تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان
نیازمندی های
پزشکی- ورزشی-
علمی ... و
آدرس injast.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
یک استاد حوزه علمیه قم با استناد به هفت توصیه اخلاقی حضرت محمد(ص) پیامبر بزرگ اسلام تصریح کرد: اگر این دستورالعمل ها در جامعه به کارگرفته شود می تواند افراد جامعه و به ویژه نوجوانان و جوانان را به تعالی روحی و معنوی و ارزش های اخلاقی بالا هدایت کند.
آیت ا... سید قدرت ا... ناصری اظهار کرد: عمل به این دستورالعمل ها به تقویت ایمان به خدا در جامعه، تحقق عدالت و گسترش اخلاق و عزت نفس منجر می شود. وی تصریح کرد به کارگیری این توصیه ها همچنین به برقراری حق و حقیقت و همچنین زدوده شدن باطل می انجامد. وی گفت: در یک روایت بسیار با ارزش امام باقر(ع) می فرماید، پیامبر عظیم الشان اسلام صلوات الله علیه و آله و سلم فرمودند: من مامور شده ام به هفت امر گرانبها که نخستین آن این است که فقرا را دوست داشته باشم. آیت ا... ناصری تصریح کرد: این دستور العمل می تواند الگوی بسیار خوب و مناسبی برای برنامه ریزان کشور در زمینه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی باشد تا در همه برنامه ریزی ها مصلحت قشرهای ضعیف را در نظر بگیرند. وی افزود: دستورالعمل دوم که پیامبر(ص) فرمود خدا مرا به آن امر فرموده، این است که ذکر لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم را بسیار بگویم، یعنی با زبان و قلب خود همیشه به خود و دیگران تلقین نمایم که هیچ موثری در عالم جز خدای متعال وجود ندارد، به این معنی که همیشه توکل پیامبر(ص) به خدای متعال در حد اعلای خودش بود. وی ادامه داد: حضرت محمد(ص) در یکی از جنگ ها قدری از سپاهیان خودش فاصله گرفته بود که به ناگهان بارانی سیل آسا باریدن گرفت به طوری که رودخانه بزرگی به سرعت تشکیل شد و بین او و لشکریانش فاصله انداخت، یکی از افراد دشمن که متوجه فاصله گرفتن یکی از مسلمانان از اردوی سپاه اسلام شد به سرعت سوار بر اسب شد اما دید این شخص خود پیامبر اسلام(ص) است. در این لحظه فرد دشمن شمشیرش را بالا گرفت در حالی که پیامبر هم هیچ اسلحه ای در اختیار نداشت.
با صدای بلند خطاب به پیامبر گفت: چه کسی تو را از دست من نجات می دهد، حضرت محمد(ص) با آرامش خاصی که داشت بدون هیچ گونه اضطرابی فرمود ؛ الله، به محض این که پیامبر این کلمه مقدس را بر زبان آورد، به صورت معجزه یا به شکلی دیگر پای اسب به سنگی برخورد کرد، سوار دشمن از اسب بر زمین افتاد و شمشیر از دستش افتاد. پیامبر به سرعت برخاست و شمشیر را در دست گرفت و بالای سر آن فرد ایستاد و فرمود: اکنون چه کسی تو را از دست من نجات می دهد، آن شخص که مشرک بود گفت: کرم و سخاوت شما من را امیدوار کرده است. پیامبر فرمود: بلند شو، او را آزاد کرد و دوباره شمشیرش را هم به او بازگرداند. آن شخص از این کار رسول خدا متعجب شد که چطور شد و پیامبر با چه جراتی دوباره شمشیر را به من داد، اینجا بود که فهمید پیامبر با جایی مرتبط است، او کاری ندارد که شمشیر به دست چه کسی باشد، او می داند که در عالم هیچ موثری جز خدای متعال نیست و این شد که قول داد که دیگر در هیچ جنگی علیه پیامبر شرکت نکند.ناصری گفت: دستورالعمل سومی که امام باقر(ع) فرمود پیامبر به آن امر شده است، به فرموده خود پیامبر این است که به من امر شده که حق را بگویم ولو تلخ باشد یعنی در گفتن حق ملاحظه مصلحت خود و قوم و خویش و طرفداران خود را نکنم،
اگر مطلبی حق است ولو که به ضرر خودم باشد حق را بگویم، محافظه کاری نکنم و مصلحت این و آن را در نظر نگیرم. آیت ا... ناصری خاطرنشان کرد: انسان باید از این دستورالعمل ها استفاده وافر را ببرد چون این دستورالعمل ها می تواند جامعه را از مفاسد و ضدارزش های اخلاقی به ویژه از دروغ گفتن و کتمان حقیقت نجات دهد. وی افزود: چهارمین دستورالعملی که پیامبر فرمود (من به آن امر شده ام) این است که من با اقوام و خویشاوندان خودم ارتباط داشته باشم، هرچند که آنها با من قطع ارتباط بکنند، یعنی الزام در به جا آوردن صله رحم. وی گفت: خویشاوندان پیامبر بیشترین شان در یک برهه زمانی مشرک بودند و حتی آماده شده بودند که او را به قتل برسانند، در جنگ احد دندانش را شکستند و بالاترین ضربه را بر پیامبر وارد آوردند و حضرت حمزه عموی پیامبر را به شهادت رساندند، در همان شرایط عده ای از یاران پیامبر نزد ایشان آمدند و درخواست کردند که اکنون بهترین موقع است که آنها را نفرین کنی. پیامبر در پاسخ یاران خود فرمود: من هرگز برای این کار مبعوث نشده ام، اما دستانش را بالا برد و شروع کرد به دعا کردن که خدایا قوم من نادانند و نمی دانند، آنها را ببخش و هدایت بفرما. استاد حوزه علمیه قم گفت: پنجمین دستورالعملی که پیامبر فرمود من به آن امر شده ام این است که در پیمودن راه حق از سرزنش و ملامت هیچ ملامت کننده ای نترسم.
