تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان
نیازمندی های
پزشکی- ورزشی-
علمی ... و
آدرس injast.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
اخبار اقتصادی - مدیرعامل منطقه آزاد قشم : «فرودگاه» را به «شهرک سازان» فروختند
دولت دهم که رفت، اخبار تخلفات روسای مناطق آزاد هم یکبهیک منتشر شد، از منطقه آزاد ارس گرفته تا چابهار، کیش، اروند و قشم. چندی پیش هم خبر دستگیری رییس سابق منطقه آزاد کیش در مرز ترکیه منتشر شد اگرچه بعدا تکذیب شد.
«علیرضا عامری» گفته بود اگر میخواستم از کشور خارج شوم از فرودگاه امام خمینی(ره) خارج میشدم. «شهریار مشیری» مدیرعامل فعلی منطقه آزاد قشم است که پیشتر هم از وضعیت این منطقه در دولت قبلی و تخلفات صورتگرفته پرده برداشته بود. با او درخصوص این تخلفات و آخرین وضعیت پیگیریها صحبت کردهایم.
گزارشها حاکی از این است که افرادی در دولت قبلی به ریاست مناطق آزاد منصوب شده بودند که همگی از نزدیکان رییس دولت یا افراد نزدیک به او بودهاند. آقای ترکان هم اخیرا اصطلاحی به کار بردهاند و آن اینکه «مناطق آزاد به حیاط خلوت برخی بدل شده بود» مگر این مناطق چه ویژگی خاصی دارند که آماده تخلف، رانت و فساد میشوند؟ اگر برای مناطق آزاد، مدیران سالمی از نظر مالی انتخاب نشود این مناطق تبدیل به حیاطخلوت کارهای اقتصادی میشوند. این یک چیز طبیعی است و خیلی از این اتفاقات اقتصادی در دورههای قبل - مخصوصا نهم و دهم- رخ داده است. جابهجایی تندتند و مدیریتهای کوتاهمدت این افراد هم تاییدکننده همین نگاه است. این درحالی است که در دولتهای آقایان هاشمی و خاتمی همه مدیران مناطق آزاد حداقل چهارسال و گاه تا شش و هفتسال در مناطق میماندند.
شما برای تبدیل مناطق آزاد به «حیاط خلوت» برخی، مستندی هم دارید؟ مشهود است. بهنظرم اصلا قصدی مبنی بر توسعه و عمران جزیره در کار نبوده است. سیاستها از بالا اعمال میشده است و وظیفه این بوده که کسی برود کاری انجام دهد و بازگردد. اگر قصد توسعه اقتصادی، صنعتی، تجاری در کار بوده باید یک برنامه هدفمند را حداقل پنجسال جلو میبرد.
گفته شده که مدیران به توصیه یک چهره خاص انتخاب و منصوب میشدند. در دولت نهم و دهم همه مدیران مناطق آزاد بدون استثنا به توصیه آقای مشایی و توسط آقای بقایی منصوب شدهاند. همه از دوستان و همکاران خودشان بودهاند.
اما مسوولان دولت قبلی در پاسخ میگویند دولت فعلی در حال «سیاسیکاری» است. نخیر، واگذاری چهارطبقه ساختمان و چند اتومبیل از منطقه آزاد چابهار به باشگاه ایرانیان کاملا واضح است. در مقابل مبلغ ناچیزی این ساختمان را به اجاره باشگاه درآورده بودند. آن هم درحالی که مبلغ اجاره تنها یک واحد آپارتمان آن خیلی بیش از کل مبلغ اجاره بوده است.
ما از طریق دستگاه قضایی به دنبال پسگرفتن این ساختمان هستیم. در پاسخ به تکذیبها و سیاسی خواندنها هم باید بگویم که آقای ترکان اعلام کرد که سند این واگذاری موجود است و مردم میتوانند ببینند. مشخصات آن ساختمان در تهران در دبیرخانه مناطق آزاد تجاری نزد آقای دکتر عسگری مسوول حقوقی سازمان موجود است. میتوانید از طریق ایشان پیگیری کنید.
الان پیگیریهای قضایی در چه مرحلهای است؟ دادخواست داده شده و درخواست ابطال سند واگذاری را هم دادهایم. دادگاه باید حکم دهد که قرارداد ابطال شود.
شما بخشی از واگذاریهای انجامشده در قشم را به قرارداد «ترکمانچای» تشبیه کرده بودید. چرا؟ چون اراضی به هکتار فروخته شده است اصلا خبری از متر نیست. چند هکتار زمین به اقساط 30ماه و ازدمقسط و به قیمت یکدهم ارزش معاملاتی روزشان فروخته شده است. مشخص است همه قراردادها با یک فرد حقیقی یا حقوقی بسته شده است.
اما فرودگاه قدیم قشم مطابق شرع و قانون از اموال عمومی و جزو انفال و منافع ملی یک کشور محسوب میشود. نکته جالب این است که بنچاق سندهای زمینهای همسایگانی که آن سوی خیابان فرودگاه زندگی میکنند، نشان میدهد در همان تاریخ، آنها زمینهایشان را بین 800 تا یکمیلیونتومان فروختهاند. اما زمین فرودگاه را به متری 80هزارتومان یعنی یک دهم قیمت واقعی فروختهاند.
دقیقا منظورتان از فروش زمین فرودگاه چیست؟ کل باند فرودگاه و برج مراقبت آن فروخته شده است. درحالی که براساس قانون خصوصیسازی تنها مدیریت فرودگاه را میتوان واگذار کرد اما نه اینکه کل فرودگاه را فروخت اما آنها فروخته و روی باندش شهرکسازی کردهاند.
