تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان
نیازمندی های
پزشکی- ورزشی-
علمی ... و
آدرس injast.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
کمبود این ویتامین خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد
مقادیر ناكافی ویتامین D در دوران بزرگسالی به طور كلی میتواند یك عامل خطر مهم برای بروز بیماریهای خودایمن باشد.
سطوح پایین ویتامین D میتواند خطر وقوع دیابت را افزایش دهد.
گروهی از محققان دانشكده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد با بررسی بیش از 40 میلیون نمونه خون قبل از شروع بیماری و سپس بررسی دوباره افراد طی سالها بعد دریافتند داشتن سطوح كافی ویتامین D در بزرگسالان جوان ممكن است خطر شروع دیابت بزرگسالی را تا 50 درصد كاهش دهد.
نتایج حاصل از این گزارش میافزاید افراد سالم جوان با سطوح سرمی بالاتر ویتامین D نسبت به كسانی كه در سطوح سرمی پایینتر ویتامین D بودند تنها در معرض نیمی از خطر افزایش دیابت قرار گرفتند.
براساس این گزارش محققان افزودند مطالعات قبلی نیز نشان دادهاند كه كمبود ویتامین D ممكن است بروز دیابت را تقویت كند.
اگرچه مطالعات بیشتر به بررسی بین میزان ویتامین D در دوران بارداری و یا دوران كودكی و خطر ابتلا به دیابت نوع 1 پرداخته اند اما تحقیقات دیگر در بزرگسالان جوان نیز ارتباط بین مقادیر بالای ویتامین D و كاهش خطر ابتلا به ام اس را نیز بررسی كرده است و در واقع مطالعات نشان میدهد كه مقادیر ناكافی ویتامین D در دوران بزرگسالی به طور كلی میتواند یك عامل خطر مهم برای بروز بیماریهای خودایمن باشد.
به گفته محققان 1 میلیارد نفر در جهان دارای سطوح ناكافی ویتامین D در خون خود هستند و این كمبود در تمام اقوام و گروههای سنی یافت میشود و در حالی كه قرار گرفتن در معرض آفتاب منبع بسیار خوبی از ویتامین D است، اما كرمهای ضد آفتاب، لباسها، رنگ پوست و ماههای زمستانی باعث كاهش تولید ویتامین D میشوند كه در این میان برای پیشگیری از دیابت استفاده روزانه از مكملهای ویتامین D به افرادی كه دچار كمبود آن هستند توصیه میشود.
محققان به خواص ادویه ها پی برده اند : مثلا زردچوبه یا دارچین برای افرادی مفید است که ....
منافع بهداشتی آویشن بی نظیر هستند. این گیاه به طور سنتی برای درمان سرفه و حتی سیاه سرفه استفاده میشده است.
برای كمردرد زردچوبه بخورید پژوهشگران دریافتهاند كه مادهای به نام كوركومینcurcumin كه در زردچوبه یافت میشود، دارای خواص ضدالتهابی است. زردچوبه هم میتواند به تنهایی و هم با ادویه كاری مورد استفاده قرار گیرد. همچنین معلوم شده است كه كوركومین باعث كوچك شدن پولیپهای روده بزرگ پیش سرطانی میشود.
ادویه گرم مانند زنجبیل، جوز بویا، دارچین، فلفل شیرین، فلفل سیاه و فلفل قرمز باعث حركت خون از قسمتهای مركزی بدن به پوست میشوند.
به گفته دكتر زیك این وضعیت باعث میشود خون به صورت یكنواختتر در سراسر بدن پخش شود و ممكن است فشار خون بالا را نیز كاهش دهد.
برای تسكین معده زنجبیل بخورید. شما میتوانید ادویهجاتی مانند دارچین و جوز بویا را به جای شكر، برای شیرین كردن تنقلات استفاده كنید. خرما را در فصل سرما فراموش نكنید.
دوره یائسگی دورهای از زندگی زنان است که به دلیل تغییرات هورمونی در بدن علایم مختلفی از جمله افسردگی بروز می کند.
ویتامین D یکی از ویتامینهای محلول در چربی است که نقش های حیاتی بسیاری در بدن ایفا می کند. به تازگی محققان دریافتهاند که ویتامین D میتواند با افسردگی به ویژه در دوران یائسگی مقابله کند. دوره یائسگی دورهای از زندگی زنان است که به دلیل تغییرات هورمونی در بدن علایم مختلفی از جمله افسردگی بروز می کند.
