تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان
نیازمندی های
پزشکی- ورزشی-
علمی ... و
آدرس injast.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
سالانه میلیاردها دلار پول برای خرید داروهای شیمیایی و هزاران ساعت وقت در باشگاه های ورزشی در سراسر جهان صرف رسیدن به وزن دلخواه می گردد.
اما مضرات استفاده از داروهای شیمیایی حتی بعد از رسیدن به وزن دلخواه بسیار خطرناک بوده و ورزشهای دشوار نیز موجب پدید آمدن آسیب های جدی در افراد می گردد.
هم اکنون مجموعه آموزش جامع لاغر شدن در قالب پکیجی اورجینال و شکیل در اختیار شماست. شما با استفاده از آموزش های این مجموعه به راحتی در مدت زمان کوتاه می توانید به وزن و اندام دلخواه خود برسید.
در این مجموعه به شما برنامه غذایی مناسب جهت لاغر شدن ارائه خواهد شد و همچنین تمرین ها و نرمش هایی جهت آب کردن شکم، آب کردن و سفت کردن پایین تنه و بالا تنه آموزش داده می شود.
قیمت بسته آموزشی لاغر شدن : 18500 تومان
مطالب ارائه شده مهم در مورد کاهش وزن در این مجموعه: - برنامه غذایی مناسب برای افراد چاق - موارد اراده و تصمیم گیری - نکات کلیدی(قسمت اول) - نکات کلیدی(قسمت دوم) - آشنایی با دوپینگ - نقش گروه خونی در تناسب اندام - برنامه غذایی مربوط به گروه های خونی - مطالب و نکات مهم در مورد گروه خونی - حرف آخر
آموزش و نرمش و تمرین های مخصوص کاهش وزن: - مقدمه - شناخت طریقه نرمش ها - انجام دادن نرمش ها (قسمت اول) - انجام دادن نرمش ها (قسمت دوم) - نکاتی در مورد ایستادن صحیح - نرمش های شکم (شامل قسمت 1 الی 4) - نرمش های پایین تنه(قسمت اول) - نرمش های پایین تنه(قسمت دوم) - نرمش های تخصصی پا و شکم - نرمش های تخصصی خواییده - نرمش های تخصصی پا و دست - پایان نرمش ها - حرف آخر
نقش رژیم غذایی در کاهش وزن: - رژیم غذایی چربی سوز - نکات مهم رژیم غذایی صحیح - پروسه رژیم غذایی مناسب - کاهش وزن با برنامه ریزی کاملا حرفه ای - حرف آخر
آموزش سریع و حرفه ای لاغر شدن در کوتاهترین زمان
قیمت :
:: موضوعات مرتبط:
پزشکی،
تغذیه،
آموزش،
، :: برچسبها:
آموزش لاغر شدن,
آموزش لاغری,
نرمش های لاغر شدن,
ورزش های لاغر شدن,
رژیم غذایی لاغر شدن,
مجموعه آموزش لاغری ,
نویسنده : مسعود , مهتاب
تاریخ : چهار شنبه 19 شهريور 1393
تیم ملی والیبال ایران در مرحله دوم رقابت های جهانی با تیم های استرالیا، آرژانتین، لهستان و صربستان دیدار می کند.
تیم ملی والیبال ایران در مرحله دوم رقابت های جهانی با تیم های استرالیا، آرژانتین، لهستان و صربستان دیدار می کند.
به گزارش ایسنا، ملی پوشان والیبال ایران با کسب 11 امتیاز در گروه چهارم دور مقدماتی در جایگاه دوم قرار گرفتند. در این گروه فرانسه با 12 امتیاز اول شد. بدین ترتیب تیم ملی ایران ابتدا باید در دور دوم با تیم چهارم گروه نخست و تیم سوم گروه نخست ( به ترتیب استرالیا و آرژانتین) دیدار می کند. ایران همچنین با تیم های اول و دوم این گروه یعنی لهستان میزبان و صربستان نیز بازی خواهد کرد.
جام جم نوا: نهم شهریورماه سالروز درگذشت فرهاد مهراد بود.. فرهاد جزو معدود خوانندگان ایرانی بود که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ترجیح داد که در وطن بماند و در سالهای آخر عمرش هم مجوز فعالیت گرفته بود. تورج شعبانخانی از آهنگسازان همدوره فرهاد در گفتگویی که با “تماشاگران امروز” به بهانه سالمرگ این خواننده انجام شده نکات جالب و البته دردناکی را درباره اعتیاد این خواننده بیان کرده است.