باند بهطورکلی از بین رفته است. این فرودگاه قدیمی قشم بوده که تعطیلش کردند تا آن را بفروشند درحالی که قابل استفاده بوده است. متروکهشدن که دلیلی برای فروش نیست، میتوانست محل آموزش خلبانی شود. اگر شما جایی در دنیا سراغ دارید که فرودگاه را فروخته باشند به من بگویید.
چهار گونی چک وصول نشده هم شما اعلام کرده بودید که موجود است. این چکها بابت چه بوده؟ چهارگونی نبوده، دوگونی چک و اوراق و مستندات چک به ارزش ریالی بیش از20میلیاردتومان بودهاست. چکها را نه نقد کرده و نه به حساب گذاشتهاند اما از آن سو مبایعهنامهها ردوبدل شده و اموال سازمان مثل زمینها تصرف شده است.
اهمال بوده یا ساخت و پاخت؟ بله، بندوبست بوده است. ما برای همه اینها در دادگستری قشم دادخواست حقوقی دادهایم و تقاضای ابطال مبایعهنامه و فسخ قرارداد و تقاضای وصول طلبهای سازمان را به دادگستری تقدیم کردهایم.
بحث سرقت تعدادی کشتی هم بود، بالاخره معلوم شد قضیه چه بوده است؟ اعلام کردند که شش فروند کشتی ما به سرقت رفته است. به ازای اخذ 50میلیوندلار وام از بانک کشاورزی ششفروند کشتی خریداری شدهبود اما بعد از یکهفته اعلام شد که کشتیها به سرقت رفتهاند.
عجیب نیست سرقت شش کشتی؟ اصلا امکان ندارد شش کشتی همزمان سرقت شود. معلوم است ساختگی است. چون نیروی دریایی ارتش و سپاه، کل خلیجفارس و دهنه تنگه هرمز و دریای عمان را زیرنظر دارند و حتی یک قایق موتوری هم نمیتواند سرقت و از تنگه خارج شود.
سرانجام کشتیها چه شد؟ اگر واقعا گم شده بودند پیدا شدند؟ کار ما نیست. ما که پلیس بینالملل نیستم. اینها هم همه گزارش شده است و بانک هم آنها را توقیف کرده و در دست تعقیب قانونی است.
شما به صفربودن موجودی صندوق سازمان اشاره کرده بودید. الان وضعیت چگونه است؟ 70درصد درآمد منطقه از فروش زمین و بقیه از عوارض گمرکی و مبادلات بازرگانی تامین میشده است. چون الان فروش زمین متوقف شده است، فعلا روی همان 30درصد باقیمانده مجبور به برنامهریزی هستیم و دنبال اینکه درآمدزایی را در داخل جزیره بدون وابستگی به فروش زمین پیش ببریم.
به هر حال منطقه آزاد قشم احتمالا برنامههایی برای توسعه خود داشته که باید در سالهای گذشته پیش میرفته اما با توضیحات شما مشخص است که کار خاصی انجام نشده است. میتوانید درباره این برنامههای بر زمین مانده توضیح بدهید؟ سازمان منطقه آزاد قشم برنامه مدون - مثلا پنجساله - نداشتهاست که مشخص شود چه قسمتی از آن جلو رفته و چه قسمتی نرفتهاست اما آنچه براساس عملکرد 20سال منطقه آزاد مشخص است، این است که ما میتوانستیم توسعه به مراتب بیشتری داشته باشیم.
بندر «جبلعلی» دوبی بعد از منطقه آزاد قشم ایجاد شد اما الان یک بارانداز بینالمللی است. بهنظرم ما الان باید تلاش مضاعفی انجام دهیم تا به جایگاه اصلی خود برسیم. در کل یک اساسنامه کلی برای مناطق آزاد تدوین شده است و مناطق آییننامه اجرایی و زمانبندی خاص نداشتهاند که براساس آن بشود گفت این کارها باید انجام شود.
برنامه تفصیلی توسعه کیش بیشتر برمبنای جهانگردی بوده و برای قشم برنامههای صنعتی، تجاری، توریستی دیده شده بود اما رشد آنچنانی نداشته و در همان ابتدای توسعه خود باقی مانده است. امیدواریم روی صنعتیشدن این جزیره کارهای جدیای صورت گیرد و سرمایهها جذب شوند چون استعداد آن وجود دارد. جزیره میتواند سکوی صادرات و واردات کالاهای باکیفیت شود.
بحث فروش زمینی در تهران که گویا قرار بوده تبدیل به میهمانسرای وابسته به سازمان منطقه آزاد قشم شود چطور؟ سازمان، زمینی هزارمتری در شمال شهر تهران داشته است که قرار بوده به میهمانسرایی برای پذیرش صاحبان سرمایه و تجار خارجی که به کشور میآمدند بدل شود؛ جایی برای برگزاری جلسات و مذاکرات و اقامت افراد. زمین باارزشی بوده که آن را در همان شش ماه اول سال 92 فروختهاند.
بهنظر میرسد هرچه به اواخر دولت دهم نزدیکتر میشویم حجم تخلفات بیشتر میشود. بیشترین تخلفات در منطقه آزاد قشم در دولت نهم و دهم بوده است اگرچه همانطور که شما میگویید در انتهای دولت دهم، سرعت فروش اراضی بیشتر بوده است. اخبار اقتصادی - شرق
:: موضوعات مرتبط:
اخبار،
، :: برچسبها:
تخلفات,
دولت احمدی نژاد,
مناطق آزاد,
,
اخبار سیاسی - نامه حزب اعتماد ملی به روحانی برای پیگیری رفع حصر موسوی، کروبی و رهنورد
جمعی از اعضای هیأت مؤسس و شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با انتشار نامهای خطاب به رییسجمهور، ضمن تاکید بر نیاز کشور به آرامش، خواستار پیگیری وضعیت رفع حصر میرحسین موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد شدند.
