تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان
نیازمندی های
پزشکی- ورزشی-
علمی ... و
آدرس injast.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
هرچند که میگویند زمین کوچک و گرد است، اما دیدن زیباییهای آن، هنوز هم میتواند شگفتآور و شیرین باشد. شرایط اقلیمی و آب و هوایی و تغییر فصلها، میتواند جذابیت های زیادی در چشماندازها ایجاد کند. برخی از تصاویر این ایمیل، بهطور کاملاً طبیعی به وجود آمدهاند و در برخی، نقش انسان پایهگذار زیبایی ایجاد شده است. شاید با دیدن این تصاویر، شوق سفر و دیدار این مکانها از نزدیک، برایتان زنده شود.
لطفا تا باز شدن كامل عكسها شكیبا باشید اگر تصاویر برای شما قابل نمایش نیست بر روی لینک موجود در ابتدای ایمیل کلیک کنید
تونل عشق در اوکراین
مزارع گل لاله در هلند
یکی از بزرگترین آینههای طبیعی در بولیوی
پارک ساحلی هیتاچی در ژاپن
غارهای یخی ماندنهال در آلاسکا
ساحل سرخ در پانجین چین
چنگل بامبو در ژاپن
خیابانی در بن آلمان
معدن نایکا در مکزیک
تونل گل اقاقیا در ژاپن
جنگل سیاه در آلمان
مزارع چای در چین
کوههای تیانزی در چین
هانگ سون دونگ در ویتنام
پارک تاکینوئه در ژاپن
دره آنتلوپ در آمریکا
دریاچه هیلیِر در استرالیا
دریاچه رتْبا در سنگال
مزارع اسطوخودوس در فرانسه و بریتانیا
مزارع گل کانولا در چین
کوه رورایما در آمریکای جنوبی
ژانگیی دانخیای در چین
منبع: یک پزشک
:: موضوعات مرتبط:
سرگرمی،
، :: برچسبها:
مکانهای واقعی و شگفت انگیز روی زمین,
تصاویر چالب,
عکس,
بیست و دومین دوره بازیهای المپیک زمستانی ۲۰۱۴ (Olympic Winter Games) در جمعه گذشته در استادیوم "فیشت" شهر "سوچی" روسیه به طور رسمی گشایش یافت. شهر سوچی در استان کراسنودار کرای در ساحل دریای سیاه و در نزدیکی مرز بین روسیه و گرجستان و منطقه خودمختار طلب آبخازیا واقع شده است. این شهر در ۴ ژوئیه ۲۰۰۷ در گواتمالا سیتی انتخاب شد. این اولین باری است که "روسیه" میزبان المپیک زمستانی شده است. پیش از این در سال ۱۹۸۰ المپیک تابستانی ۱۹۸۰ به میزبانی مسکو برگزار شده بود.
این دوره از بازیها که بین هفتم تا بیست و سوم ماه فوریه ۲۰۱۴ (18 بهمن تا 4 اسفند) برگزار خواهد شد، بمدت 17 روز ادامه خواهد داشت. در المپیک سوچی مجموعاً 3000 ورزشکار از 88 کشور در 98 رشته ورزشی برای دریافت مدال با هم به رقابت خواهند پرداخت و کاروان ورزشی ایران نیز با پنج ورزشکار در این مسابقات زمستانی حضور دارد. در ادامه تصاویری از مراسم افتتاحیه و برخی بازیها را ملاحظه می کنید.
لطفا تا باز شدن كامل عكسها شكیبا باشید اگر تصاویر برای شما قابل نمایش نیست بر روی لینک موجود در ابتدای ایمیل کلیک کنید
:: موضوعات مرتبط:
ورزشی،
، :: برچسبها:
بیست و دومین دوره بازیهای المپیک زمستانی ۲۰۱۴ (Olympic Winter Games) ,
استادیوم "فیشت" شهر "سوچی" روسیه,
کراسنودار کرای در ساحل دریای سیاه ,
گواتمالا سیتی,
بعد از گذشت بیش از سه دهه از پیروزی انقلاب اسلامی، هر ساله مستنداتی از فرآیند این رخداد عظیم منتشر شده است. عکسهای بجای مانده از دوران انقلاب یکی از گنجینه هایی است که در طی این سالها در کنار سایر اسناد به مرور زمان منتشر شده و نسلهای مختلف را با روحیه ظلم ستیزی مردم ایران در آن دوران آشنا کرده است.
