تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان
نیازمندی های
پزشکی- ورزشی-
علمی ... و
آدرس injast.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، علی لاریجانی در آغاز جلسه علنی امروز مجلس گفت: لازم است دولت در ارائه لایحه بودجه تغییری را به وجود آورد و پیشنهاداتی را که به عنوان تبصره به مجلس ارائه میدهد که گاه قوانین مادر را تغییر میدهد را کنار بگذارد و قوانین مادر را در لایحه جداگانهای تغییر داده و به مجلس ارائه دهد.
وی ادامه داد: لایحه بودجه باید مختصر و روشنتر به مجلس ارائه شود و این موضوع پیگیری خواهد شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مراجعات نمایندگان و تذکرات آنها در مورد نحوه توزیع سبد کالا در کشور اظهار داشت: از آنجایی که نمایندگان مردم ارتباط تنگاتنگی با مردم دارند کاملا این اشکالات را حس میکنند و در جمع نظراتی که نمایندگان داشتند این موضوع روشن شد که در ارائه سبد کالا به مردم دقت کافی صورت نگرفته است و برخی از طبقات جامعه نتوانستهاند از این سبد کالایی برخوردار شوند مخصوصا کشاورزان، نابسامانی در وضعیت آنها وجود دارد.
لاریجانی تصریح کرد: دولت باید در این زمینه با سرعت روش توزیع سبد کالا را اصلاح کند. اگر این کار بخواهد درست انجام شود باید با اطلاعات دقیقتری همراه باشد و اگر اطلاعات هم کافی نیست دولت باید سقف را در ارائه این خدمات در نظر بگیرد نه کف را.
وی افزود: باید وزارت رفاه و مسئولین ذیربط با دقت بیشتری در ارائه سبد کالا به مردم عمل کنند. من با دولت هم صحبت کردهام قرار شده است تا اشکالات رفع شود اما سرعت رفع اشکال باید سریعتر باشد.
رئیس قوه مقننه با اشاره به وضعیت استانهای شمالی کشور به دنبال بارندگیهای اخیر گفت: برخی از مناطق شمالی با قطعی آب و برق و امکانات دیگر که باید به آنها برسد مواجه بودند البته روز گذشته دولت تلاشهایی را در این زمینه داشته است اما تا شب گذشته طبق اخبار واصله همچنان مشکلات زیادی برای استانهای شمالی وجود دارد.
لاریجانی اظهار داشت: دولت با سرعت بیشتری برای حل این مشکلات اقدام کند. نمایندگان استانهای شمالی میخواستند که برای رسیدگی به این مشکلات و کمک به حل آنها به حوزههای انتخابیه بروند اما رفتن آنها مجلس را از حد نصاب میاندازد و ما برای بررسی و تصویب بودجه نیاز به حضور آنها در مجلس داریم و لذا در این شرایط دولت باید تلاش زیادی برای حل این مشکلات داشته باشند.
ظریف وزیر امور خارجه کشورمان پیش تر اعلام کرده بود: ایران در صورتیکه بدون پیششرط در کنفرانس ژنو ۲ دعوت شود در آن شرکت میکند.
به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی دانا، مذاکرات ژنو دو برای بررسی و حل بحران سوریه 22 ژانویه در شهر Montreux سوییس برگزار خواهد شد.
همه موافق راه حل سیاسی برای جنگ داخلی سوریه اند اما هنوز کسی نتوانسته اختلاف ها را پایان دهد، لزوم حضور موثر ایران در مذاکرات ژنو بر همگان روشن است که می تواند در حل مشکلات منطقه ای به خصوص بحران های موجود در سوریه راه گشا باشد اما کشور های غربی و اروپایی با ایجاد پیش شرطهای برای حضور ایران دراین کنفرانس سنگ اندازی هایی را می کردند.
مقامات آمریکایی در ادامه سنگ اندازی ها برای جلوگیری در حضور ایران در مذاکرات ژنو برای حل بحران سوریه گفته بودند: ایران در کنفرانس "ژنو ٢ " حضور نخواهد داشت، چون مواضعش عوض نشده و همچنین تا زمانی که « تغییر قابل توجهی» در مواضع ایران در قبال بحران سوریه پیدا نشود، ایران «نه بصورت رسمی در گفتگوهای صلح شرکت می کند و نه در حاشیه این گفتگوها حضور غیر رسمی خواهد داشت."