به گزارش ایسنا، در بخشی از این نامه که به امضای جمعی از اعضای هیأت مؤسس و شورای مرکزی حزب اعتماد ملی رسیده، آمده است: «فضای امروز جامعه بیش از هر زمانی نیاز به آرامش دارد و هرگونه تلاش برای حاکم نمودن قانون و به گوشه راندن افراطیان، به نظام اسلامی و دولت خدمتگزار توفیقات بیشتری را برای خدمت به مردم میدهد.»
متن کامل این نامه بدین شرح است:
«جناب آقای دکتر روحانی رییسجمهور محترم ایران اسلامی با سلام، احترام و ادب نظر به مسئولیت خطیری که بر اساس اکثریت مطلق رای مردم ایران در 24 خرداد ماه 92 بر دوش جنابعالی قرار گرفته است، مطالبات قانونی کسانی که حضرت عالی را مورد اعتماد خویش قرار دادهاند و برنامههایی که برای اداره کشور ارائه دادهاید ما را بر آن داشت که به منظور حاکمیت قانون که بدیهیترین مطالبات شهروندان از یک رییسجمهور حقوقدان است با توجه به صراحت قانون اساسی مطالبی را با شما در میان بگذاریم.
روشن است که استمرار حمایت شهروندان از رییسجمهور منتخب خود در گرو احساس همگانی بر پایبندی به برنامهها، دفاع از حقوق ملت و تلاش در جهت تحقق مسئولیتهای قانونی خود میباشد ولو اینکه به دلیل موانع پیش رو به نتیجه نرسد.
به عبارتی احساس تلاش در مسیر مطالبات جامعه توسط آن مقام و برنامههای ارائه شده، شهروندان را کفایت و اقناع مینماید.
جناب آقای دکتر روحانی نیک میدانید که 24 خرداد و طلیعه حضور شما بر مسند ریاست جمهوری بازتابی از خواست و اراده ملی مردم بزرگ ایران است که خواهان توقف روند ناصواب گذشته و اصلاح وضع موجود بودند، شما بازتاب و تداوم جریان بزرگ تحولخواهی هستید که از انقلاب مشروطه به این سو درصدد تحقق و استقرار نظامی مردمسالار، پاسخگو و شفاف میباشد؛ جریانی که نهضت ملی نفت، انقلاب بزرگ اسلامی و حماسه دوم خرداد را آفرید. همانگونه که مستحضرید این جریان تاریخی در دو دهه اخیر خود را در قامت جنبش اصلاحطلبی متبلور ساخته و در راستای اهداف رهبرانی چون آیتالله هاشمی رفسنجانی و سیدمحمد خاتمی و حضور همهجانبه احزاب اصلاحطلب توانست در این روز تاریخی مردم را برای شرکت فراگیر در انتخابات و رای به نامزد اصلاحطلبان به صحنه فراخواند و برگی زرین را در نظام جمهوری اسلامی ایران ماندگار سازد.
مروری بر شعارهای حامیان شما در هفتههای پایانی منتهی به 24 خرداد در تهران و مراکز استانها و همچنین برنامههای ارائه شده و بیانات جنابعالی در مناظرات انتخاباتی مؤید این واقعیت است.
اکنون که حضرتعالی با پشتوانه آرای میلیونی رأیدهندگان در جایگاه رفیع خدمت به مردم با عنوان رییس جمهور اسلامی ایران قرار گرفتهاید، شاید بیمناسبت نباشد تا مروری کوتاه و گذرا به برخی از اصول قانون اساسی داشته باشیم.
اصل 113 قانون اساسی، رییسجمهور را مسئول اجرای قانون اساسی در کشور میداند و بر اساس سوگندی که طبق اصل 121 قانون اساسی یاد نمودهاید، باید پاسدار قانون اساسی باشید و بر اساس بند هفت اصل سوم قانون اساسی "تأمین آزادیهای سیاسی و اجتماعی در حدود قانون" یکی از وظایف دولت قلمداد گردیده است.
بر اساس اصل 9 این قانون پیشبینی شده است که حتی به بهانه استقلال و تمامیت ارضی کشور نمیتوان آزادیهای مشروع شهروندان را حتی با وضع قانون از آنها سلب نمود و بر اساس اصل 20 قانون اساسی "همه افراد ملت اعم از زن و مرد یکسان باید در حمایت قانون قرار بگیرند و از همه حقوق انسانی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با رعایت موازین اسلام برخوردار باشند".
بر اساس اصل 22 این قانون حیثت، جان، مال، حقوق، مسکن و شغل اشخاص باید از تعرض مصون باشد، مگر در مواردی که قانون تجویز میکند و بر اساس اصل 32 هیچکس را نمیتوان دستگیر کرد، مگر به حکم و ترتیبی که قانون تعریف میکند و متخلف باید بر اساس قانون مجازات شود.
بر اساس اصل 33 قانون اساسی هیچکس را نمیتوان از محل اقامت خود تبعید کرد یا از اقامت در محل مورد علاقهاش ممنوع یا به اقامت در محلی مجبور ساخت مگر در مواردی که قانون تعیین میکند و بر اساس اصل 37 قانون اساسی، اصل بر برائت است و هیچکس در برابر قانون مجرم شناخته نمیشود مگر اینکه جرم او در دادگاه صالح ثابت شود.
با عنایت به تصریحات قانون اساسی و همچنین توجه به خواست عمومی و رعایت مصالح کلی کشور که مستلزم آرامش، ثبات، یکپارچگی و نیازمند حاکمیت اعتدال خردورزی است، به نظر میرسد تداوم حصر آقایان مهدی کروبی، مهندس میرحسین موسوی و سرکار خانم زهرا رهنورد با این مبانی همخوانی نداشته و انتظار تجدید نظر در این باره میرود.