لطفا تا باز شدن كامل عكسها شكیبا باشید اگر تصاویر برای شما قابل نمایش نیست بر روی لینک موجود در ابتدای ایمیل کلیک کنید
منبع:پرشین
:: موضوعات مرتبط:
اجتماعی،
، :: برچسبها:
تصاویری تاریخی از روزهای پیروزی انقلاب 57,
دهه پیروزی انقلاب اسلامی ایران,
دوران انقلاب,
عکس,
کسی در جهان نیست که حداقل یک بار اسمش را نشنیده باشد. نامش به مایکروسافت گره خورده اما مردم افریقا و کشورهای فقیر به خاطر خدمات بشر دوستانه و اقدامات خیرخواهانه اش می شناسندش ... رفتن بیل از هیات مدیره و مدیر عاملی مایکروسافت توپ خبری بود که خیلی وقت پیش دل خیلی از طرفدارانش را آزرد اما برای ما بهانه ایست تا یادی از او بکنیم.
ویلیام هنری گیتس سوم (به انگلیسی: William Henry Gates III) سرشناس به بیل گیتس در ۲۸ اکتبر ۱۹۵۵ میلادی در سیاتل، مرکز ایالت واشنگتن آمریکا زاده شد. او و پل آلن شرکت مایکروسافت را پایه ریزی نمودند. گیتس به عنوان مدیر عامل و مدیر معماری نرمافزار در شرکت مایکروسافت فعالیت کرده است.
پدر بیل، ویلیام هنری گیتس دوم وکیل دادگستری و یکی از سرشناسان شهر سیاتل است و مادر او آموزگار مدرسه و یکی از اعضا هیئت مدیره United Way International بود که در امور خیره نیز فعالیت داشت.
نگاهی هرچند کوتاه به عوامل تأثیرگذار در توفیق جهانی این مدیر توانا و همکاران او بدون شک می تواند برای مدیرانی که در اندیشه دستیابی به راهکارهای کاربردی برای موفقیت بیشتر سازمان خود هستند، الگوئی کارآمد باشد.
گیتس از 13 سالگى نوشتن برنامه هاى رایانه اى را شروع کرد و اولین نرم افزار خود را که یک بازى ساده رایانه اى بود در همان سن نوشت. او این کارها را به همراه دوستش پل آلن (PAUL ALLEN) انجام مى داد. پل دو سال از او بزرگتر بود و مهارت خاصى در سخت افزار نیز داشت. در سال ۱۹۷۳ به دانشگاه هاروارد وارد شد و در آنجا با استیو بالمر (STEVE BALLMER) (از مسؤولان فعلى شرکت مایکروسافت) آشنا شد. یک سال بعد در 19 سالگى دانشگاه را ترک گفت تا به همراه دوست دبیرستانى اش پل آلن شرکت مایکروسافت را تأسیس کند. در ابتداى راه، برنامه زبان بیسیک (BASIC) را ارائه دادند.
کار شرکت با 40 کارمند و فروش سالانه 2/4 میلیون دلار آغاز شد. در سال 1980 شرکت با ارائه سیستم عامل براى ریزپردازنده هاى ۱۶ بایتى 8088 اینتل که به سفارش شرکت IBM انجام شد به شهرت و ثروت رسید. یک سال بعد اولین نسخه سیستم عامل WINDOWS از سوى شرکت عرضه شد. در سال 1992 شرکت مایکروسافت با انتشار نسخه WINDOWS 1، 3 اولین سیستم عامل گرافیکى را ارائه کرد که قبول عام یافت و این مقبولیت با انتشار نسخه هاى 95، 98 ، 2000 و XP به اوج رسید.