ناصری اظهار کرد: ششمین دستورالعملی که حضرت محمد(ص) فرمودند به آن دستور داده شده اند، این است که فرمودند: به من دستور داده شده که در امور دنیا و برخورداری از مظاهر دنیا و ثروت و پست و مقام های ظاهری دنیا همیشه به پایین تر از خودم نگاه کنم و به بالاتر از خود نگاه نکنم . وی در تشریح این دستورالعمل افزود: اگر انسان خواست به بالاتر از خود نگاه بکند، مثلا بگوید او خانه ای دارد این چنین و آنچنان، من هم می خواهم مثل او یا بالاتر از او داشته باشم، ماشین او آن گونه است و من می خواهم بالاترش را داشته باشم، این روش معمولا باعث سرخوردگی، شکست و ناکامی و انحرافات زیادی می شود.
این استاد حوزه علمیه ادامه داد: آن چیزی که انسان را در امور دنیا نجات می دهد زهد و قناعت است که در حیطه و محدوده مصرف می تواند به انسان بسیار کمک کند، اما در امر آخرت برعکس، ما باید به بالاتر از خودمان نگاه بکنیم، اگر دیدیم که کسی در امور عبادی، معنوی، در ایمان به خدا و اخلاص از همه جلوتر است او را الگوی خودمان قرار بدهیم تا بتوانیم خودمان را به او برسانیم و پیشرفت بکنیم. آیت ا... ناصری افزود: دستورالعمل هفتم که پیامبر فرمود یه آن مامور شده ام این است که هیچگاه درخواستی از کسی غیر از خدا نداشته باشم. این دستور موجبات عزت نفس را برای انسان فراهم می آورد و دیگر هیچگاه خودش را مقابل دیگران خوار و ذلیل نمی کند. روزنامه آرمان
هنرمند 24 ساله اهل کنتاکی که به عنوان گرافیست کارتونی کار می کند تصمیم گرفت ریش این شخصیت کارتونی را اصلاح کند
نیک صالحی: هنرمند کتاب های کمیک و طراح کارتون، آنی ارسکین هنگامی که کارتون پری دریایی کوچولو را می دید به این فکر کرد که شاه تریتون بدون ریش چه شکلی می شود!
بنابراین این هنرمند 24 ساله اهل کنتاکی که به عنوان گرافیست کارتونی کار می کند تصمیم گرفت ریش این شخصیت کارتونی را اصلاح کند! واکنش خانواده و دوستانش نسبت به نتیجه کار آنچنان خوب بود که او تصمیم گرفت ریش تمام شخصیت های کارتون های دیزنی را اصلاح کند.
خانم ارسکین با استفاده از فتوشاپ و تبلت Wacom Intuos 4 ، به گزارش نیک صالحی بسته به پیچیدگی شکل ریش ها، بیش از 45 دقیقه را صرف اصلاح و ویرایش ریش های شخصیت های کارتونی کرده است.
حضرت خاتم الانبیاء (ص) به اصحاب صفه در زمانی که از تنگدستی خویش شکایت کردند این دعا را تعلیم ایشان فرمود که دائم بخوانند:
دعایی جهت غنی شدن حضرت خاتم الانبیاء (ص) به اصحاب صفه در زمانی که از تنگدستی خویش شکایت کردند این دعا را تعلیم ایشان فرمود که دائم بخوانند، غنی خواهند شد:
دعا به جهت وسعت رزق برای رفع فقر و جلب وسعت و باز شدن در بهشت هر روز صد مرتبه بگوید:
لا اِلهَ اِلاَّ اللهُ الْمَلِکُ الْحَقُّ الْمُبینُ
دعا جهت توانگر شدن گویند جهت توانگری چهل شب هر شب این دعا را بخواند مؤثر خواهد بود.