این شخصیتها که بخش اعظم زندگی خود را صرف تلاش برای پیروزی انقلاب و ثبات آن کردهاند و به دلیل دغدغهها و نگرانیهایی که از روند اداره کشور در سالهای گذشته داشتهاند، دورانی که زیانهای تحمیل شده آن به کشور بیش از هشت سال جنگ تحمیلی بوده است خود را نامزد انتخابات ریاست جمهوری نمودهاند و پس از طی مراحل قانونی صلاحیت ایشان مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفته است، اینک نزدیک به سه سال در حصر قرار دارند.
نیک میدانید که درخواست پایان حصر و آزادی ایشان به عنوان یکی از مطالبات ملی شهروندان تلقی میشود که در هر فرصتی که حضرتعالی امکان ارتباط مستقیم با جامعه را پیدا میکنید، یکصدا آن را فریاد میزنند. حتی خوب یه یاد دارید که مهمترین شعار فعالین ستادهای انتخاباتی حضرتعالی که در محل سالن اجلاس سران برگزار شد، همین بود. حال بیتوجهی به این مسأله در سخن و رفتار برخی از مسئولان دولت میتواند مهمترین ویژگی دولت امید را با پرسشی معنادار مواجه کند.
قطعاً رفع حصر و آزادی این عزیزان نه تنها موجب تلقی شکست نظام نخواهد بود بلکه موجبات همدلی، صفا و صمیمیت تمامی دلسوزان ملک و ملت را فراهم خواهد ساخت و نشان از خردگرایی و تدبیر نظام سیاسی بوده و موجبات رفع نگرانی و کینهها را در پی خواهد داشت و از سوی دیگر موجب یأس و ناامیدی دشمنان کشور، مردم و نظام جمهوری اسلامی خواهد بود.
انتظار از شما به عنوان رییسجمهوری حقوقدان، حاکمیت قانونی، دفاع از قانون اساسی و حمایت از حقوق ملت خواهد بود، بویژه اینکه حضور حضرتعالی در جایگاه "رییس شورای عالی امنیت ملی" تحقق این مهم را بیشتر فراهم میسازد؛ گرچه به خوبی واقفیم تصمیمگیری در این موضوع مستلزم هماهنگی میان دستگاههای مختلف نظام و سران سه قوه است. تدبیر و تصمیم شما و همکارانتان در دولت به دلیل محدودیت اختیارات قانونی و رفتارهای فراقانونی برخی از گروههای فشار به تنهایی رافع این مشکل نیست، اما در بررسی دقیق این ماجرا مشخص خواهد شد که برخی مسائل در جریان مناقشههای سیاسی و اجتماعی بیهوده به معضلات امنیتی بدل شده و به جای حل و فصل منازعه و کاهش سطح درگیری بر تعمیق زخم و تازه ماندن آن تاکید میشود که به هیچ وجه جایی در تدبیر و عقلانیت ندارد.
در زمانی که مردم کشور و جهانیان شاهدند حضرتعالی و همکارانتان در حوزه سیاست خارجی توانستهاید با پشتوانه رای مردم در خرداد ماه 92 و حمایت مقام رهبری انقلاب کشور را از آستانه ورود به یک بحران بزرگ خارج ساخته و آرامش و اعتماد عمومی را جایگزین آن سازید، انتظار میرود که این رویه حسنه را به عرصه سیاست داخلی تسری دهید تا بتوان با همدلی و اجماع عمومی که همواره مورد تایید و تاکید بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) بوده است، حرکت در چارچوب قانون اساسی و منافع ملی تبدیل به سیاست راهبردی دولت تدبیر و امید گردد.
ما امضاکنندگان این نامه، اعضای هیأت مؤسس و شورای مرکزی حزب اعتماد ملی که اکثراً از فعالین سیاسی و حامیان جنابعالی در انتخابات 92 بوده و مشتاقانه و مشفقانه دل در گرو موفقیتهای دولت تدبیر و امید بستهایم، اعلام میکنیم که برای تداوم و گسترش این توفیقات که خواست عموم دلسوزان کشور است از هیچ کوشش و همکاری دریغ ننموده و نخواهیم نمود و مجدداً بر این نکته تاکید وافر داریم که فضای امروز جامعه بیش از هر زمانی نیاز به آرامش دارد و هرگونه تلاش برای حاکم نمودن قانون و به گوشه راندن افراطیان، به نظام اسلامی و دولت خدمتگزار توفیقات بیشتری را برای خدمت به مردم میدهد.
بنابراین به روزمرگی افتادن، فراموشی مطالبات جامعه و برنامههایی که وعده آن به مردم داده شده، اگر در موضع انفعال قرار گیرند، موجب تجری و حاکمیت جریانهای افراطی و تندرو بر کشور خواهد شد که هرگونه ابتکار عمل را از دولت اعتدالگرا سلب مینمایند و از این منظر این انتظار وجود دارد که با رایزنی مجدانه با بخشهای مختلف حاکمیت برای اخذ تصیمگیری مناسب و فعال کردن بحث در مراکز ذیربط تلاش شود که در ادامه تحولات مثبتی که از دوران انتخابات یازدهم ریاست جمهوری در کشور پدید آمده در جهت اعتلا و اقتدار بیشتر نظام جمهوری اسلامی و تحقق خواست مردم گامهای مؤثری برای رفع حصر و آزادی ایشان بردارند، بویژه آنکه خبرهای نگرانکنندهای از سلامتی این بزرگواران و شاخصهای سلامتی مبتنی بر گزارشهایی پاراکلینیکی و آزمایشهای پزشکی به گوش میرسد و این موضوع رسیدگی عاجل به مسأله را بیشتر میطلبد.