برای بررسی ارتباط بین ویتامین D و افسردگی، محققان 81189 زن بین 50 تا 79 سال را به مدت 3 سال مورد مطالعه قرار دادند. نتایج نشان داد آن دسته از زنان یائسهای که تغذیه سرشار از ویتامین D دارند در مقایسه با زنان یائسه دیگر، کمتر دچار افسردگی میشوند.
بر اساس مطالعه اخیر علایم افسردگی در بین زنانی که روزانه بیش از 800 واحد ویتامین D مصرف میکردند، در مقایسه با زنانی که کمتر از 100 واحد از این ویتامین دریافت می نمودند، به میزان 21 درصد کمتر است.
شرح و نتایج این مطالعه در نشریه آمریکایی تغذیه بالینی به چاپ رسیده است.
آیا می دانید زردچوبه دارای خواص بسیار زیادی می باشد و مهمتر آن که، خواص این ادویه با دو عمل نادرست به هنگام آشپزی و طبخ غذا از بین می روند...
خواص زردچوبه بر اثر حرارت و به مرور زمان كاهش مییابد
یك متخصص تغذیه گفت: بخشی از اثرات زردچوبه مربوط به اسانس آن است به همین علت خواص زردچوبه بر اثر حرارت و به مرور زمان كاهش مییابد.
مرتضی صفوی افزود: زردچوبه از پیگمانهای زرد رنگ، از دسته كوركومینوزیدها تشكیل شده است. وی گفت: زردچوبه ضد آمیب، ضد درد، ضد اسید معده، ضد آرتریت، ضد باكتری، پادزهر آرسنیك، ضد ادم، ضد حساسیت، ضد سرطان، ضد تب، ضد عفونی كننده، ضد اسپاسم، ضد تومور، ضد زخم معده و ضد نفخ است. این متخصص تغذیه اضافه كرد: از دیگر خواص زردچوبه میتوان به قابض بودن، ادرارآور، خلط آور، محافظ معده، بندآورنده خون، محافظ كبد، كاهش دهنده چربی خون و مقوی معده اشاره كرد. صفوی گفت: برای نگهداری زردچوبه نباید از ظروف پلاستیكی استفاده كرد. بهترین ظروف برای نگهداری آن ظروف آلومینیومی و شیشههای رنگی (قهوهای) است. هم چنین در ظرف باید كاملاً بسته باشد. وی افزود: ریشه و ریزوم زردچوبه كه پودر نشده است در برابر حرارت مقاومتر از پودر آن است، ولی چون اكثراً پودر زردچوبه در بازار به فروش میرسد، برای نگهداری طولانی مدت آن بهتر است در جای خنك نگهداری شود. این متخصص تغذیه اضافه كرد: بخشی از اثرات زردچوبه مربوط به رایحه (اسانس) آن است كه بر اثر حرارت و به مرور زمان كم میشود، لذا زردچوبه كهنه دارای خواصی كمتر از زردچوبه تازه است.
قرار دادن مطالب در بخش سلامت به منظور افزایش آگاهی عمومی بوده و به منزله کاربردهای درمانی و مصارف دیگر نیست
این ادویه دارای فواید بسیار زیادی می باشد به همین دلیل توصیه می شود که در تمام غذاهایتان استفاده کنید و ...
توی غذاهایتان زیره بریزید زیره سیاه به دلیل رایحه یا اسانسی که دارد دارای خواص ضددرد، نفخ و اسپاسم است و به غیر از اینها، اشتهاآور و محرک معده هم هست و موجب ترشح بیشتر آنزیمها و هضم بهتر غذا میشود....
به علاوه، اسانس زیره یك ضدمیکروب، ادرارآور، ضدالتهاب، ضدسرطان، ضدحساسیت و خلطآور است. یکی از خواصی که به زیره نسبت داده میشود، افزایش سوختوساز بدن و دخالت در کنترل وزن است ولی علت علمی این مساله که چرا زیره را به عنوان لاغرکننده میشناسند، هنوز مشخص نیست.
البته زیره ممکن است در برخی افراد باعث افزایش سوختوساز شده و در برخی دیگر این خاصیت را نداشته باشد. از دیگر خواص زیره میتوان به شیرافزا بودن آن اشاره کرد. برخی، زیره را لابهلای برنج دم میکنند. کلا تمام گیاهان اسانسدار چون ترکیبشان در حرارت پایین تبخیر میشود در اثر حرارت مقداری از اسانس خود را از دست میدهند.