ایران نیز پیش تر اعلام کرده بود برای حل بحران سوریه آمادگی دارد ولی هیچ پش شرطی را از طرف غربی قبول نمی کند.
ظریف: ایران بدون پیش شرط در کنفرانس ژنو شرکت می کند
ظریف وزیر امور خارجه کشورمان پیش تر اعلام کرده بود: ایران در صورتیکه بدون پیششرط در کنفرانس ژنو ۲ دعوت شود در آن شرکت میکند.
وی نیز گفته بود:ایران هرگونه پیش شرط برای حضور در کنفرانس ژنو ۲ را رد میکند.
پوتین: حضور ایران در ژنو 2 برای روسیه خوشایند است
رئیس جمهور روسیه در دیدار با وزیر خارجه کشورمان گفت: حضور ایران در ژنو 2 برای ما خوشایند است و ایران کشوری غیرقابل جایگزین برای حل و فصل مسائل منطقه است. دکتر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در دومین سفر منطقهای خود، با ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه در کاخ کرملین دیدار کرد.
لاوروف: باید ایران و عربستان در مذاکرات ژنو دو شرکت کنند
سرگی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه پس از دیدار با جان کری همتای آمریکایی خود در پاریس گفت: امیدواریم بان کیمون، دبیرکل سازمان ملل دعوتنامهها را برای کسانی که میتواند برای بهبود وضعیت سوریه کمک کنند، بفرستد.
جک استراو: حضور ایران در ژنو 2 تنها راهحل بحران سوریه
رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران-انگلیس در پارلمان انگلستان ،گفت: اعتقاد راسخ ما این است که تنها راه حل بحران در سوریه این است که جمهوری اسلامی ایران در ژنو 2 شرکت کند.
ایران به کنفرانس ژنو دو دعوت شد
بالاخره طرف های غربی به این نتیجه رسیدند که حضور ایران در کنفرانس ژنو دو در راستای حل مشکلات و بحران سوریه تاثیر بسزایی دارد و امروز یکشنبه ایران را به کنفرانس ژنو دو دعوت کردند.
بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد اعلام کرد از ایران برای شرکت در کنفرانس ژنو دو برای حل بحران سوریه دعوت کرده و ایران در این کنفرانس شرکت خواهد کرد.
بازتاب دعوت بان کی مون از ایران برای حضور در کنفرانس ژنو 2
خبرگزاری های رویتر، فرانس پرس، آسوشیتدپرس و شبکه های خبری بی بی سی، فرانس 24 و الجزیره از جمله رسانه های بودند که دعوت ایران را به کنفرانس ژنو 2 بسرعت بازتاب دادند.
اما رسانههای ضد ایران در همین رابطه خط تبلیغاتی را شروع کرده اند و مدعی شدهاند که ایران ژنو1 را پذیرفته اما خواسته که این موضوع علنی نشود.
به هر صورت در حال حاضر این مسئله مطرح است که در صورت صحت ادعای غربی ها مبنی بر پذیرش ژنو 1 از سوی ایران شاید اگر ایران به کنفرانس ژنو 2 دعوت نمیشد بهتر بود.
انتهای پیام/
منبع:دانا
:: موضوعات مرتبط:
اخبار،
، :: برچسبها:
ژنو 2,
بحران سوریه,
ایران,
بان کی مون,
آسوشیتد پرس,
فرانس پرس,
جک استراو,
نویسنده : مسعود , مهتاب
تاریخ : سه شنبه 15 بهمن 1392
بعد از سخنرانی روحانی در اجلاس داووس وزیر خارجه آمریکا ادعای روی میز بودن گزینه نظامی برعلیه برنامه هسته ای ایران را مطرح کرد.
به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی دانا، اجلاس داووس سال ۲۰۱۴ در ۲۲ ژانویه در حالی برگزار شد که ایران بعد ازگذشت10سال در این اجلاس شرکت کرد.