توفیقات حضرتعالی در اجرای اصول قانون اساسی، حاکمیت قانون و توسعه همهجانبه، متوازن و پایدار کشور و خدمت به مردم شریف این سرزمین را از خداوند منان آرزومندیم. بهمن ماه 1392»
هشت سال باران قطعنامه و تحريم بر سر ملت مظلوم و نجيب ايران ميباريد و شخص اول اجرايي مملکت با خنده و شوخي، پاره شدن قطعنامه دان جهان را پيش بيني ميکرد و در خوشبينانه ترين حالت درک آن را نداشت که اين رگ اميد ايرانيان است که به لطف کاردانيهاي او(!) دارد پاره ميشود.
يک نماينده اصولگراي مجلس اجراي توافق ژنو که از سي ام دي آغاز شده را تسليت گفت. حميد رسايي نماينده تهران در مجلس گفت:” من در ابتدا روز 30 دي ماه 1392 را تسليت ميگويم، اين روز، روزي است که دستاورد دانشمندان هسته اي از دست رفت ولي ما فعلاً مامور به سکوت هستيم."
بر اساس گزارش رسانهها شمار نمايندگان امضا کننده نامه اي به رئيس مجلس در موضوع نارضايتي از آن چه ايشان «پنهان کاري تيم اتمي» در مورد توافق ژنو ناميده اند به 150 نفر رسيده است. امضا کنندگان نامه خطاب به علي لاريجاني رئيس مجلس به دليل نبود اطلاع رساني درباره مفاد توافق ژنو اعتراض کرده اند.
بر اساس گفته محمد سليماني از نمايندگان تهران در مجلس، امضا کنندگان نامه از آقاي لاريجاني خواسته اند تا شرايط مورد نياز براي برگزاري جلسه با دولتمردان مهيا شود. نويسندگان اين نامه خواستار دسترسي به اطلاعات توافق اتمي ژنو هستند.
روزنامه «وطن امروز» نيز در شماره روز دوشنبه، سيام دي، نارضايتي خود از اجراي توافق ژنو را با سياهپوش کردن صفحه اول که رسم روزهاي عزاداري ست و انتخاب تيتر «هولوکاست هستهاي»(!) ابراز کرد. (البته مسؤولان اين روزنامه که متعلق به مهرداد بذرپاش از نمايندگان اصولگراي طرفدار احمدي نژاد است مشخص نکرده اند که قصدشان از آوردن کلمه «هولوکاست» به معني قتل عام در کنار صفت «هسته اي» به چه منظور بوده است. البته شايد ممنوعيت پرسشگري از قضيه هولوکاست که در اروپا مطرح است به زعم ايشان در مورد توافق هسته اي ژنو نيز وجود دارد!)
روزنامه اصولگراي کيهان نيز که با بودجه عمومي منتشر ميشود در شماره روز سهشنبه يکم بهمن خود در خبري با عنوان «توافق نامتوازن ژنو با توقف غنيسازي 20 درصد کليد خورد» به انتقاد از اين اقدام پرداخته است.ديگر روزنامه اصولگرا که با نام «سياست روز» منتشر ميشود نيز روز سهشنبه با درج خبري با عنوان «مجلس ايران همچنان بياطلاع است، کنگره آمريکا از همه چيز آگاه» نارضايتي نمايندگان مجلس شوراي اسلامي از بياطلاع ماندنشان نسبت به مفاد توافقنامه ژنو را بازتاب داد.
بر اساس توافق ژنو که روز سوم آذر به دست آمد، ايران و کشورهاي عضو گروه پنج به علاوه يک توافق کردند که در ازاي تعليق غنيسازي بالاي پنج درصد اورانيوم توسط ايران و همکاري با بازرسان آژانس، چهار ميليارد و 200 ميليون دلار از داراييهاي ايران که در زمان دولت دولت احمدي نژاد در اين کشورها مسدود شده بود، آزاد شود.
واکنش غمبار افراطيون داخلي در همنوايي با بنيامين نتانياهو رئيس دولت اسرائيل و لابيستهاي طرفدار صهيونيسم در حالي صورت ميپذيرد که مقام معظم رهبري بارها پشتيباني خود را از تيم مذاکره کننده با عنوان فرزندان انقلاب به صراحت اعلام داشته است. کاش اين گروه که با دستاويز قرار دادن ولايت پذيري خويش دائم براي طرد رقباي سياسي خود تلاش ميکند و از سرمايه رهبري به نفع جريان خويش خرج ميکند بداند که محک پذيرش سخن رهبري وقتي است که خلاف نظر شما گفته اي از سوي ايشان بيان شود.
اکنون اقليت افراط بجاي اين که پاسخگوي اين سوال مهم شود که چرا براي چند صباحي بيشتر بر سر قدرت ماندن تيشه به ريشه زندگي مردم زدند و آنقدر لجبازي کردند که هم در زمينه داخلي و هم در عرصه خارجي با بحرانهاي عديده اي روبرو شديم و به خاطر فرصت طلبيها و سوء مديريتها و اهداف مرموزي که شرق و غرب را بر عليه ملت ايران تحريک کردند محاکمه و يا حداقل مورد بازخواست قانون و ملت قرار بگيرند، دوباره رسانههاي زر وزور و تزوير خود را به کار انداخته اند و اين بار با رنگ سياه و اعلام عزا هياهو راه مياندازند که وطن از دست رفت. فاتحه! چه داديم و چه گرفتيم؟!