اهل نماز و روزه بود اما… شعبانخانی با بیان اینکه فرهاد اهل نماز و روزه هم بود و در عین حال اعتیاد داشت میگوید:«فرهاد آدم خاصی بود. به دلیل اینکه کمتر کسی را دیده ام وضو بگیرد و نماز بخواند و بعدش بیاید زرورق دستش بگیرد و خودش را نشئه کند. نمازت را بخوانی و دین ات میگوید این کار، بد است تو از اینکه این کار را میکنی چه چیز را میخواهی اثبات کنی؟» وی با تاکید بر تناقضات رفتاری فرهاد ادامه میدهد:«این همیشه برای من علامت سوال بود. همه کارهای فرهاد عجیب و غریب بود مثلا سه شبانه روز نمیخوابید، دو سه روز به بیابان میرفت. فرهاد برای خودش آرتیستی بود.»
فرهاد برای ترک به شیراز آمده بود اما… تورج شعبانخانی درباره ترک اعتیاد فرهاد هم حرفهای جالبی را مطرح کرده است. وی میگوید:«من در کازابای شیراز برنامه داشتم و وقتی که داشتم روی سن میخواندم دیدم یکی روبروی من به شکل خاصی نشسته و سرش پایین است. خیلی خاص و ویژه نشسته بود. آنتراکت که دادیم رفتم جلو و سرش را که بلند کرد دیدم فرهاد است. گفتم فرهاد تویی؟ اینجا چه میکنی؟» شعبانخانی می افزاید:«برای دیدن خواهرش به شیراز آمده بود و گفت آمده ام که ترک کنم. دوستی داشتم که دربان کازابا بود؛ فرهاد را با او آشنا کردم و از فردا شب به من هم نگفتند و خودشان قرار گذاشتند و رفتند پیش کسی به اسم رضا که وضع مالی خیلی خوبی داشت.» شعبانخانی با بیان اینکه فرهاد نتوانست ترک کند و باز هم کارش را ادامه داد اظهار میدارد:«فرهاد با همین آقارضا دوست شد و هر شب آنجا بود. یک شب هم من رفتم و دیدم نشستند پای بساط. ماجرایش مفصل است و حالا دیگر بیش از این جای گفتن ندارد.» فرهاد خیلی خاص بود اما… گویا مشکلات فرهاد در عدم توانایی در ترک اعتیاد ریشه داشته در روحیات خاصش که شعبانخانی درباره آن میگوید:«فرهاد از من بزرگتر بود اما یکی از نزدیکترین دوستان من بود و همیشه میدیدمش. مهمترین نکته ای که درباره فرهاد میتوان گفت این است که فرهاد خاص بود. خیلی خاص.»
وارد خانه شد. چند ساعتی منتظرش بودم. میخواستم درباره تغییر رفتار پسرمان با او حرف بزنم، اما تصمیم داشتم اول بگذارم کمی استراحت کند و بعد حرفم را بگویم. با آمدنش حال و هوای خانه تغییر کرد. یک سلام بلند و یک روی مهربان.
همیشه همینطور به خانه میآید. من هم به استقبالش رفتم. از بوی غذا گفت که هوش از سرش برده و من هم با خنده گفتم باید دو ساعتی صبر کند. چند کلامی بیشتر حرف نزده بودیم که صدای زنگ وایبرش آمد و او با عجله موبایلش را از جیب بیرون آورد و همانطور که با من حرف میزد، به خواندن پیام مشغول شد، اما نمیدانم چه چیزی در پیام نوشته شده بود که به وسط جمله نرسیده، آخرش را نقطهچین گذاشت و روی نزدیکترین مبل نشست و شروع به خواندن کرد. چند وقتی است کل معاشرت ما همین چند لحظه ورود او به خانه است تا قبل از اینکه به وایبر وصل شود، قبل از اینکه برود سراغ پیامهایش در شبکههای اجتماعی دیگر.
حس میکنم شوهرم با همه مردم شهر به خانه میآید. دیگر خلوتی برایمان نمانده. اگر بخواهد حرفی هم بزند با آب و تاب، لطیفه جدیدی از پیامهای وایبر برایم میخواند و من هم لبخند تلخی میزنم به یاد روزهایی که از اتفاقهای ادارهاش میگفت و تمام قندهای دنیا در دلم آب میشد.