هر کدام از این گیاهان را اگر گرم کنید یا بپزید یا در محیط گرم نگه دارید مقداری از اسانس خود را از دست میدهند. این بوی از دسترفته در واقع همان ترکیبهایی است که دارد تبخیر میشود و میزان آن در گیاه کاهش مییابد.
اصولا موادی مثل زیره، رازیانه و گشنیز که اسانس دارند، هم در برابر حرارت و هم در نگهداری طولانیمدت، مقداری از مواد خود را از دست میدهند اما خواص آنها کلا از بین نمیرود.
ممکن است بین 5 تا 12 درصد از کل اسانس آنها تبخیر شود و میزان آن ماده مؤثر کاهش یابد ولی خواص عمدهاش باقی میماند. در برنج، وقتی زیره بوی نافذ خود را دارد، یعنی هنوز خواص زیره باقیمانده است اما اگر حرارت به قدری باشد که بوی گیاه بسیار کم شود یعنی قسمت اعظم خواص خود را از دست داده است.
برای هر بیماریای که مردم میشناسند و از آن آگاهی دارند، یک نوع درمان طبیعی ارائه شده است...
دارچین یکی از پرکاربردترین ادویههای موجود است که در غذاهای گوناگونی مورد استفاده قرار میگیرد. دارچین ادویه محبوب سرآشپزهاست که علاوه بر خوش طعم کردن غذاها، به بدن در کاهش دادن وزن کمک شایان توجهی میکند.
رازهای دارچین و قدرتش در سوزاندن چربی
تحقیقات نشان دادهاند که مصرف دارچین، سوختوساز (متابولیسم) بدن را بهبود بخشیده و افزایش میدهد. یافتههای حاصل شده از این تحقیقات نشان میدهند که مصرف روزانه یکچهارم قاشق چایخوری از این ادویه، سوخت و ساز (متابولیسم) بدن را تا ۲۰ بار فراتر از توانایی طبیعی بدن افزایش میدهد و به بدن اجازه میدهد تا چربی و کالریهای ذخیره شده را با سرعت بیشتر و کارآمدی بهتری بسوزاند. در حقیقت، هنگامی که سوخت و ساز (متابولیسم) بدن افزایش مییابد، بدن این توانایی را پیدا میکند که برای انرژی خود از چربی ذخیره شده در سلولها استفاده کند. اگر بدن افراد دارای رژیم، از سوخت و ساز (متابولیسم) پایینی برخوردار باشد، بدن آنها نمیتواند چربی ذخیره شده را بسوزاند، در نتیجه وزن آنها افزایش یافته یا به عبارتی وزنی از دست نمیدهند.
براساس مطالعات، هنگامی که دارچین را با غذا مصرف کنیم نهبهصورت جداگانه، به بدن کمک میکند تا قند ذخیره شده را بهتر و کارآمدتر بسوزاند و در نتیجه این کار، سطوح قند خون کاهش مییابد. با کاهش یافتن سطوح قند خون، بدن میتواند سطوح انرژی، میل به غذا و سیگنالهای گرسنگی خود را تنظیم کند. علاوه بر این، تمایل بدن برای ذخیره چربی را نیز کاهش میدهد. با فوایدی که به خاطر افزایش سوختوساز (متابولیسم) و تعادل قند خون نصیب بدن میشود، دارچین در نهایت به سلولهای چربی درون بدن کمک میکند تا نسبت به سطح انسولین خون پاسخ داده و دارای عکسالعملی سریع باشد. و نتیجه این پاسخدهی فوایدی است که از سوزاندن چربی و کاهش وزن به دست میآید.
دارچین را وارد زندگی خود کنید
دارچین، این ادویه خوش طعم را میتوانید به غذاهای مورد علاقه خود اضافه کنید. غذاها و نوشیدنیهایی که بهطور معمول این ادویه در آنها به کار برده میشود، عبارتند از: کمی دارچین به چای یا قهوه اضافه کنید. بسیاری از چاییهایی که طعم ندارند با دارچین بسیار خوش طعم میشوند. حتی میتوانید به چاییهای طعمدار هم دارچین اضافه کنید.
در تمام غذاها میتوانید از دارچین استفاده کنید. اگر مقدار دارچینی را که به غذا اضافه میکنید، جوانههای چشایی شما را تحریک نمیکند، مقدار آن را افزایش دهید. نگران نباشید، طعم غذایتان بد نخواهد شد.
بلغور بدون طعم هم در سوزاندن سلولهای چربی بسیار فوقالعاده عمل میکند. اگر میخواهید فواید آن را افزایش دهید، بلغور را با دارچین بپزید.