مگر ثمره دولت اصولگرا براي وطن چه بود؟ مگر ادعاي پوچ مديريت جهاني، تلاش در جلب دشمني جامعه بينالمللي، هدر دادن منابع ملي در مقياس فوق کلان، اقتصاد فاسد و سرازير نمودن ميلياردها دلار از کيسه مردم به جيب نو کيسههاي ميلياردر، هفت مليون و پانصد هزار بيکار، تورم 40 درصدي و شاخص فلاکت 50 درصدي و هزاران هزار مورد ديگر نامي جز وطن سوزي و وطن فروشي داشت که در حمايت براي آن هورا ميکشيديد؟
شما که از وطن بجز مقام و جيب خود تعبير ديگري نداريد به چه رويي اکنون جنجال وطن پرستي به راه انداخته ايد؟ وطن شما يعني حمايت از بابک زنجانيها و رانت خواران هشت سال گذشته و مقابله با دولتي که قصد دارد جبران مافات کند و براي گرفتن پول خودمان مجبور به چانه زني ميباشد. کاش گردانندگان روزنامه وطني واقعاً مردم وطن امروز را ميديدند که چگونه از توافق هسته اي کشورشان خوشحالي ميکند.
البته گروه افراط نشان داده که با گريه مردم خنديده و هورا کشيده و با خنده مردم هم اخيرا اعلام عزاداري کرده است و تسليت گفته.هشت سال ملت ايران در عزاي بي تدبيري و بي مسئوليتي دولت احمدي نژاد سياه پوش بود.
هشت سال باران قطعنامه و تحريم بر سر ملت مظلوم و نجيب ايران ميباريد و شخص اول اجرايي مملکت با خنده و شوخي، پاره شدن قطعنامه دان جهان را پيش بيني ميکرد و در خوشبينانه ترين حالت درک آن را نداشت که اين رگ اميد ايرانيان است که به لطف کاردانيهاي او(!) دارد پاره ميشود.
هشت سال ايران از ابتدايي ترين حقوق حقه خود ظالمانه محروم شد و هيچ اقدام مؤثري از سوي دولت وقت صورت نگرفت. هشت سال لبوفروشان و تاکسي داران اين مملکت شرمنده زن وبچه خود ميشدند.
هشت سال هموطنان هزينه دارو و درمانشان را با فروختن طلا و فرش و يخچال تأمين ميکردند و چه مادراني از همين جماعت که عزادار جوان ناکام خود در برهوت بي دارويي شدند. ملت ايران در طول اين هشت سال روز و شب را به زيارتنامهخواني مشغول بودند که فردا قيمت گوشت، مرغ، روغن و برنج سه برابر نشود.
ملت نجيب ايران با همه حيف و ميل بيت المال و سوء مديريت دولت وقت از يک سو و تحريمهاي قدرتهاي غربي – که آن هم حاصل سوء مديريت همان دولت بود- از سوي ديگر در اين هشت سال روبرو بود ولي از هيچ هولوکاستي عليه خود حرف نزد. صبورانه پاي کشور و نظام ايستادند تا جوانکهاي آقازاده و تازه به دوران رسيده يا مديران همهكاره اقتصاد شوند، يا وکيل و وزير و...!
آن روزها شما بخشي از مردم را خس و خاشاک و بزغاله و گوساله و... ميخوانديد و در حمايت از بي تدبيريهاي احمدي نژاد در عزاي ملت، پاي ميکوبيديد وهورا ميکشيديد و هر کس که از سر دلسوزي سخن نه به مراد شما بر زبان ميراند را متهم به وطن فروشي ميکرديد.
بيست و چهار خرداد که شد اما مردم ايران به روش يک ملت متمدن درخواستهاي خود را با انتخاب مردي که ميگفت چرخ زندگي شان بايد بچرخد اعلام کردند. حسن روحاني محبوب ملت شد و مطلوب رهبري و بر آن شد تا دنيا را با ايران و ايران را با زندگي آشتي دهد و اميد رخنه دواند در پيکر عزادار ملت.
اما سکوت آرامش بخش و شادي آفرين اين صحنه را عدهاي شکستند همانها که امروز در خوشحالي ملت سياه پوش شدند و فرياد واايرانا سر دادند.همانها که، معجزه هزاره سوم ساختند، هاله نور ديدند، تورم کمر شکن را بر دولت بخشيدند، اختلاس و رانت خواري را مورد اغماض قرار دادند و منافع نظام را به منافع جيب خود گره زدند، هشت سال در راه آلماتي و ژنو و استانبول رفت و آمد کردند و به جاي استيفاي حقوق ملت، در سفرهاي چند صد نفري خانوادگي خود به خرج مردم رنج کشيده مانيفست جهاني! ارائه دادند. سياه پوشي در شادي وطن چه مفهومي ميتواند داشته باشد وقتي مردم و رهبري به تيم هستهاي اعتماد دارند؟
اما اين گروه عزادار اقتدار و قدرت خود است که آرام آرام رو به افول ميگذارد. ميتوان گفت اين گروه عزادار اين است که ديگر هم پيمانان آنان در سايه بحران نميتواند اختلاس چند هزار ميلياردي کنند، ويژهخواري کند ؟. آيا اين که قرار است صادرات نفت ايران، توسط شرکت نفت ايران و نه امثال زنجانيها، انجام شود، موجب عزاي اين افراد شده است؟
اين که رئيس جمهور کشور، که برخلاف نظر آنها از صندوق انتخابات بيرون آمد و به واسطه به گردش درآوردن چرخ امور مردم به محبوبيت در داخل و خارج دست يافت موجب سياه پوشي اين گروه شده است؟ اين گروه عزادار کدام حق هستند که از ملت ايران سلب شده است؟
پلمپ غني سازي بيست درصد که به گفته مسئولان نيازي به آن نداريم و هر زمان که اراده کنيم ميتوانيم باز اين کار را انجام دهيم جاي هيچ عزاداري ندارد. شايد بسته شدن دهان اسرائيل و به وجود آمدن نگرش مثبت در جامعه بين الملي به جاي نگرش منفي که در طول اين هشت سال روز به روز بر دامن آن افزوده ميشد اين گروه را عزادار کرده؟
اعتقاد اين گروه بر رفع تحريمها نيست چون نان اين گروه درتنور تحريم بهتر پخته ميشود و در هشت سال گذشته با پاي فشردن بر فرضيه مضحک عدم ارتباط با جهان باعث شده ما ايرانيان منت چين و روسيه بکشيم که آيا قطعنامهاي را عليه ايران وتو ميکنند يا خير؟ که البته هيچ گاه وتو نکردند.