اما امشب باید بر این رقیب پیروز شوم. کلی حرف نگفته دارم. باید با هم حرف بزنیم. از او میخواهم تلفن همراهش را کنار بگذارد و اجاز دهد همراه لحظات او بشوم. از او میخواهم وقتی با هم هستیم، به چشمانم نگاه کند.
سالها قبل وقتی هنوز اتاقکهای زردرنگ تلفن همگانی در خیابانها دیده میشد، خانههای زیادی تلفن نداشتند. گاهی در یک کوچه یک خانه تلفن داشت و همه از آن استفاده میکردند. بعد کمکم سر و کله تلفن در خانه همهمان پیدا شد.
اگر آن روزها به ما میگفتند روزی هر کدام از ما یک تلفن برای خود خواهیم داشت که با آن به هر کجا بخواهیم، میتوانیم برویم و همیشه در دسترس هستیم، بیشتر شبیه یک شوخی بود؛ شوخیای که این روزها از نان شب جدیتر شده است.
اگر هزاران دوست همیشه آنلاین هم پیدا کنیم، نمیتوانند جای یک گفتوگوی صمیمانه با همسرمان را بگیرد. اگر خودمان گرفتار این دنیا شویم و ندانیم چگونه وقت و روابط را مدیریت کنیم، دومین قربانی بعد از ما، فرزندانمان هستند که از دستشان میدهیم
قصه همراه دوم زندگیمان هم بیشباهت به اولی نبود. همراه دوم، رایانه یا همان کامپیوتر معروف بود. در مهمترین جای خانه قرار گرفت. بعد کمکم وارد اتاقهای شخصیمان شد و بعد آنقدر مهم بود که همه اعضای خانواده نمیتوانستیم از یک سیستم استفاده کنیم.
آمدن تبلت و تلفن همراهی که میتوانست کار مهم وصل شدن به دهکده جهانی را بهعهده بگیرد، این مشکل زندگیمان را هم حل کرد. حال دیگر همیشه در دسترس هستیم، اما آنقدر در دسترس دوست و آشنا و غریبه و افراد ندیده حتی در آن طرف کره زمین قرار گرفتهایم که کمتر در دسترس خودمان و نزدیکترین افراد زندگیمان قرار میگیریم.
به برکت شبکههای اجتماعی که هر روز به تعداد آنها اضافه میشود، سرمان شلوغتر شده است. نمیتوان وایبر داشت و از اینستاگرام غافل بود یا هر دوی اینها را داشت، اما لاین و تانگو را مورد بیمهری قرار داد. ما میخواهیم همه جا باشیم و در حقیقت هیچ کجا به صورت واقعی نیستیم.
نمیخواهم منکر فواید برخی از این شبکهها شوم، اما موضوع از جایی مشکل پیدا میکند که خط قرمزی برای استفاده از اینها نداریم. از صبح که چشم باز میکنیم، به جای آنکه کنار پنجره برویم و به آسمان نگاه کنیم و خدایمان را شکر کنیم، برای درک نعمت یک روز دیگر، پنجره تلفن همراهمان را چک میکنیم تا در وایبر و فضاهای دیگر، پیغامهای شبانه دوستان را بخوانیم.
اگر اینترنت دائم نداشته باشیم تا رسیدن به سر کار و وصل شدن به وایفای، مثل معتادان کلافهایم. وقتی به خانه برمیگردیم هم به جای گذراندن وقت با عزیزترین افراد زندگیمان، مشغول خواندن لطیفههای بعضا تکراری، جملات معروف انسانهای بزرگ و پیامها و گروههایی میشویم که شاید یک ربع وقت صرف آنها کردن، خالی از لطف و تنوع نباشد، اما بیشتر از آن فراموش کردن یک مساله مهم است؛ وقت با هم بودنمان کمتر از آن است که فکرش را میکنیم.
البته ما انسانها خیلی زود راهحلهایی برای چنین مشکلاتی پیدا میکنیم؛ مثلا زن و شوهرهایی که برای هم در این فضاهای مجازی از اتاق روبهرو شکلک قلب میفرستند یا جملات عاشقانه برای یکدیگر فوروارد میکنند. فرزندان هم که هنوز خواندن و نوشتن یاد نگرفتهاند، مجهز به انواع بازیهای رایانهای و تبلت میشوند تا از والدین خود عقب نمانند.