چهل و چهارمین مجمع جهانی اقتصاد میزبان ۲ هزار و ۵۰۰ شرکت کننده از سراسر جهان است. در میان این افراد ۳۰ رئیس جمهور و نخست وزیر و ۸۰ مقام رسمی کشورها حضور دارند. حسن روحانی دومین رئیس جمهور ایران است که کلاوس شواب کارت دعوت حضور در اجلاس داووس را بعد از ۸ سال برای ایران فرستاد.
روحانی سخنران روز دوم کنفرانس داووس بود. موضوع سخنرانی او با عنوان "ایران در جهان" بود که بدون تردید، وی با پرداختن به توافق هسته ای با 5+1 به ترسیم فضایی امن برای ایران، به دنبال جذب سرمایه گذاران خارجی و کاستن از فشار تحریم ها بود. به هر حال شرکت در اجلاس داووس نخستین سفر رئیس دولت تدبیر و امید به اروپا است او از زمانی که ریاست دولت یازدهم را به دست گرفت در اجلاس شانگهای در بیشکک قرقیزستان و مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک شرکت کرده است.
بازگشت ایران به اقتصاد جهانی گام مثبت برای قتصاد ایران
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی اجلاس داووس را تریبونی برای اعلام مواضع اقتصادی ایران توصیف کرد و گفت: با لغو بخشی از تحریم ها در ایران، بسیاری از شرکت ها و کشورها مایل به همکاری اقتصادی با ایران هستند.
سبحانی نیا حضور ایران در این اجلاس جهانی را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: دنیا مایل است که مواضع ایران در عرصه های مختلف بویژه اقتصاد و سیاست را بشنود و از آنجا که ایران نیز به دنبال گسترش تعاملات سیاسی و اقتصادی با دنیا است، باقوت در عالی ترین سطح در داووس شرکت کرده است.
وزیر نفت پس از بازگشت از چهل و چهارمین اجلاس مجمع جهانی اقتصاد با مثبت خواندن حضور هیات ایرانی در این اجلاس، گفت: شرکت های معتبر نفتی آمادگی خود را برای حضور در ایران اعلام کردند.
زنگنه تاکید کرد: حضور ایران در اجلاس داووس خیلی مثبت بود و واکنشی که شرکت های معتبر جهانی در این مورد داشتند نیز گواه این موضوع بوده است.
وی با بیان این که با تعدادی از شرکت های نفتی که در عالی ترین سطوح در اجلاس داووس شرکت کرده بودند، دیدار و گفت و گو داشته ام، افزود: این شرکت ها علاقه مند به همکاری با ایران بودند و با تعداد زیادی از این شرکت ها برای انجام مذاکره قرار گذاشته شد.
عملکرد روحانی در اجلاس داووس
روحانی، رئیس جمهوری ایران در جمع تجار و رهبران سیاسی در اجلاس داووس، در حال معرفی ایران به عنوان یک فرصت سرمایه گذاری برجسته است. آنها قطعا مایل اند نگاهی به اقتصاد ایران بیندازند، اما هنوز مشخص نیست که کسی قصدی برای خرید کردن دارد یا نه.
روحانی این پیام را در سخنرانی خود در تالار عمومی مجمع جهانی اقتصاد در داووس مخابره کرد، و این موضع را با قوت هر چه تمامتر در نشست های خصوصی خود با مدیران و سرمایه گذاران تکرار کرد. روحانی در سخنرانی خود که در روز پنجشنبه در داووس ایراد شد و به دقت از سوی حضار مورد توجه قرار گرفت، از شرکت کنندگان خواست تا به ایران بیایند و «شاهد زمینه های گسترده برای سرمایه گذاری باشند.»
بر اساس این گزارش بسیاری از شرکت ها و به خصوص شرکت های آمریکایی در انتظار اجازه مقامات آمریکایی هستند، نه دعوت طرف ایرانی. آنها قصد دارند تا زمانی که تمامی تحریم ها برداشته نشده، و دولت آمریکا به آنها چراغ سبز نشان نداده است، برای حضور مجدد در ایران درنگ کنند.