روسيه تا ميتوانست با تأخير در راه اندازي رآکتور بوشهر و عدم تحويل موشکهاي اس 300 به باج خواهي پرداخت تا دوباره خاطرات تاريخي و تلخ عهدنامههاي گلستان و ترکمانچاي زنده شود. چين نيز از همتاي خود عقب نماند و شرکتهايش با سوء استفاده از تحريمها، جنسهاي بنجلشان را به ما قالب کردند و اما پول نفت ما را پيش خود نگه داشتند.
کار به جايي رسيد که حتي هند و پاکستان و هر کشور ريز و درشتي مترصد باج خواهي از ايران ميگشت. نفت زير قيمت آن هم از طريق دلالان نفتي ميداديم تا آرد آلوده پاکستان و برنج آرسنيک دار هندي به بهاي گزافتر وارد کنيم. البته رانت خوران و آقازادهها شيفته اين نوع تحريمها هستند پس بر افراشتن پرچم عزا از سوي ايشان تعجبي ندارد.
امروز اما غول تورم شش ماهه به زانو درآمده و پول ملي قدري جان گرفته است. مردم اندکي از زير بار گرانيهاي کمر شکن قد راست کرده اند و اميدوار روزهاي بهتر ميباشند و از بهبود رابطه با جهان خوشحالند. آيا سياهپوشي بر اين شادي فرسنگها واقعاً دور از انصاف نيست؟
مجموعه: اخبار اقتصادی و بازرگانی اخبار،سرگرمی,آشپزی,مد,روانشناسی,اینترنت تاریخ انتشار : پنج شنبه, 03 بهمن 1392 10:11
اخبار,اخبار اقتصادی,بازار خودرو ایران
اخبار اقتصادی - بازار خودرو در تحریم مشتريان داخلي باید دید فرمول جدید این شورا تا چه حد با واقعیات تولید در صنعت خودرو همخوانی دارد و آیا دولت و خودروسازان میتوانند به توافقی نهایی بر سر قیمت خودرو دست پیدا کنند.
تحریمهای بینالمللی علیه صنعت خودرو کشورمان در حالی از دوشنبه گذشته لغو شد که بازار نسبت به این اتفاق مهم واکنشی نداشت و رکود همچنان بر خرید و فروش خودرو حاکم است.
مشتریان خودروهای داخلی که مدتها است بازار خودرو را تحریم کرده و منتظر کاهش قیمتها نشستهاند، هنوز هم تمایلی به خرید خودرو ندارند و دلیل اصلی آن نیز، انتظارشان بابت ارزانی خودرو است.
این در شرایطی است که به جز لغو تحریمها، هیچ نشانه مثبت دیگری مبنی بر پایین آمدن قیمت خودرو به چشم نمیآید. با این حال مشتریان فعلا به همین لغو تحریم دلخوش کرده و گمان میبرند قیمت خودرو رو به ارزانی خواهد رفت، غافل از آنکه سایر عوامل تاثیرگذار بر قیمت خودرو (کمبود نقدینگی، نرخ بالای ارز و تورم عمومی) همچنان به قوت خود باقی هستند.
به گفته خودروسازان، تا زمانی که نقدینگی در این شرکتها تامین نشود، حتی نمیتوان به تثبیت قیمتها امیدوار بود، چه رسد به ارزانی. به گفته خودروسازان، با وجود لغو تحریم علیه صنعت خودرو، آنها همچنان در نقلوانتقال پول مشکل دارند، زیرا بانک مرکزی هنوز لغو تحریم نشده و این موضوع کماکان اثرات منفی خود را در افزایش هزینه تولید، دارد.
در واقع اتفاقی که هماکنون رخ داده این است که شرکتهای خارجی از این پس بابت همکاری مستقیم و غیر مستقیم با صنعت و بازار خودرو ایران، ممنوعیتی ندارند. به عبارت بهتر، خودروسازان خارجی میتوانند همکاریهای مشترک با خودروسازی ایرانی داشته باشند و محصولات خود را به بازار کشور صادر کنند.
با این شرایط، فقط محدودیت ارسال قطعات و همچنین خودرو کامل به ایران برطرف شده، اما سایر اثرات تحریم از جمله محدودیتهای نقلوانتقال پول، به قوت خود باقی است. مجموعه تحریمها به علاوه مشکلاتی مانند افزایش قیمت مواد اولیه و کمبود نقدینگی، هزینههای تولید خودرو را طی یکی دو سال اخیر به شدت افزایش داده و حالا فقط بخشی از تحریمها مرتفع شدهاند.
در این اوضاع، خودروسازان یا مقامات مسوول در وزارت صنعت، معدن و تجارت نه تنها نسبت به کاهش قیمتها در سال آینده خوشبین نیستند بلکه برای جبران کمبود نقدینگی خود در غیاب عدم تسهیلات دولتی به افزایش قیمت نیز دل بستهاند.این بدین معنا است که خبری از ارزان شدن خودرو بهدلیل لغو تحریم، در کار نخواهد بود.
خودروسازان البته اعلام کردهاند که تا پایان سال افزایش قیمتی نخواهند داشت، اما اینکه سال بعد چه اتفاقی رخ بدهد و قیمتها چه تغییری کنند، فعلا مشخص نیست. از آن سو ظاهرا شورای رقابت نیز قرار است فرمول جدیدی را برای قیمتگذاری خودرو تدوین کند که این موضوع قطعا حواشی خاص خود را به همراه خواهد داشت. باید دید فرمول جدید این شورا تا چه حد با واقعیات تولید در صنعت خودرو همخوانی دارد و آیا دولت و خودروسازان میتوانند به توافقی نهایی بر سر قیمت خودرو دست پیدا کنند.