این روزها علاوه بر دیدن خانه خودم که هر کداممان وسیلهای در دست در دنیای خود سیر میکنیم، دیدن جمع دوستانه و فامیل که باز هم خیلیها گوشی به دست در دنیای مجازی خودساختهشان قدم میزنند، مرا میترساند؛ ترس از روزهای پیش رو که هر کدام از ما تنها بمانیم و مجبور شویم تغییرات چهره عزیزانمان را در عکسهایی که به اشتراک میگذارند، جستجو کنیم و آنقدر گوشی و لوازم ارتباطی در دستانمان باشد که فرصتی برای گرفتن دست یکدیگر نداشته باشیم. میترسم حرفهای خوبمان ته بکشد و روابطمان سست شود. بهترین چیز برای فرار از تنهاییهای اینچنینی، جدی نگرفتن دنیای مجازی است. این دنیا به زندگی ما آمد تا به دنیای واقعیمان کمک کند و کارهایمان بهتر انجام شود و فرصت بیشتری برای با هم بودن داشته باشیم. قرار نبود اینقدر پررنگ شود که جای همه چیز را پر کند.
اگر هزاران دوست همیشه آنلاین هم پیدا کنیم، نمیتوانند جای یک گفتوگوی صمیمانه با همسرمان را بگیرد. اگر خودمان گرفتار این دنیا شویم و ندانیم چگونه وقت و روابط را مدیریت کنیم، دومین قربانی بعد از ما، فرزندانمان هستند که از دستشان میدهیم. چند روز پیش در یکی از همین شبکهها، مطلبی به طنز نوشته شده بود که فرد نوجوانی میگفت: امروز اینترنتم قطع شده و مجبور شدم با خانواده وقت بگذرانم، به نظرم آدمهای خوبی هستند؛ هرچند این مطلب طنز بود، اما تلخی یک واقعیت را به رخ ما میکشید.
اگر برای با هم بودن وقت نگذاریم، غریبههایی میشویم که هر روز صبح کنار هم چشم باز میکنیم و هر شب کنار هم چشم میبندیم؛ همین
تستی که در زیر مشاهده می کنید، شاید در عین حال که ساده ترین، بلکه تعیین کننده ترین تست برای سنجش آی کیو باشد. برای انجام این تست باید پس از خواندن هر سئوال در عرض فقط ۵ ثانیه به آن جواب درست را بدهید و در نزد خودتان یادداشت کنید. در پایان تعداد پاسخهای درست شما ضرب در ۱۰ میشود و میزان آی کیو شما را نشان میدهد.
سوالات:
۱-بعضی از ماهها ۳۰ روز دارند بعضی ۳۱ روز چند ماه ۲۹ روز دارد؟
۲- اگر دکتر به شما ۳ قرص بدهد و بگوید هر نیم ساعت ۱ قرص بخور چقدر طول میکشد تا تمام قرصها خورده شود؟
۳-من ساعت ۸ شب به رختخواب رفتم و ساعتم را کوک کردم که ۹ صبح زنگ بزند وقتی با صدای زنگ ساعت از خواب بیدار شدم چند ساعت خوابیده بودم؟
۴-عدد ۳۰ را به نیم تقسیم کنید و عدد ۱۰ را به حاصل آن اضافه کنید چه عددی به دست می آید؟
۵- مزرعه داری ۱۷ گوسفند زنده داشت تمام گوسفند هایش به جز ۹ تا مردند چند گوسفند زنده برایش باقی مانده است؟
۶- اگر تنها یک کبریت داشته باشید و وارد یک اتاق سرد و تاریک شوید که در آن یک بخاری نفتی یک چراغ نفتی و یک شمع باشد اول کدامیک را روشن میکنید؟
۷- فردی خانه ای ساخته که هر چهار دیوار آن به سمت جنوب پنجره دارد خرسی بزرگ به این خانه نزدیک میشود این خرس چه رنگی است؟
۸- اگر ۲ سیب از ۳ سیب بردارین چند سیب دارید؟
۹- حضرت موسی از هر حیوان چند تا با خود به کشتی برد؟
۱۰- اگر اتوبوسی را با ۴۳ مسافر از مشهد به سمت تهران برانید و در نیشابور ۵ مسافر را پیاده کنید و ۷ مسافر جدید را سوار کنید و در دامغان ۸ مسافر پیاده و ۴ نفر را سوار کنید و سرانجام بعد از ۱۴ ساعت به تهران برسید حالا نام راننده اتوبوس چیست؟
آیا مانند روزهای اول، همسرشان به آنان توجه میکنند یا خیر؟ و این ارتباط ۲ طرفه است. به عبارتی ممکن است هم مرد چنین حالتی داشته باشد و هم زن! حال اگر میخواهید بدانید که همسرتان، شما را ازصمیم قلب دوست دارد یا خیر، این تستها را پاسخ بدهید تا به احساس همسرتان نسبت به خود آگاه شوید!