به گونه اى که هم اکنون بیش از 95درصد کاربران رایانه هاى شخصى در دنیا از نرم افزارها و محصولات مختلف این شرکت استفاده مىکنند. امروزه مایکروسافت شرکت بزرگى است که سالانه بیش از ۲۵میلیارد دلار درآمد دارد و 50 هزار کارمند آن در 78 کشور و منطقه در سراسر دنیا مشغول کار هستند.
مایکروسافت براى سال جارى میلادى 5/2 میلیارد دلار در امور تحقیق و توسعه هزینه مى کند. بیل گیتس به عنوان مؤسس و رئیس شرکت با بیش از 77 میلیارد دلار ثروت سالهاست که عنوان ثروتمندترین فرد دنیا را به خود اختصاص داده است.
بیل گیتس جایی در مورد شرکت محبوبش می گوید: "نگهدارى و هدایت شرکتهاى بزرگ در سطح عالى بسیار مشکل است. منظور من جذب و استخدام و نگهدارى کارکنان بزرگ و داشتن آرمان والاست.
کار ما نوشتن نرم افزارهاى عالى است. ما باید در این زمینه برتر باشیم. به زمینه هاى دیگرکارى نداریم. ما به خوبى مى دانیم چطور استخدام کنیم، چطور مدیریت کنیم و چگونه محصولات نرم افزار جهانى تولید کنیم. ما شرکتى به وجود آورده ایم که مى خواهد نرم افزارهاى برتر بنویسد و کارکنان بزرگى داریم که این ارزشها را نگه مى دارند.
شرکت ما براى این هدف خاص تأسیس شده است. کسب و کار ما همین است. تولید محصولات برتر، ملاقات و نشست با مشتریها، تماسهاى تلفنى و جذب و به کارگیرى کارکنان باهوش. فکر مى کنید چه وقت رشد مایکروسافت به انتها مى رسد؟
ما بر اساس رویکرد درازمدت خود معتقدیم این کسب و کار به صورت سیکلى جلو مى رود، یعنى فراز و نشیب دارد. ما به کسب سود خود مطمئنیم. البته تولید نرم افزارهاى برتر سود بیشترى دارد. تنها سؤال این است که چگونه رهبرى خود را در تولید و عرضه نرم افزار حفظ کنیم.
ما نسبت به توانایى خود در این زمینه اطمینان داریم. ما یک شرکت با آینده غیر قابل باور هستیم. فکر مى کنید روزى مایکروسافت از بین برود؟
بى تردید روزى فرا خواهد رسید که ستاره بلندپروازى، گوى کسب و کار را از دست مایکروسافت برباید.تنها امید من آن است که آن روز 50 سال دیگر باشد نه 2 یا 5 سال دیگر. آرمان شرکت طى سالها چه تغییراتى داشته است؟
چشم انداز اولیه شرکت عبارت بود از: یک رایانه شخصى PC در هر خانه و روى هر میز. در این بیست و چند سال این آرمان را تغییر دادیم و تکمیل کردیم: در هر زمان و هر مکان و روى هر دستگاهى. یعنى ایده آل آن است که روى هر میز و هر خانه و هر اتاق و هر ماشین و هر جیب یک کامپیوتر باشد.
آرمان جدید مایکروسافت عبارت است از: توانا ساختن مردم به اینکه نرم افزارهاى عالى و برتر را در هر زمان و مکان و روى هر دستگاهى داشته باشند. از هدفهاى بى پروایانه کنونى آن است که رایانه شخصى را بسیار پرتوان تر از آنچه هست، کنیم، به گونه اى که ببیند، بشنود و یاد بگیرد.
ما ناچاریم براى ساختن آینده درازمدت خود به خطرهاى بزرگى تن دهیم. بلوغ صنعتى هنگامى پدید مى آید که دیگر به خطرپذیرى نیاز نباشد، اما در صنایع روبه رشد باید همواره به استقبال خطر رفت تا بتوان فرآورده هاى نوین و بى مانند آفرید."