بِسم الله الرّحْمنِ الرّحیم
اَللّهُمَّ یا غَنِیُّ یا حَمیدُ یا رَحیمُ یا وَدُودُ یا مُبْدِءُ یا مُعیدُ اَغْنِنی بِحَلالِکَ عَنْ حَرامِکَ وَ بِفَضْلِکَ عَمَّنْ سِواکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ
دعا جهت ادای دین و قرض هر روز چهل و یک مرتبه یا چهل و یک روز بعد از نماز صبح خوانده شود که فوقالعاده مؤثر و مجرب است.
روايت ازحضرت صادق عليه السلام منقول است كه هر كه در دو ماه پياپى هر روز چهارصد مرتبه اين دعا بخواند خدا علم بسيار يا مال بسيار او را كرامت فرمايد
روايت ازحضرت صادق عليه السلام منقول است كه هر كه در دو ماه پياپى هر روز چهارصد مرتبه اين دعا بخواند خدا علم بسيار يا مال بسيار او را كرامت فرمايد اين است دعا:
اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ
خدای تعالی روی لطفی که به پدر تو و تو دارد این دستور را به قدری سهل و آسان قرار داد که شما و شیعیان عمل نمایید و اجر و مزد بسیاری برای شما خواهد بود...
محدث فیض در خلاصه الاذکار نقل کرده که از حضرت زهرا (س) روایت شده که شبی حضرت رسول (ص) بر من وارد شد در وقتی که رختخواب خود را پهن کرده و مهیای خوابیدن بودم، فرمود:
ای فاطمه مخواب مگر آنگاه که این چهار عمل را انجام داده باشی:
اولاً یک ختم قرآن بخوان و بخواب و دیگر یک حج و یک حج عمره بجای آور و بخواب، سوم آنکه همه مؤمنین را از خود راضی گردان و چهارم آن که من و همه انبیاء را شفیعان خود قرار دهی.
پیغمبر اکرم (ص) فرمود: دخترم! خدای تعالی روی لطفی که به پدر تو و تو دارد این دستور را به قدری سهل و آسان قرار داد که شما و شیعیان عمل نمایید و اجر و مزد بسیاری برای شما خواهد بود:
هر گاه سوره (قل هو الله احد) را سه مرتبه بخوانی ثواب یک ختم قرآن خواهی برد و هر گاه تسبیحات اربعه را بگویی صواب حج و عمره بردهای و هر گاه طلب مغفرت جهت اموات نمایی همه آنها از تو خشنود میگردند و هر گاه بر من و سایر انبیاء صلوات فرستی همه آنها شفیعان تو خواهند بود،
به این قسم: اَللّهُمَّ صَلَّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدْ اَللّهُمَّ صَلَّ عَلی جَمیعِ الأنْبِیاءِ وَ الْمُرْسَلین
روایت شده که مردی خدمت حضرت امیرالمؤمنین(ع) شکایت کرد از دیر شدن جواب دعایش فرمود چرا نمیخوانی دعای سریعالاجابه را پرسید...
روایت شده که مردی خدمت حضرت امیرالمؤمنین(ع) شکایت کرد از دیر شدن جواب دعایش فرمود چرا نمیخوانی دعای سریعالاجابه را پرسید که آن کدام دعا است فرمود بگو:
جادو همیشه از قدیم بوده و چنان نیست که به چیزی ضرر زند. جز به اجازه من، پس هر کس دوست دارد از اهل عافیت از جادو باشد به او ضرر نزند باید بخواند:
یا محمد! به راستی که جادو همیشه از قدیم بوده و چنان نیست که به چیزی ضرر زند. جز به اجازه من، پس هر کس دوست دارد از اهل عافیت از جادو باشد به او ضرر نزند باید بخواند:
«اللهم رب موسی و خاصه بکلامه و هازم من کاده بسحره بعصاه و معیدها بهذا العود ثعبانا و ملقفها افک اهل الافک و مفسد عمل الساحرین و مبطل کید اهل الفساد من کادنی بسحرا و بضر عامدا او غیر عامد اعلمه او لا اعلمه و اخافه او لا اخافه فاقطع من اسباب السموات عمله حتی ترجعه عنی غیر نافذو لا ضارلی و لا شامت بی انی ادرء بعظمتک فی نحور الاعداء فکن لی منهم مدافعا احسن مدافعه و اتمها یا کریم»
پس زمانی که او اینها را بگوید، او رانه سحر جادوگر جنی و نه انسی، هرگز زیان نزند.