۱- آیا در کارهای خانه همراه شماست؟
الف- سعی میکند ب- بله ج- خیر د- گاهی اوقات
۲- آیا با مهربانی شما را در حل مشکلات یاری میکند؟
الف- سعی میکند ب- بله ج- خیر د- گاهی اوقات
۳- آیا برای داشتن رابطهها با شما سازگار است؟
الف- سعی میکند ب- بله ج- خیر د- گاهی اوقات
۴- آیا در طول سال به شما هدیه میدهد؟
الف- سعی میکند ب- بله ج- خیر د- گاهی اوقات
۵- آیا در بحثهای فامیلی و خانوادگی از حقوق شما دفاع میکند؟
الف- سعی میکند ب- بله ج- خیر د- گاهی اوقات
۶- آیا شده در برخوردها به شما حق بدهد؟
الف- سعی میکند ب- بله ج- خیر د- گاهی اوقات
۷- آیا در صحبتها بیشتر از خاطرات تلخ میگوید یا خاطرات خوب؟
الف- سعی میکند ب- بله ج- خیر د- گاهی اوقات
۸- آیا تا به حال شده از خود انتقاد کند؟
الف- سعی میکند ب- بله ج- خیر د- گاهی اوقات
۹- آیا در هفته، زمانی را برای با هم بودن میگذارد؟
الف- سعی میکند ب- بله ج- خیر د- گاهی اوقات
۱۰- آیا در جمع، از شما تعریف میکند یا بیتفاوت به گفتههای دیگران گوش میدهد؟
الف- سعی میکند ب- بله ج- خیر د- گاهی اوقات
۱۱- آیا زمانی که برایش کاری انجام میدهید، قدرشناسی میکند؟
الف- سعی میکند ب- بله ج- خیر د- گاهی اوقات
۱۲- آیا وقتی شما خسته میشوید به شما توجه میکند؟
الف- سعی میکند ب- بله ج- خیر د- گاهی اوقات
۱۳- آیا زمانی که شما وارد خانه میشوید، با شما مهربان برخورد میکند؟
الف- سعی میکند ب- بله ج- خیر د- گاهی اوقات
پاسخها:
* اگر ۹ پاسخ «گاهی اوقات» داشته باشید، بهتر است به رفتار خودتان توجه بیشتری کنید.
* اگر ۱۰ پاسخ «خیر» داشته باشید، بهتر است هر چه زودتر با یک مشاور خانواده تماس بگیرید و برای حل مشکلات اقدام کنید.
* اگر ۸ پاسخ «گاهی اوقات» داشتید، نشان میدهد که او سعی در ابراز وجود دارد، به شرطی که بیشتر او را درک و محیط خسته و شلوغ ذهن او را ترمیم کنیم، تا انرژی بیشتری کسب کند و شاهد بهروزی در زندگی شوید، همه چیز به شما بستگی دارد.
* اگر ۷ پاسخ «خیر» داشته باشید، باید کاری انجام دهید تا توجه او را جلب کنید، پس از مدتی، شاهد تغییر رفتار او خواهید شد.
* اگر ۶ پاسخ «بله» بود، یعنی که او شما را دوست دارد، اما باید بیشتر یکدیگر را درک کنید.
* اگر ۱۰ تا ۱۳ پاسخ «بله» بود، به این معنی است که رابطه خوب و سالمی در پیش گرفتهاید پس در حفظ آن باید بیشتر تلاش کنید.
مدتهاست که انواع و اقسام چهره های خاص که زندگی به سبک اروپایی و غربی را می پسندند و با اندک تاملی نشانه های تهی بودن از دین در زندگی خصوصی شان نیز هویداست، تنها به بهانه ی جذب مخاطب بر صفحه ی تلویزیون ایران نقش می بندند. و از بیت المال به طور رسمی هزینه می شود تا سبک زندگی این هنجار شکنان جزیی از زندگی جوانان ایرانی گردد!