ماست ساده و بدون چربی هم در کاهش وزن مؤثر است. اما رژیمگیرندگان به نداشتن طعم آن معترض هستند. به همین خاطر پیشنهاد میکنیم که به ماست خود دارچین اضافه کنید.
پنیر روستایی- یا به عبارت دیگر دستساز- بهدلیل چربی پایین و میزان پروتئین بالا، ماده غذایی پرطرفداری است. برای شیرین کردن این نوع از پنیر، از دارچین استفاده کنید.
دارچین را میتوانید همراه با میوههای فصلی نیز مصرف کنید. کمی از آن را به سیب و کدو تنبل اضافه کنید. بسیار لذیذ خواهد شد.
رابطه دارچین و دیابت
برای هر بیماریای که مردم میشناسند و از آن آگاهی دارند، یک نوع درمان طبیعی ارائه شده است. محدوده این نوع درمانها از بیماریهای خوشخیم تا بیماریهای بدخیم را در برمیگیرد. با این حال این بدان معنا نیست که هیچ نوع درمان طبیعی مؤثری برای بیماریها وجود ندارد. برای مثال میتوان از درمان دیابت به وسیله دارچین نام برد اما این چگونه عمل میکند و اینکه آیا خطری ندارد؟
هنگامی که به دیابت مبتلا شوید، مشکل شما با انسولین و قند خواهد بود؛ چه زمانی که لوزالمعده (پانکراس) شما به اندازه کافی انسولین تولید نکند- همانطور که در دیابت نوع اول دیده میشود- و چه زمانی که سلولهای بدن شما به انسولین تولید شده پاسخ ندهند، همانطور که در دیابت نوع دوم دیده میشود.
درمانهای موجود، برای درمان این دو نوع دیابت و کاهش شدت بیماری است، اما هدف اصلی از درمان این دو نوع از بیماری دیابت، دستیابی به میزان کافی انسولین و اطمینان یافتن از این موضوع است که سلولها انسولین را پس نزده و میپذیرند. اما چرا؟ برای اینکه از این گلوکز یا قند برای سوخت در جریان خون استفاده شده و خون به خوبی در رگها جریان یابد.
گاهی اوقات برای درمان، استفاده از رژیم غذایی مناسب و ورزش کردن پیشنهاد میشود و در رابطه با دیابت نوع اول، درمان با انسولین جایگزین یا داروهای مخصوص این بیماری تجویز میشود اما همواره این سؤال در ذهن مردم بود که آیا درمان طبیعی برای این بیماری وجود دارد؟ و گویا استفاده از دارچین پاسخ این سؤال بود.
از آنجا که دیابت نوع اول درباره موضوعی فیزیکی است و استفاده از دارچین میتواند در درمان آن مؤثر واقع شود اما در دیابت نوع دوم، لوزالمعده (پانکراس) به خاطر آسیبی که دیده است نمیتواند به اندازه کافی انسولین تولید کند و در نتیجه دارچین هیچ تأثیری در بهبود یا درمان بیماری نخواهد داشت.
باید این نکته را به شما یادآور شد که همواره قبل از آنکه تغییری در روش درمان خود بهوجود آورید- بهخصوص زمانی که به دیابت مبتلا هستید- حتما با پزشک خود مشورت کنید. حال به بررسی این موضوع میپردازیم که چگونه دارچین بر سطوح قند موجود در بدن تأثیر میگذارد.
مطالعاتی که در مرکز تحقیقاتی تغذیه انسان در وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا انجام شده است، به مطالعه اثرات ۵۴ گیاه گوناگون بر همرنگی استتاری انسولین در آنها پرداخته است و گیاهی که از این مطالعه سربلند بیرون آمد، دارچین بود.
عنصری که در دارچین به انسولین شباهت دارد، MHCP نام دارد. این، عنصری شیمیایی و محلول در آب است که در سیستم بدن شبیه به انسولین عمل کرده و مصرف قند را در سلولها افزایش میدهد. بهطور کلی، این تحقیقات امیدوارکننده بهنظر میرسد اما باید خاطر نشانسازیم که این تحقیقات آزمایشگاهی بوده و تاکنون روی انسان انجام نشدهاند.