استرس یعنی دوباره سازگار شدن فرد با شرایط و موقعیت جدید...
یکی از مهارتهای زندگی، توانایی مقابله با استرس است. در توضیح این مهارت، ابتدا بهتر است از استرس تعریف جدیدی کنیم. برخلاف تصور عام استرس به معنی اضطراب و دلشوره نیست، بلکه استرس یعنی دوباره سازگار شدن فرد با شرایط و موقعیت جدید. هرجا که تغییری در زندگی روی دهد ما با استرس روبروییم.سازگار شدن با شرایط جدید، هم به جسم و هم به روان فرد فشار میآورد. به همین دلیل به استرس فشار هم گفته میشود. پاسخ بدن به محرکهای درونی و بیرونی فشار روانی نامیده میشود. محرکهای بیرونی شامل تغییر شغل، نقل مکان به یک شهر جدید، ازدواج، مرگ عزیزان و... است. البته حوادث خوشحال کننده هم به اندازه حوادث غمبار میتواند فشارزا باشد. محرکهای درونی شامل ناراحتی جسمانی و یا روانی است.
استرس و شخصیت افراد
شخصیت افراد نیز در این باره موثر است. به طور کلی ۲ تیپ شخصیتی وجود دارد که تفاوت فاحشی با یکدیگر دارند. شخصیت نوع A و شخصیت نوع B شخصیت نوع A افرادی هستند که در معرض فشار روانی بیشتری قرار میگیرند، فعالانه سعی در کنترل افراطی محیط و اشیا دارند و پرخاشگری و مسئولیت بیشتری را نمایش میدهند، به فوریتهای زمانی حساسیت دارند و سعی میکنند بیشترین کار را در کمترین زمان انجام دهند. در مقابل، تیپ شخصیتی B افرادی آسان گیر هستند و برای انجام دادن امور عجله و شتابی ندارند. آنها حساسیت زیادی به زمان ندارند و بیشتر اوقات را برای استراحت و لذت بردن از زندگی اختصاص میدهند.
مهارت مقابله با استرس
انسان در همه شرایط تحت استرس قرار دارد، ولی آنچه تعیین کننده است برخورد و مقابله هر فرد با استرسهای زندگی است، منظور از مقابله، کوششها و تلاشهایی است که فرد انجام میدهد تا استرس را از میان بردارد، برطرف کند، به حداقل رساند و یا تحمل کند. بنابراین گاهی نمیتوان استرس را از میان برداشت، بلکه در مواردی باید آن را کاهش داد یا تحمل کرد.
مقاومت در برابر استرس
با توجه به اینکه استرس، هم جنبههای بدنی و هم روانی دارد؛ بنابراین برای مقاومت در برابر استرس و کاهش زیانها، باید هم به مراقبتهای جسمانی و هم روانی توجه کرد:
۱ - شناسایی اینکه چه وقت و چرا تحت فشار روانی هستید بسیار مهم است. چنانچه هنگامی که تحت فشار هستید به آن آگاهی نداشته باشید و نتوانید علل آن را بیابید نمیتوانید هیچ کمکی برای حل مشکل به خودتان بکنید .
۲- تاثیر فشار روانی روی شما به طور جدی با نحوه قضاوت و پیش بینی شما از یک واقعه و میزان کنترلی که احساس میکنید روی آن شرایط خواهید داشت ارتباط دارد. یادداشتهای روزانه به شما کمک میکند که بتوانید موقعیتهای تنش زا را شناسایی و برای کنار آمدن با آن برنامه ریزی کنید.
۳- به اندازه کافی بخوابید، ورزش کنید و مراقب تغذیه خود باشید.
۴- نه گفتن به درخواستهای غیرمنطقی دیگران و نیز داشتن زمان استراحت کافی میتواند فشار روانی را به حداقل برساند.
۵- از تنفس شکمی و آرام سازی عضلانی استفاده کنید. راحت بنشینید، چشمهایتان را ببندید، تمام عضلات خود را آرام کنید و از طریق بینی نفس بکشید. همزمان با بیرون دادن نفس، درباره کیفیت تنفستان فکر کنید. این عمل را ۱۰ تا ۲۰ دقیقه ادامه دهید .
۶- زمانی را برای تفریح و استراحت در نظر بگیرید.
۷- سعی کنید دیدگاه مثبتی به زندگی داشته باشید.
۸ - سعی کنید در زندگی خود برنامه ریزی روشن با اهداف مشخص داشته باشید .