با خبر شدیم که مجری نامدار که در عرصه ی هنجار شکنی گوی سبقت را از همکاران آمریکایی خویش نیز ربوده است برای عرض تبریک و تهنیت نوروز ۹۲ خدمت ملت شریف و شهید پرور ایران اسلامی خواهند رسید تا به خدمت ذهن دردمند مخاطب ارزشی هم برسند! چرا که این روزها اگر به آرمان ها و ارزش ها متعهد باشی همان بهتر که این جعبه ی جادویی را به فراموشی بسپاری وگرنه سرطان دغدغه خواهی گرفت…
حال چرا می گوییم این خانم مجری گوی سبقت را از همکاران آمریکایی خویش هم ربوده است ،در جوامعی مثل آمریکا و اروپا هم اگر مجری اندکی از ارزش های تبیین شده تخطی کند برای همیشه و با جریمه های گزاف حذف خواهد شد. ولی شواهد در ایران حاکی از آن است که تنها با اعمال سلیقه ی مدیران شبکه ها آن هم به بهانه ی جذب مخاطب مجری انتخاب می شود و اگر هم جامعه نسبت به رفتار و اعمال مجری موضع بگیرد سیستم رسانه آنقدر از این فرد به روشهای مختلف دفاع می کند که این فرد می شود قهرمان دلسوخته ی وطنی !
حتماً به خاطر دارید که این خانم مجری در یک اقدام متحورانه ناگهان چادر رنگی بر سر گذاشتند و حتی با چادر کوله پشتی انداختند! و چه کسی است که لم دادن ایشان روی مبل جلوی دوربین را فراموش کرده باشد مجری خانمی که به راحتی دختر خاله می شود و برای او تفاوتی ندارد که روبروی یک روحانی نشسته و یا در کنار یک کودک …ودیگر از آرایش و سبک زندگی او بیرون رسانه نمی گویم که تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
اما آنچه تعجب مخاطب را بر می انگیزد حمایت بی حد و حصر مدیران برای استفاده ی مجدد از این مجری است که با صرف هزینه های گزاف از بیت المال توسط امثال این خانم به هنجار شکنی های خویش ادامه می دهند و گویی دستورالعمل سبک زندگی اسلامی که رهبری معظم بسیار بر آن تاکید دارند بناست که در رسانه ی ملی وارونه به اجرا در آید. و سوالی که بر ذهن چون پتکی فرود می آید آنکه این خانم مجری نماینده ی چند درصد از مخاطین هستند و اساساً مخاطب در تعریف برخی مدیران رسانه و عوامل تولید به چه معناست؟! و جذب مخاطب با چه معیاری سنجیده می شود؟ که اگر جذب مخاطب، رسانه را به این روز دچار کرده و برخی مدیران را به زحمت انداخته که از قحطی مجری باز هم زیر پای این خانم مجری فرش قرمز پهن کنند. تصور نمی کنید فیلم های پورنو مخاطب بیشتری داشته باشند؟!
ما هم مانند شما بر این باوریم که ممکن است که فردی توبه کرده و دیگر گناهان گذشته ی خویش را تکرار نکند؛ اما مگر سیمای جمهوری اسلامی ایران در محضر ملتی این چنین نجیب جولانگاه چنین اعمالی است ؟ ۳۴ سال پیش چه خون های گرانبهایی بر زمین ریخت که حیا و نجابت زن و مرد ایرانی دستخوش دگردیسی نگردد و جوان ایرانی مسخ رسانه هایی که سبک زندگی غربی اروپایی را تبلیغ می کنند نشود و حال در رسانه ی ملی به پشتوانه ی بیت المال پروژه ی حیا زدایی کلید خورده و گویا بزرگواران هم از فرط خستگی سفرهای خارجی، فرصت تذکر و رسیدگی به این پروژه را ندارند! و البته این انتقاد به مجموعه ی حراست صدا و سیما هم وارد است که چرا این چنین منفعل و در هاله ای از ابهامات فراوان با پدیده های رسانه ی ملی برخورد می کند و چرا این جریان را پایانی نیست؟