با تکیه بر این تحقیقات، درمانی هم به صورت آزمایشی در کلینیک بالینی کوچکی در پاکستان صورت گرفت. ۶۰ داوطلب بیمار با میانگین سنی ۵۲ سال انتخاب شدند که هر کدام حداقل ۷سال بوده که به دیابت مبتلا بودند. گروه به ۲بخش تقسیم شد؛ در یک دوره چهلروزه، به نیمی از آنها دارچین داده شد و به نیمی دارونما (پلاسبو)؛ نتایج کسب شده از این روش درمانی شگفتانگیز و حیرتآور بود!
ابتدای آزمایش، وسط آزمایش و انتهای آن، سطوح قندخون بیماران اندازهگیری شد. سطوح قندخون گروهی که دارچین مصرف کرده بود، پس از پایان آزمایش به مقدار قابل توجهی پایین آمده بود اما در گروهی که از دارونما استفاده کرده بود، هیچ تغییر خاصی رخ نداده بود.
پس اگر به دیابت مبتلا هستید، مصرف دارچین را در رژیم غذایی خود قرار دهید. مطمئن باشید که ضرر نخواهید کرد.
این دو ادویه کاربرد زیادی در آشپزی اغلب ملل دارند.
تحقیقات انجام شده در مرکز سرطان دانشگاه میشیگان نشان داد که دو ادویه فلفل سیاه و زردچوبه، نقش مهمی در پیشگیری و حتی درمان سرطان سینه ایفا می کنند.
این دو ادویه کاربرد زیادی در آشپزی اغلب ملل دارند اما ارزش درمانی آنها فراتر از طعم و عطری است که به غذاها می دهند.
در این مطالعات مشخص شد که ماده کارکامین موجود در زردچوبه و پپرین در فلفل سیاه دارای اثرات ضد سرطانی به ویژه در مورد سرطان سینه هستند.
بر اساس تحقیقات، کارکامین و پپرین سلول های بنیادی را تحت تاثیر قرار می دهند. از آنجایی که سلول های بنیادی سرطانی، رشد تومور را تشدید می کنند، نقش این دو ماده در مقابله با سرطان، بسیار مهم و حیاتی می باشد.
این در حالی است که داروهای شیمی درمانی، اغلب نمی توانند این سلول های بنیادی سرطانی را مورد هدف قرار دهند.
شرح و نتایج این مطالعه در نشریه سرطان سینه به چاپ رسیده است.
برای مقابله با پیری بدن، گیاهان، خوراکی ها و ادویه هایی با خواص فوق العادۀ آنتی اکسیدانی وجود دارند. آیا آنها را می شناسید؟
گیاهان و خوراکی ها به دو روش می توانند تأثیر بگذارند. آنها از یک سو، خودشان سرشار از آنتی اکسیدان اند و از سوی دیگر به سیستم آنتی اکسیدان داخلی بدن کمک می کنند. به یاد داریم که آنتی اکسیدان ها مولکول هایی هستند که هم توسط مواد غذایی به بدن ما می رسند و هم توسط خود بدن تولید می شوند. آنتی اکسیدان ها بدن را در مقابله با رادیکال های آزاد یاری می کنند، رادیکال های آزاد مولکول هایی هستند که سرعت پیرشدن را افزایش می دهند. وارد کردن آنتی اکسیدان ها در برنامۀ غذایی به طور منظم، روشی عالی برای مبارزه با پیری است.
سه گیاه با بیشترین مقدار آنتی اکسیدان چای گینکو بیلودا جنسهیا جنسان
یادآور می شویم که این موادغذایی، ادویه ها و گیاهان که به خودی خود مفیدند، باید با یک برنامۀ غذایی متنوع و متعادل همراه شوند. بهتر است که تا جایی که می توانید آلوی خشک و اسفناج بخورید و دیگر خوراکی ها را نادیده نگیرید.
متخصصان روماتولوژی با تاكید بر اینكه دو عارضه آرتریت و آرتروز با هم فرق دارند، خاطرنشان كردند كه ممكن است در برخی موارد این دو بیماری با هم اشتباه گرفته شوند در حالی كه نحوه درمان هر كدام متفاوت است و ...
شخیص آرتریت بر اساس تستهای خون و رادیولوژی صورت میگیرد. این در حالی است كه آرتروز عمدتا ناشی از افزایش سن است و اساسا غضروفها را دچار میسازد. به گزارش ایسنا، در این مقاله كه در سایت تخصصی «ای هاو» منتشر شده، توضیحاتی مطرح شده است تا شما بتوانید فرق بین این دو بیماری را از هم تشخیص دهید تا در امر درمان دچار مشكل نشوید.