بیل در جایی می گوید: "من معتقدم كه داشتن این نوع كنجكاوی درباره جهان به هركسی كمك می كند پیشرفت كند. فرقی نمی كند تصمیم داشته باشی چه كاری را دنبال كنی"
شهری که در فیلم به نمایش درآمده یک شهر متروک در ایران و با فاصله زیاد از تهران و در کویر واقع است. این شهر خیالی مملو از گانگسترها، معتادان، عاشقان دلخسته و بالاخره یک خون آشام چادری مشهور به "دختر" است.
یکی از ژانرهای پرطرفدار آثار سینمایی، فیلم هایی با موضوع Vampire یا همون خون آشام است. همه ساله انواع فیلم ها و سریال های خارجی ذیل این موضوع ساخته شده و طرفداران آنها نیز کم نیستند. اما به تازگی یک کارگردان جوان ایرانی به صف سازندگان چنین فیلم هایی پیوسته و فیلمش با عنوان "دختری تنها در شب به خانه می رود" در ژانویه 2014 اکران عمومی شد.
آنا لیلی امیرپور کارگردان این فیلم در انگلستان به دنیا آمده و در دوران کودکی به همراه خانواده خود به آمریکا مهاجرت و در میامی و سپس کالیفرنیا دوران کودکی و نوجوانی خود را گذرانده است. وی اولین فیلم از ژانر وحشت خود را در دوازده سالگی با دوربین خانوادگی و به صورت بسیار کوتاه ساخت. امیرپور در دانشگاه سانتا باربارای کالیفرنیا در رشته زیست شناسی مشغول به تحصیل شد و در عرض یک سال ترک تحصیل نموده و به کلورادو نقل مکان نمود. سپس به دنبال علاقه همیشگی خود یعنی فعالیت های هنری و سینمایی رفته و در رشته نویسندگی دانشگاه کالیفرنیا مشغول به تحصیل شد.
متعاقب پخش فیلم وی در ماه گذشته میلادی، منتقدان نگاه ویژه ای به آن نموده و کار امیرپور در زمره آثار نوآورانه در این ژانر تلقی گردید. داستان فیلم از ایران تاثیر فراوانی گرفته است و شهری که در فیلم به نمایش درآمده یک شهر خیالی و متروک در ایران و با فاصله زیاد از تهران و در کویر واقع است (اگرچه در واقع فیلم برداری در شهر تافت کالیفرنیا صورت گرفت). این شهر خیالی مملو از گانگسترها، معتادان، عاشقان دلخسته و بالاخره یک خون آشام مشهور به "دختر" است.
چیزی که جلب توجه فراوانی را نسبت به اثر وی برانگیخته، این است که امیرپور زنی است که توانسته خود را در میان بزرگان سینمایی جا نماید و این در حالی است که تنها 16 درصد از فیلم های مشهور 2013 را زنان کارگردانی، نویسندگی، تهیه کنندگی یا تدوین نموده بودند و در ژانر مذکور این آمار به مراتب کمتر نیز است.
اما نکته مهم در این خبر که از آن غفلت شده است استفاده از کاراکتر چادر برای یک دختر خون آشام است که طبیعتا نگاهی منفی به آن ایجاد می کند.
در منطقه تحت محاصره نوار غزه در فلسطین از سوی گروه "فتح" یک مراسم عروسی دسته جمعی برگزار شد.
به گزارش عصر ایران در این مراسم 50 زوج غزه ای با هم عقد ازدواج بستند و محمود عباس رییس تشکیلات خودگردان فلسطین برای آنها از طریق ویدئو کنفرانس سخنرانی کرد.
نکته جالب این مراسم لباس مخصوص عروس های این ازدواج دسته جمعی بود. تمامی عروس ها چفیه به سرکرده و از لباس عروس سفید که معمولا لباس عروس مرسوم در بیشتر کشورهای دنیا است، خبری نبود و عروس ها مانتوهای های متحد الشکل مشکی رنگ پوشیده بودند. تصویر زیر یکی از 50 زوج این مراسم است.