می گوییم چرا از هنرپیشه هایی که پشت صحنه ی زندگی شان قابل دفاع نیست استفاده می شود؟ می گویید اگر از اینها استفاده نشود از چه کسانی استفاده کنیم ؟می گویید این ها هنر پیشه هستند… ولی آقای مدیر! مجری که هنر پیشه نیست یک شخصیت حقیقی است .حال که بعد از انتقادهای فراوان که حتی مراجع عظام را نیز به اعلام موضع واداشت این خانم مجری به مرخصی رفتند چرا به جای تربیت و انتخاب یک نیروی متعهد دوباره به سراغ خانمی که ایشون باشند رفته اید؟آن هم چه خانمی ؟! مجموعه ای که سراسر عشوه و شیرین زبانی خانم مجری بود که با شلوار لی و چادر براق در حالیکه دست خود را به نشانه ی راحتی روی دسته ی مبل قرار داده بودند قصد آن را داشتند که بگویند رسانه ی ملی خانه ی خاله است و مخاطب عزیز که چشمانت از تعجب بر این هنجار شکنی گرد شده دست به گیرنده نزن نگران نباش اینجا ایران است! و هیچگاه فراموش نمی کنیم که یکی از قسمتهای این برنامه به تمامی تعریف و تمجید از سرکار به اصطلاح هنرمند الهام حمیدی بود که با آن آرایش تند ناخن های کاشت شده نمی دانم چگونه با آن کفشهای پاشنه ۱۵ سانتیمتری خودشان را به استودیو رسانده بودند! نکته ای هم که بسیار از آن غفلت شد انگشتر خانم مجری بود که در طول برنامه های مختلف به صورت ناگهانی از انگشت انگشتری دست راست به دست چپ و از دست چپ به دست راست منتقل می شد و بلاخره مخاطب متوجه نشد که این خانم متاهل شده اند؟یا متاهل شده اند سپس مجرد شده اند؟یا از همان اول هم مجرد بوده اند و دستور آمده که انگشتر به دست چپ داشته باشند؟ و یا…و نکته ی قابل توجه ،شما هم همچون ما می دانید که ناخن کاشته شده خانم هنر پیشه نماز ندارد و نمی دانیم این همه زحمت و هزینه برای نهادینه کردن چه بخشی از سبک زندگی اسلامی براساس منطق اسلامی در جامعه ی ایران است؟!
وحال آنکه سراغ داریم مجری ارزشی و متعهدی را که اتفاقاً به خاطر کیفیت اجرا و سطح اطلاعات خوب از جانب مخاطب بسیار استقبال شد و برنامه مخاطبان زیادی را هم جذب کرد ولی با اندک انتقاد مجری به مجموعه ی سیما به راحتی ممنوع التصویر شد و دیگر آن برنامه هم برنامه نشد و هیچ تلاشی هم از سوی مدیران برای بازگشت این مجری صورت نگرفت و دیروز هم همچون امروز و فردا بر باد رفت.
و استدعا می کنم مدیر محترم نگویید که در این شرایط که ماهواره و رسانه های مهاجم بر ما می تازند چرا شما از رسانه ی ملی انتقاد می کنید و مردم را نسبت به رسانه ی ملی بدبین می کنید که در پاسخ خواهیم گفت ” این پروژه ی آبرو بری از اسلام، که در برنامه های برخی شبکه ها آن هم توسط برخی مدیران کلید خورده اظهر من الشمس است و جای هیچگونه دفاعی ندارد و جالب آنکه مخاطب هم کاملاً آگاه است بهتر است به گزارش های روابط عمومی صدا و سیما سری بزنید تا از حجم بسیار بالای انتقادها مطلع شوید.
حال این سوالات به قوت خویش باقی است که تا چه زمانی باید شاهد این لجام گسیختگی و هنجار شکنی در برنامه های سیما توسط مجریان باشیم ؟ تا چه زمانی این رفتارهای چند گانه که هم هویت اجتماعی را مخدوش می سازد و هم سطح اعتماد عمومی را به رسانه ی دولتی کاهش می دهد ادامه خواهد داشت؟ اساساً اگر چنین افرادی که همسو با فمینیسم اسلامی و اسلام آمریکایی عمل و رفتار می کنند و چنین برنامه هایی که در آن سردمداران فرهنگ برهنگی و برهنگی فرهنگی تبلیغ می شوند در رسانه ی ملی نباشند چه کسانی متضرر خواهند شد؟چه جریان فکری و جناحی از حضور چنین افرادی در رسانه ی جمهوری اسلامی ایران حمایت می کنند؟ و خلاصه اینکه چه کسانی پاسخگوی ضرر و زیان وارد شده از سوی رسانه ی ملی بر بیت المال ُفرهنگ و ارزش های جامعه ی ایرانی هستند؟!