به گفته یکی از شرکت کنندگان، روحانی روز پنجشنبه در نشستی خصوصی با شرکت گروهی حدودا ۳۵ نفره از تجار حضور یافت تا از پتانسیل های موجود در بخش های خودروسازی، فلزات و نفت ایران با آنها سخن بگوید. در این نشست یک مدیر آمریکایی از وی پرسیده بود که آیا او می تواند دستیابی به یک توافق هسته ای دراز مدت را تضمین کند؟ به گفته این شرکت کننده، روحانی در جواب مدیر آمریکایی گفته بود خیر.
بازتاب سخنان روحانی در اجلاس داووس در رسانه های خارجی
پایگاه خبری بی.بی.سی هم در این زمینه نوشت: روحانی گفت درهای اقتصاد ایران به روی جهان باز است.
این رسانه انگلیسی اضافه کرد: حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران در اجلاس داووس بر ضرورت سرمایه گذاری اقتصادی در ایران تاکید کرد و از سیاستمداران و سرمایه گذاران خارجی خواست به ایران سفر کنند.
خبرگزاری آسوشیتدپرس، این بخش از سخنان حسن روحانی را برجسته کرد که ایران خواستار برگزاری انتخابات منصفانه و آزاد در سوریه است.
آسوشیتدپرس همچنین تاکید کرد بنا به اظهارات رییس جمهوری ایران، تهران قصد دارد روابط خود را با همه کشورها، به ویژه همسایگانش، گسترش دهد.
همچنین پایگاه خبری دویچه وله (صدای آلمان) با تاکید بر این بخش از سخنان حسن روحانی که ˈپایان دادن به دشمنی ایران و آمریکا امکان پذیر استˈ نوشت: رئیس جمهور ایران معتقد است شرایط برای پایان دادن به دشمنی ها میان تهران و واشنگتن مهیا است و دو کشور باید برای تحقق این امر تلاش کنند. روحانی قصد دارد زمینه بازگشت سرمایه گذاران خارجی به ایران را فراهم کند.
دویچه وله در ادامه به گفت و گوی حسن روحانی رئیس جمهور ایران با شبکه تلویزیونی ˈRTSˈ سوییس اشاره کرد و افزود: روحانی گفته است با کار و تلاش کافی از سوی ایران و آمریکا، می توان به سه دهه تخاصم جاری در روابط دو کشور پایان داد.
دیپلماسی لبخند روحانی در داووس
به نظر می رسد دیپلماسی لبخند فقط در بیین وزرای دولت دهم رواج ندارد بلکه به خود آقای رئیس جمهور هم سرایت کرده است.
بر اساس این گزارش، دیپلماسی لبخند حسن روحانی که سپتامبر سال گذشته میلادی (شهریور/مهر 1392)با حضور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد طوفانی پدید آورد،پایان هفته گذشته نیز درمهم ترین مجمع اقتصادی جهان یعنی داووس تجلی کرد.
بعد از سخنرانی روحانی در اجلاس داووس و لبخندهای وی در مواجهه با قدرت های غربی شاید یکی از علل مطرح شدن اظهارات سخیف وزیر خارجه آمریکا مبنی بر روی میز بودن گزینه نظامی برعلیه برنامه هسته ای ایران باشد.
همجنین شیمون پرز رئیس رژیم صهیونیستی صبح روز جمعه در سخنرانی خود در اجلاس سالانه داووس در اظهاراتی بی پایه و اساس گفت: ایران باید همانند آفریقای جنوبی بایکوت شود و همانگونه که جامعه بینالمللی آفریقای جنوبی را مورد تحریم اقتصادی قرار داده بود، تحریم شود.
همزمان با روز جهانی حجاب (اول فوریه)، زنان زیادی در دنیا به استقبال "کمپین حجاب" شتافتند.
داشا لاوور (غیر مسلمان اهل کرواسی):
این حق یک انسان است که در مورد مذهب، فرهنگ و راه زندگیش محترم شمرده شود. همه ما باید به حقوق یکدیگر به ویژه به حقوق زنان احترام بگذاریم و از شأن زنانه یکدیگر دفاع کنیم. باعث افتخار من است که عضوی از این حرکت در "روز جهانی حجاب" باشم و خوشحال خواهم شد که گردهماییهای بیشتری به منظور بهبود در وضعیت همزیستی تشکیل شود.