سی و دومین جشنواره فیلم فجر به کار خودش پایان داد.، در این دوره فیلم های «رستاخیز» و «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» با اینکه نظرات چندان مثبتی از سوی منتقدان و مخاطبان سینما دریافت نکردند، ولی به صورت مشترک برنده سیمرغ بهترین فیلم های این دوره شدند. در ادامه فهرست برندگان جشنواره فجر 32 را به همراه دیگر نامزدها در هر بخش می خوانید.
بخش سودای سیمرغ
نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین جلوههای ویژه بصری: ۱. سیدهادی اسلامی برای فیلم «چ» ۲. بهنام خاکسار برای فیلم «طبقه حساس» ۳. امیر سحرخیز و کامران سحرخیز برای فیلم «عصبانی نیستم!» ۴. سایمون فریم برای فیلم «رستاخیز» نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین جلوههای ویژه میدانی: ۱. رضا ترکمان برای فیلم «پنجاه قدم آخر» ۲. حمیدرضا سلیمانی برای فیلم «چ» ۳. حمیدرضا سلیمانی برای فیلم «رستاخیز» ۴. زندهیاد محمدجواد شریفیراد و محسن روزبهانی برای فیلم «معراجیها» نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین چهرهپردازی: ۱. سودابه خسروی برای فیلم «شیار ۱۴۳» ۲. محسن دارسنج برای فیلم «همه چیز برای فروش» (برنده دیپلم افتخار) ۳. سیدرسول سیدعربی برای فیلم «انارهای نارس» ۴. محسن موسوی برای فیلم «رستاخیز» ۵. مهرداد میرکیانی برای فیلم «قصهها» ۶. مهرداد میرکیانی برای فیلم «میهمان داریم» نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین طراحی صحنه و لباس: ۱. آبتین برقی برای فیلم «چند متر مکعب عشق» ۲. عباس بُلوندی برای فیلم «چ» ۳. حسن روحپروری برای فیلم «انارهای نارس» ۴. شراره سروش برای فیلم «همه چیز برای فروش» ۵. مرجان شیرمحمدی برای فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» ۶. مجید میرفخرایی برای فیلم «رستاخیز» نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین صدای فیلم: ۱. برای فیلم «چ» صدابردار: بهمن اردلان / صداگذار: سیدعلیرضا علویان ۲. برای فیلم «چندمتر مکعب عشق» صدابردار: مهدی صالحکرمانی/ صداگذار: امیرحسین قاسمی ۳. برای فیلم «رستاخیز» صدابردار: یداله نجفی/ صداگذاران: جرمیپرایز، دن جانسون، ریچارد کانوی ۴. برای فیلم «شیار ۱۴۳» صدابردار: کامران کیانارثی/ صداگذار: آرش قاسمی ۵. برای فیلم «عصبانی نیستم!» صدابردار: نظامالدین کیایی/ صداگذار: محمدرضا دلپاک ۶. برای فیلم «همه چیز برای فروش» صدابردار: محمد حبیبی/ صداگذار: حسین ابوالصدق نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد: ۱. فرهاد اصلانی برای فیلم «قصهها» ۲. بابک حمیدیان برای فیلم «چ» ۳. بابک حمیدیان برای فیلم «رستاخیز» ۴. اکبر عبدی برای فیلم «خوابزدهها» ۵. میلاد کیمرام برای فیلم «خط ویژه» (برنده دیپلم افتخار) ۶. صبا گرگینپور برای فیلم «مردن به وقت شهریور» نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن: ۱. هنگامه حمیدزاده برای فیلم «اشباح» (برنده دیپلم افتخار) ۲. ملیکا شریفینیا برای فیلم «اشباح» (برنده دیپلم افتخار) ۳. سهیلا گلستانی برای فیلم «میهمان داریم» ۴. شبنم مقدمی برای فیلم «امروز» ۵. نعیمه نظامدوست برای فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن: ۱. سهراب پورناظری برای فیلم «آرایش غلیظ» ۲. فرید سعادتمند برای فیلم «شیار ۱۴۳» ۳. علیرضا کهندیری