آرتریت التهاب مفاصل است. این عارضه اغلب با درد، تورم، سفتی و حرارت در مفاصل آسیب دیده همراه است. آرتریت ممكن است با تعدادی از ناراحتیها و بیماریهایی مثل آسیب دیدگی، عفونت، اختلالات متابولیكی، یك سیستم ایمنی فوق العاده فعال و حتی مشكلات ناشی از وزن اشتباه گرفته شود.
به گفته متخصصان؛ در حال حاضر بیش از 100 نوع آرتریت شناخته شده است كه شایعترین انواع آنها اوستئوآرتریت، آرتریت روماتوئید و نقرس هستند. در واقع هر نوع التهاب مفصلی شكلی از آرتریت محسوب میشود.
بر اساس این گزارش، آرتروز اصطلاح دیگری برای عارضه اوستئوآرتریت است كه یك بیماری غیرالتهابی در مفاصل است و طی آن غضروف مفاصل تخریب میشود. این بیماری تحلیل برنده در نتیجه آسیب دیدگی، افزایش سن و كشیدگی یا پارگی طولانی مدت غضروف در مفاصل بروز میكند و سبب ایجاد درد و سفتی مفاصل میشود.
هر مفصلی ممكن است دچار آرتروز شود اما بروز این عارضه بیشتر در مفاصل زانوها، ستون مهرهها و لگن شایع است. اگر احساس درد مفصلی داشتید برای تشخیص صحیح حتما باید به پزشك مراجعه كنید. ارزیابی كامل وضعیت مفاصل شما توسط پزشك ضروری است. درمان آرتریت ممكن است شامل استفاده از داروهای ضد التهابی، ورزش و فیزیوتراپی باشد. در صورت مشورت با پزشك میتوانید ضمن به حداقل رساندن درد خود، روال عادی زندگیتان را داشته باشید. بنابراین ارتریت نتیجه یك التهاب است اما آرتروز در واقع یك مشكل فیزیكی و حاصل آسیب دیدگی عضوی است.
آرتریت در واقع به بیش از 100 نوع مشكل روماتیكی اطلاق میشود كه مفاصل، ماهیچهها، تاندونها و حتی پوست و اعضای داخلی خاصی را تحت تاثیر قرار میدهد. تشخیص آرتریت بر اساس تستهای خون و رادیولوژی صورت میگیرد. این در حالی است كه آرتروز عمدتا ناشی از افزایش سن است و اساسا غضروفها را دچار میسازد. این آسیب غضروفی سبب بروز درد، كاهش توان حركت و كاهش توان ماهیچهای میشود. اما باید بدانید كه فعالیت و ورزش منظم میتواند غضروفها را تغذیه كند.
غضروف در واقع برای جذب مواد غذایی به حركت نیاز دارد بنابراین تحرك داشتن به حفظ سلامت غضروف مفاصل كمك میكند. اما در مجموع توصیه میشود كه پیش از هر خود درمانی با پزشك متخصص مشورت كنید.
بیماری آرتریت روماتوئید نوعی بیماری التهابی مفصلی است...
بررسی های جدید نشان می دهند كه زردچوبه به پیشگیری و درمان برخی بیماریهای مفصلی مثل آرتریت روماتوئید (نوعی بیماری التهابی مفصل) و پوكی استخوان كمك می کند.
از سال ها پیش در طب سنتی به ویژه در آسیا ریشه زردچوبه به عنوان یک روش درمانی برای بهبود التهاب مفاصل كاربرد داشته است. ماده موثره زردچوبه ترکیبی به نام کارکامین است.امروزه مكملهای غذایی حاوی کارکامین تولید شده است زیرا بر اساس مطالعات، این ترکیب دارای خواص ضد التهابی می باشد.
برای انجام این تحقیق در مركز پژوهش طب گیاهی آریزونا عصاره های مختلفی از زردچوبه تهیه گردید. نتایج نشان داد که كه این ماده علایم التهاب مفصل را كاهش می دهد.
این محققان معتقدند که احتمالا روزانه 1.5 گرم کارکامین برای کاهش التهاب مفاصل مورد نیاز است، كه این مقدار در حدود 10 برابر میزان مصرف روزانه زردچوبه یك فرد عادی است. بنابراین بهترین راه برای تأمین این مقدارکارکامین استفاده از مكملهای غذایی است.
به گفته متخصصان احتمالاً سایر مواد آنتی اکسیدانی موجود در زردچویه به جز کارکامین هم دارای خواص ضد التهابی هستند و این مواد همراه هم با كارکامین واکنش های التهابی را مهار می كنند.