شلما اوکبارالی:
پس از 8 سال بی حجابی، پوشیدن مجدد حجاب حس خوبی به من داد. بهترین ارمغانی که از پوشیدن حجاب به دست آوردم این بود که این نوع پوشش مرا به عنوان یک مسلمان از دیگران متمایز میکرد. امیدوارم این حس خوب به من قدرت و توانایی پوشیدن حجاب برای همیشه و تا زمان مرگ را بدهد.
یک زن مسلمان از آمریکا:
من یک مسلمانم. با اینکه همیشه لباسهای پوشیده بر تن داشتم اما هرگز حجاب و روسری بر سر نمیگذاشتم.....تا امروز از روز جهانی حجاب متشکرم که به من شجاعت این کار را داد. روز جهانی حجاب مبارک
خانم پت از هند
من یک هندو هستم اما از روز جهانی حجاب حمایت می کنم.
دیان بریجز از استرالیا:
من یک تازه مسلمان اهل سیدنی استرالیا هستم. امروز اولین تجربه من با پوشش حجاب است.
استف ویلیم از امریکا:
من مسلمان نیستم ولی در روز جهانی حجاب شرکت میکنم.
من معمولا روسری نمی گذارم، اما مورمورنها مانند مسلمانان به عفت و پاکدامنی اعتقاد دارند و این بخش مهمی از عقاید ما است.
من بسیار خوشحالم که میتوانم آزادانه به دستورات مذهبی خود عمل کنم و بر این باورم که دیگران هم باید از چنین آزادی برخوردار باشند.
استفانی گوودوین:
من امروز روسری گذاشتهام تا محجبه بودن را تجربه کنم. پوشیدن حجاب آزادی خاصی به من داده است و مهم آن است که پوشیدن حجاب را خودم انتخاب کردهام.
آماندا از امریکا:
من آدم مذهبی نیستم اما معتقدم هر کس باید توان بیان اعتقاداتش را داشته باشد. حجاب زن را به گذشته بر نمیگرداند بلکه حس زیبایی به او می دهد.
زارت امور خارجه ایتالیا، عکسی را در سایت رسمی خود منتشر کرده که نشان میدهد اِما بونینو، وزیر امور خارجه این کشور، بر خلاف اخباری که سایتهای کشور منتشر کردهاند بدون روسری وارد ایران شدهاست.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، وزارت امور خارجه ایتالیا، عکسی را در سایت رسمی خود منتشر کرده که نشان میدهد اِما بونینو، وزیر امور خارجه این کشور، بر خلاف اخباری که سایتهای کشور بدون روسری وارد ایران شدهاست.
خانم بونینو، شنبه ۲۱ دسامبر (۳۰ آذر) در نخستین سفر یک وزیر امور خارجه ایتالیا به ایران پس از ۱۰ سال، وارد تهران شد. او در جریان این سفر با حسن روحانی، رئیس جمهور و محمد جواد ظریف، همتای ایرانی خود دیدار و گفتوگو کرد.
اما یک ماه پس از پایان سفر وزیر امور خارجه ایتالیا، سایت جهان نیوز، متعلق به علیرضا زاکانی، نماینده تهران در سه دوره اخیر مجلس شورای اسلامی و از شخصیتهای بانفوذ اصولگرا، مدعی شد که مقامهای جمهوری اسلامی اجازه ورود بدون حجاب اما بونینو به ایران را نداده بودند.
بر اساس این گزارش، پس از آنکه هواپیمای حامل وزیر امور خارجه ایتالیا و هیئت همراهش در فرودگاه تهران بر زمین نشست، مدیرکل تشریفات وزارت امور خارجه ایران با «سه روسری رنگین» به استقبال او میرود اما خانم بونینو میگوید تنها حاضر است «بدون حجاب» وارد تهران شود.
این گزارش افزوده بود که به وزیر امور خارجه ایتالیا گفته میشود «باید طبق پروتکل عمل شود» اما او پاسخ میدهد «چطور مقامات ایرانی در ضیافتهای ما به خاطر سرو مشروب حاضر نمیشوند، من هم حاضر نیستم تن به این محدودیت بدهم.»