برای فیلم «میهمان داریم» ۴. استفان واربک برای فیلم «رستاخیز» ۵. کارن همایونفر برای فیلم «همه چیز برای فروش» (برنده دیپلم افتخار) ۶. پیمان یزدانیان برای فیلم «طبقه حساس» نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین تدوین: ۱. نیما جعفری جوزانی برای فیلم «خط ویژه» ۲. حسن حسندوست برای فیلم «برف» ۳. مهدی حسینیوند برای فیلم «چ» ۴. مصطفی خرقهپوش برای فیلم «متروپل» ۵. هایده صفییاری برای فیلم «عصبانی نیستم!» ۶. خشایار موحدیان و سودابه سعیدنیا برای فیلم «آرایش غلیظ» نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری: ۱. محمد آلادپوش برای فیلم «میهمان داریم» ۲. هومن بهمنش برای فیلم «امروز» ۳. حسین جعفریان برای فیلم «رستاخیز» ۴. مرتضی غفوری برای فیلم «چند متر مکعب عشق» ۵. علیمحمد قاسمی برای فیلم «همه چیز برای فروش» نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد: ۱. آرش آصفی برای فیلم «رستاخیز» ۲. حامد بهداد برای فیلم «آرایش غلیظ» ۳. پرویز پرستویی برای فیلم «امروز» ۴. رضا عطاران برای فیلم «طبقه حساس» ۵. مهدی فخیمزاده برای فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» ۶. نوید محمدزاده برای فیلم «عصبانی نیستم!» نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن: ۱. حسیبا ابراهیمی برای فیلم «چند متر مکعب عشق» ۲. ساره بیات برای فیلم «فصل فراموشی فریبا» ۳. رویا تیموریان برای فیلم «شیفتگی» ۴. سمیرا حسنپور برای فیلم «تمشک» ۵. مریلا زارعی برای فیلم «شیار ۱۴۳» ۶. باران کوثری برای فیلم «عصبانی نیستم!» نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه: ۱. بهروز افخمی برای فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» ۲. سامان سالور برای فیلم «تمشک» ۳. پیمان قاسمخانی برای فیلم «طبقه حساس» ۴. مصطفی کیایی برای فیلم «خط ویژه» ۵. حسین مهکام برای فیلم «برف» نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی: ۱. بهروز افخمی برای فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» ۲. ابراهیم حاتمیکیا برای فیلم «چ» ۳. احمدرضا درویش برای فیلم «رستاخیز» ۴. محمدمهدی عسگرپور برای فیلم «میهمان داریم» ۵. حمید نعمتاله برای فیلم «آرایش غلیظ» نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم (به تهیهکننده): ۱. آذر، شهدخت، پرویز و دیگران (به تهیهکنندگی بهروز افخمی و سیدجمال ساداتیان) ۲. چ (به تهیهکنندگی بنیاد سینمایی فارابی) ۳. رستاخیز (به تهیهکنندگی تقی علیقلیزاده) ۴. شیار ۱۴۳ (به تهیهکنندگی ابوذر پورمحمدی و محمدحسین قاسمی) ۵. قصهها (به تهیهکنندگی رخشان بنیاعتماد»
جایزه ویژه نگاه ملی
بنیاد سینمایی فارابی برای تهیهکنندگی فیلم «چ»
جایزه نگاه مردمی
«خط ویژه»/ «شیار 143»
بخش نگاه نو
نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم: ۱. تراژدی (به تهیهکنندگی محمدحسن نجم) ۲. چند متر مکعب عشق (به تهیهکنندگی نوید محمودی) ۳. حقِ سکوت (به تهیهکنندگی سیدرضا میرکریمی) ۴. خانهای کنار ابرها (به تهیهکنندگی روحاله برادری) ۵. سیزده (به تهیهکنندگی سعید سعدی)/ برنده دیپلم افتخار ۶. ملبورن (به تهیهکنندگی جواد نوروزبیگی) نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی: ۱. نیما جاویدی برای فیلم «ملبورن» ۲. هومن سیدی برای فیلم «سیزده» ۳. جمشید