از دیلی تلگراف: سال 2013 میلادی را شاید بتوان این طور تفسیر کرد که اوباما در آن بزرگترین دروغ خود را گفت. اوباما پیش از مطرح شدن طرح بیمه خدمات درمانی که قرار بود همه مردم را تحت پوشش قرار دهد سخنان زیادی در مورد آن گفته و اعلام کرده بود که طرح خود را حتما به تصویب می رساند، اما خودداری کنگره از تصویب آن و همچنین تعطیل شدن دولت آمریکا برای دو هفته سبب شد که اوباما از پافشاری در مورد طرح خود صرف نظر کند. البته اوباما در مورد وعده ای که به خانواده های قربانیان تیراندازی سندی هوک داده بود نیز نتوانست کار خاصی انجام بدهد و سلاح گرم همچنان به راحتی در آمریکا خرید و فروش و حمل می شود.
این در حالیست که محبوبیت اوباما برای اولین بار در تاریخ پنج ساله زمامداری او در کاخ سفید به کمتر از 50 درصد رسیده که این خود یک فاجعه است. پیش از این فقط محبوبیت جرج بوش پسر بود که به کمتر از 50 درصد رسیده بود. اوباما در سال 2013 همچنین وعده خروج تمام نیروهای آمریکایی از افغانستان را داد. اما در اواخر سال خبرهایی در مورد فشار واشنگتن بر کابل برای امضای توافقنامه امنیتی و باقی ماندن ارتش ایالات متحده در این کشور جنگ زده منتشر شد. ولی شاید بتوان تنها وجهه مثبت دولت اوباما در سال 2013 میلادی را سیاست خارجی آن دانست. اموری که مسئولیت آن به "جان کری" سپرده شده و نحوه استقبال از او در کشورهای مختلف نشان می دهد که سیاست خارجی کاخ سفید در این یک سال تقریبا موفق بوده است. تصاویری که در ادامه ایمیل می بینید گزیده ای است از آنچه که کاخ سفید منتشر کرده است.