رعایت حجاب اسلامی برای زنان در ایران، اندکی پس از روی کار آمدن جمهوری اسلامی اجباری شد و در قوانین نظام اسلامی ایران هم تصریح شده که حتی زنان خارجی و غیر مسلمانان نیز باید با حجاب وارد کشور شوند و استثنایی برای مقامهای سیاسی و دیپلماتیک زن غیر ایرانی نیز وجود ندارد.
سایت جهان نیوز نوشته بود که اصرار مقامهای تشریفات وزارت امور خارجه بر روی این اصل، با مقاومت وزیر امور خارجه ایتالیا روبرو میشود تا جایی که مدیرکل تشریفات وزارت خارجه ایران ناچار میشود با محمدجواد ظریف تماس بگیرد و خواستار صحبت او با خانم بونینو و جلب رضایت وزیر امور خارجه ایتالیا شود.
اما آنگونه که این گزارش افزوده بود، وزیر امور خارجه ایران، صحبت با همتای ایتالیایی خود را رد میکند و خواستار این میشود تا به اما بونینو گفته شود در صورت سر نکردن روسری، حق ورود به ایران را ندارد و این مسئله باعث میشود تا وزیر خارجه ایتالیا «با عصبانیت و پس از کشیدن چند سیگار، با اکراه روسری را به سر کرده و از پلکان هواپیما پایین آید.»
این خبر بازتاب گستردهای در سایتهای فارسی و شبکههای اجتماعی مجازی به دنبال داشت و حتی تعدادی از سایتهای اصولگرا که منتقد وزیر امور خارجه ایران هستند، از «اقدام انقلابی و ارزشی» او تقدیر کردند.
ولی در عکسی که وزارت امور خارجه ایتالیا و برخی از رسانههای این کشور منتشر کردهاند به وضوح مشخص است که نه تنها خانم بونینو بلکه یکی از دیگر از زنان ایتالیایی همراه او، بدون روسری از هواپیمای خود بیرون آمدهاند و در حالی که محافظان ایرانی آنها را همراهی میکنند، با افرادی که به استقبالشان آمدهاند، دست میدهند.
آنتونیا شُرکا، منتقد سینما و مترجم زبان ایتالیایی که در این عکس، در حال دست دادن با وزیر امور خارجه ایتالیا است نیز در صفحه فیسبوک خود نوشته که اما بونینو نه تنها بدون روسری وارد تهران شد بلکه تا هتل محل اقامت خود نیز روسری سر نکرد.
البته وزیر امور خارجه ایتالیا در دیدار با مقامهای ایرانی، روسری رنگی به سر داشت.
جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا، هشدار داد که اگر بشار اسد مطابق با توافق بینالمللی درباره برچیده شدن تسلیحات شیمیایی عمل ننماید، باید عواقب آن را بپذیرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از مشرق، وزیر خارجه آمریکا که برای شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ در آلمان به سر میبرد، مدعی شد که سوریه به تعهدات خود برای تحویل تسلیحات شیمیایی پایبند نبوده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه؛ جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا، هشدار داد که اگر بشار اسد مطابق با توافق بینالمللی درباره برچیده شدن تسلیحات شیمیایی عمل ننماید، باید عواقب آن را بپذیرد.
کری پیش از دیدار با آنگلا مرکل در برلین اعلام کرد که دمشق به جدول زمانی مورد توافق روسیه و آمریکا برای انتقال تسلیحات شیمیایی به خارج از این کشور، پایبند نیست.
وی گفت: "ما اکنون میدانیم که رژیم اسد با سرعتی که وعده داده بود تسلیحات شیمیایی را به بیرون از سوریه انتقال نداده است."
وزیر خارجه آمریکا در ادامه افزود: "باید به بشار اسد یادآوری کنم توافقی که در نیویورک به همراه شورای امنیت سازمان ملل منعقد کردهایم به وضوح اعلام کرده است که اگر پایبند به توافق وجود نداشته باشد، به منظور اجرای این پایبندی ماده هفتم منشور سازمان ملل اعمال خواهد شد."