محمودی برای فیلم «چند متر مکعب عشق» ۴. آزیتا موگویی برای فیلم «تراژدی» ۵. محمدهادی نائیجی برای فیلم «حقِ سکوت» ۶. برزو نیکنژاد برای فیلم «ناخواسته» نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه: ۱. بهروز افخمی برای فیلم «پایان خدمت» ۲. سیدجلال دهقانی اشکذری برای فیلم «خانهای کنار ابرها» ۳. هومن سیدی برای فیلم «سیزده» ۴. رضا کریمی برای فیلم «تراژدی» ۵. جمشید محمودی برای فیلم «چند متر مکعب عشق» ۶. محمدهادی نائیجی برای فیلم «حقِ سکوت»
دیپلم افتخار بازیگری: امیر جدیدی برای فیلم «پایان خدمت» و «سیزده»/ پانته آ پناهی ها برای فیلم «خانوم»
دیپلم افتخار بهترین فیلمبرداری: مسعود سلامی برای فیلم «ناخواسته»
بخش سینما حقیقت
نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم: ۱. جایی برای زندگی (به تهیهکنندگی محسن استادعلی و نسرین عبدی) ۲. حیات در رگهای سرد (به تهیهکنندگی فتحاله امیری) ۳. خاطراتی برای تمام فصول (به تهیهکنندگی مرتضی رزاقکریمی) نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی/ «شش قرن و شش سال» ساخته مجتبی میرطهماسب (برنده جایزه ویژه) ۱. محسن استادعلی برای فیلم «جایی برای زندگی» ۲. لقمان خالدی برای فیلم «کمی بالاتر» ۳. مصطفی رزاقکریمی برای فیلم «خاطراتی برای تمام فصول» ۴. مهدی نورمحمدی برای فیلم «در پناه بلوط» نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین پژوهش و تحقیق ۱. مصطفی رزاقکریمی و سام کلانتری برای فیلم «خاطراتی برای تمام فصول» ۲. بهزاد فتحینیا برای فیلم «حیات در رگهای سرد» ۳. سیدغلامرضا نعمتپور و لاله روزگرد برای فیلم «برای گونگادین بهشت نیست» نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین دستاورد فنی- هنری ۱. وحید بتوته برای فیلم «لطفاً بوق بزنید» ۲. ماکان عاشوری برای فیلم «نیمروز مَکُران» ۳. علی لقمانی برای فیلم «باد بر باغ نظر» ۴. مهدی نورمحمدی و محمود منصوری برای فیلم «حیات در رگهای سرد» ۵. مهدی نورمحمدی برای فیلم «در پناه بلوط»
مسواک زدن بلافاصله بعد از مصرف غذاهای اسیدی و یا نوشیدنی هایی از این خانواده باعث سایش مینای دندان و در نتیجه پوسیدگی آن می شود که درد و حساسیت شدید دندانی را به وجود می آورد.\nاغلب افراد نمی دانند که مسواک زدن دندانها بعد از خوردن غذاها و نوشیدنی های اسیدی باعث تخریب دندان می شود.
الهام محرابی متخصص دندانپزشکی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: اغلب افراد نمی دانند که مسواک زدن دندان ها بعد از خوردن غذاها و نوشیدنی های اسیدی باعث تخریب دندان ها می شود و این مواد در اغلب وعده های غذایی وجود دارد.
وی افزود: مصرف این مواد خوراکی مثل مرکبات و آب میوه ها که قبل یا بعد از غذا صرف می شود باعث نرم شدن مینای دندان می شود، مسواک زدن بلافاصله بعد از مصرف غذاهای اسیدی و یا نوشیدنی هایی از این خانواده باعث سایش مینای دندان و در نتیجه پوسیدگی آن می شود که درد و حساسیت شدید دندانی را به وجود می آورد.
وی در این مورد خاطر نشان کرد: بعد از مصرف غذاهای اسیدی از موادی استفاده کنید ( آدامس بدون قند) تا بزاق دهان را افزایش دهد و حالت اسیدی دهان از بین برود و محیط دهان را در حالت تعادل نگه دارد بعد از مصرف غذاهای اسیدی تا یک ساعت مسواک نزنید تا حالت اسیدی دهان کاهش یابد.