بر اساس ماده هفتم شورای امنیت میتواند تحریم و نیز نیروی نظامی را در دستور کار خود قرار دهد.
کری اعلام کرد سوریه باید به "تعهد جهانی، قانونی و بینالمللی که بر عهده گرفته است" احترام بگذارد.
وی در ادامه افزود: "امیدواریم که سوریه سریعا به تعهدات خود عمل نماید."
وزیر خارجه آمریکا با اشاره به بحران داخلی سوریه گفت: "جنگ داخلی در این کشور تمام منطقه را بیثبات میسازد."
سازمان منع تسلیحات شیمیایی روز چهارشنبه، اعلام کرده است که دمشق تنها کمتر از 5 درصد از خطرناکترین ماده شیمیایی خود را تحویل داده است.
هشدار جدی؛ مبتلایان به آنفلوانزا سریعا به پزشک مراجعه کنند
سلامت > درمان- همشهری آنلاین: رئیس انجمن پزشکان متخصص داخلی با تاکید بر اینکه عدم درمان به هنگام آنفلوانزا خطر مرگ بیمار را به همراه دارد، گفت: برای مبتلایان به این ویروس در طی مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت اولیه ابتلا میتوان اقدامات درمانی مثبتی انجام داد.
دکتر ایرج خسرونیا در گفت وگو با ایسنا، با بیان این که اخیرا چند نفر از افراد و حتی پزشکان در اثر ابتلا به آنفلوانزا جان خود را از دست دادهاند، گفت: پزشکان به محض تغییرات صدا در سمع، قلب یا ریه بیمار را در بیمارستان بستری کنند.
وی با تاکید بر اینکه استفاده از درمانهای سرپایی موجب مزمن شدن بیماری میشود، یادآور شد: عدم درمان به موقع آنفلوانزا علاوه بر خطر بروز نارسایی تنفسی ممکن است به مرگ بیمار منجر شود.
این متخصص داخلی در خصوص نشانههای ابتلا به آنفلوانزا گفت: سرفههای مکرر و سخت، بیحالی، بدن درد شدید و تب بالای 39 تا 40 درجه از نشانههای اصلی ابتلا به آنفلوانزا است به طوری که سرفهها تا حدی شدید است که با درد عضلات شکم همراه است.
خسرونیا با اشاره به اینکه جوانان نباید به تصور توان مقابله با بیماری از مراجعه به موقع به پزشک خودداری کنند، تصریح کرد: مبتلایان به آنفلوانزا باید از خوردن داروهای خانگی جدا پرهیز کنند و به محض بروز نشانههای بیماری بلافاصله به پزشک مراجعه کنند. اقدامات درمانی در طی مدت 24 تا 48 ساعت اولیه ابتلا نتیجه بخش است، در غیراین صورت آنفلوانزا عواقب جبران ناپذیری را به همراه دارد.
رییس انجمن پزشکان متخصص داخلی یادآور شد: تزریق واکسن آنفلوانزا تنها تعدادی از سویههای بیماری را پوشش میدهد. حتی افرادی که این واکسن را تزریق کردهاند در معرض خطر ابتلا به بیماری قرار دارند.
خواستگاری زنی که دیگری از او خواستگاری کرده است حرام است اما به نظر نمیرسد که اگر منتهی به وصلت شود عملی غیرقانونی رخ داده باشد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از مشرق، ازدواج مایه آرامش جان و روان آدمی است و راه رشد و کمال معنوی آن را هموار می کند؛ چنانچه در روایات فراوانی آمده است: ازدواج کنید تا نیمی از ایمانتان کامل شود، خواب شخص متأهل برتر از عبادت شخص مجرد است، یک نماز متأهل برتر از هفتاد نماز مجرد است.
به عقیده روان شناسان نیز ازدواج، چون موجب عشق ورزیدن است، در ارضای نیاز روانی انسان به محبت و مورد علاقه قرار گرفتن، موءثر است و در نتیجه، تکامل و شکوفایی نیروهای درونی او را به دنبال دارد.
ازدواج به عنوان یک تاسیس حقوقی و قانونی دارای مراحلی است که خواستگاری اولین مقدمه بر این پیمان مهم بهشمار میرود. همه ما در ضمیر خود درک روشنی از خواستگاری داریم . خواستگاری «بیان رسمی تقاضای ازدواج» است و عموماً به لحاظ عرفی، با مراجعه خانواده و آشنایان پسر به خانواده دختر و طرح موضوع فوق محقق میشود.
موانع شرعی و قانونی خواستگاری
خواستگاری از چه شخصی مجاز است و چه زمانی خواستگاری ممنوع است؟ ماده 1034 قانون مدنی پاسخ ما را تا حدود زیادی میدهد: «هر زنی را که خالی از موانع نکاح باشد، میتوان خواستگاری کرد.»
با دقت در این ماده قانونی به این نکته پی میبریم که در بعضی از موارد برای خواستگاری از زنان موانع و محدودیتهایی وجود دارد. بنابراین خواستگاری هنگامی صحیح است که:
اولا، ازدواج با آن زن حرام نباشد. قطعا کسی که ازدواج با او صحیح نیست را نمیتوان خواستگاری کرد. این ممنوعیت دایرهای بزرگتر از محارم سببی و نسبی و رضاعی دارد.
بنابر این قاعده این است: «در صورتی که ازدواج با زنی حرام باشد، خواستگاری از او نیز حرام و ممنوع است.» خواه حرمت دایمی باشد مانند حرمت ازدواج با عمه و خاله یا حرمت موقت مانند حرمت ازدواج با خواهر زن پیش از آنکه نکاح خواهر قبلی منحل شده باشد همچنین است خواستگاری از همسر دیگری ممنوع است.
زنی که در دوره «عده رجعی» به سر میبرد نیز مانند زن شوهردار است و به تصریح یا کنایه (به طور ضمنی) نمیتوان از او خواستگاری کرد زیرا این نوع خواستگاری تجاوز به حق طلاقدهنده است و امکان رجوع را از وی سلب میکند.
عده رجعی بعد از طلاق رجعی از سوی زن رعایت میشود و زنی که در عده رجعی است حکم زن شوهردار را دارد به طوری که شوهر او میتواند رجوع کند. به گزارش حمایت، در میان فقها نظری وجود دارد که خواستگاری از زنی که دوران عده وفات را سپری میکند به صورت غیرصریح و کنایه منعی ندارد، ولی خواستگاری زنی که در عده بائن است فقط به کنایه مجاز است. با وجود این شوهر پیشین زن میتواندبه تصریح نیز از او خواستگاری کند.
ثانیا، کسی که خواستگاری میشود موضوع خواستگاری دیگری نباشد. اما سوال این است که آیا این ممنوعیت جنبه قانونی هم دارد یا تنها یک منع شرعی و اخلاقی است؟ در این خصوص باید گفت خواستگاری زنی که دیگری از او خواستگاری کرده است حرام است اما به نظر نمیرسد که اگر منتهی به وصلت شود عملی غیرقانونی رخ داده باشد.
البته اگر خواستگار از او صرف نظر کند یا اذن خواستگاری دهد قطعا مانعی در این راه نخواهد بود زیرا به گفته پیامبر (ص) این کار ورود در معامله دیگری است و ورود در آن پیش از برهم زدن نامزدی نهی شده است همچنین از آنجا که نهی، ظهور در حرمت دارد، نظر معتبر فقیهان امامیّه حرمت این خواستگاری است. فقیهان عامه نیز در این باره اتفاق نظر دارند. به علاوه اضرار به دیگری و تجاوز به حق خواستگار، از نظر اخلاقی نیز ممنوع است.
کوچکترین عضو گروه القاعده در سوریه که در سن ۴ سالگی، با فریاد الله اکبر خود به سمت نیروهای ارتش این کشور شلیک میکند، سوژه روز بسیاری از خبرگزاریها و سایتهای خبری شده است. این پسر خردسال که به زبان آلبانیایی صحبت میکند، به همراه پدر خود به سوریه رفته تا به همراه دیگر اعضای گروه القاعده در جنگ علیه نیروهای ارتش این کشور شرکت کند.