اتفاقا یکی از دلایل رکود بازار نیز به همین موضوع، یعنی نامشخص بودن تکلیف قیمتگذاری خودرو مربوط میشود، چه آنکه مشتریان اعتمادی به ثبات قیمتها ندارند و منتظر نهایی شدن این ماجرا هستند.
آرامش در بازار اما به بازار برویم و ببینیم حال و هوای قیمتها در هفته جاری به چه شکل بوده است.
به گفته نمایشگاهداران خودرو پایتخت، قیمت خودروهای داخلی تفاوت خاصی با هفته قبل نکرده و در بازار وارداتیها نیز تغییرات اندکی به چشم میآید.
در این بین از بازار پژو 206 تيپ2 خبر ميرسد که این محصول با توجه به تثبیت قیمتش، 36 ميليون و 500 هزار تومان خريد و فروش ميشود. در بين ديگر پژوييهاي ايران خودرو مدل تيپ5 اين محصول هم در حال حاضر 36 ميليون و 700 هزار تومان خريد و فروش ميشود. مدل صندوقدار و اتومات 206؛ يعني V9 هم با قيمتي برابر با 49 ميليون تومان به فروش ميرسد که نشان از تثبیت قیمت آن دارد.
همچنين V8 نيز به عنوان مدل صندوقدار، اما دنده معمولي ۲۰۶، از قيمتي برابر با 37 ميليون تومان برخوردار است که تغییری را به خود نمیبیند. V20 نيز به عنوان سادهترين مدل صندوقدار ۲۰۶ در حال حاضر 35 ميليون و ۵۰۰ هزار تومان به فروش ميرود.
در بين ديگر مدلهاي پژو، هماکنون پژو ۴۰۵ با قيمتي برابر با 27 ميليون و 800 هزار تومان به فروش ميرسد و سمند مدل LX که تغییری نداشته، 27 میلیون و 500 هزار تومان قیمت دارد. پژو پارس مجهز به یورو4 نيز در حال حاضر 35 ميليون و 800 هزار تومان به فروش ميرسد.
همچنين خبر ميرسد رانا با توجه به تثبیت قیمتی که داشته، در حال حاضر همان 32 میلیون تومان قبل به فروش میرود.
اما در بین مدلهای پراید، مدل 111 در حال حاضر 19 ميليون تومان به فروش ميرسد و پرايد 131 نيز که تغييري در قيمت آن به وجود نيامده، 17 ميليون و 800 هزار تومان خريد و فروش ميشود. همچنین پرايد 132 هم 17 ميليون و 300 هزار تومان قيمت دارد و این موضوع از تثبیت قیمت مدل 132 حکایت دارد. همچنین از بازار تیبا نیز خبر میرسد که این محصول بدون تغییر قیمتی، 22 میلیون و 300 هزار تومان خرید و فروش میشود.
اما در بازار خودروهای وارداتی نیز تغییرات نسبتا اندک بوده است، هرچند اگر ملاک مقایسه را یکی دو ماه گذشته در نظر بگیریم، خودروهای وارداتی نزدیک به 6میلیون تومان ارزان شدهاند. با این حال، قیمت این خودروها طی هفته جاری و نسبت به هفته گذشته چندان تغییری نکرده است.
به گفته فعالان بازار، در حال حاضر، هماکنون هیوندایی سوناتا قیمتی برابر با 131 میلیون تومان دارد که این موضوع از تثبیت قیمت آن حکایت میکند. هیوندایی آزرا نيز در قیمت 195 میلیون تومان خود ثابت مانده و تغییری نکرده است.
از سوی دیگر هیوندایی IX55 قیمتی برابر با 217 میلیون تومان دارد که از تثبیت آن حکایت میکند، درست مانند هیوندایی IX35 که بدون تغییر قیمت نسبت به هفته گذشته، 139 میلیون تومان به فروش میرود. دیگر مدل هیوندایی به نام i30 نیز که تغییر قیمتی را نداشته و 101 میلیون تومان به فروش میرود.
هیوندایی سانتافه هماکنون 242 میلیون تومان خرید و فروش میشود که نشان ثبات قیمت آن دارد. از هیوندایی بگذریم و سری به محصولات کیا بزنیم. در این بین، اسپورتیج بدون تغییر قیمت، 140 میلیون تومان خرید و فروش میشود و کیا اپتیما نیز 132 میلیون تومان قیمت دارد که در این خودرو نیز تغییری به چشم میآید.
از بازار سراتو هم خبر میرسد که این خودرو قیمتی برابر با 110 میلیون تومان را دارد و این یعنی قیمت آن نسبت به هفته گذشته ثابت مانده است.
در بین محصولات تویوتا هم مدل کرولا 128میلیون تومان خرید فروش میشود و یاریسهاچبک نیز 85 میلیون تومان به فروش میرسد. این دو خودرو نیز در مقایسه با هفته گذشته، تغییر قیمت خاصی نداشتهاند. اخبار اقتصادی - عصر ایران
درآن كوه بزرگ خانه كوچك عمو حسن قرار داشت. او به تنهایی در خانه ی خیلی كوچكی در میانه راه بالائی كوه زندگی می كرد. خانه كوچك او بیرون از جنگل كاج ساخته شده بود. او قد بلندی نداشت ولی خیلی پیر و عاقل بود. او ریش سفید رنگ بلندی داشت و یك كلاه خیلی بامزه می پوشید . با اینكه تنها زندگی می كرد هنوز هم دوستان زیادی داشت. همه حیوانات و پرندگان دوستانش بودند . هوا سرد می شد و پرندگان به مناطق گرمسیر جنوب پرواز می كردند. زمستان نزدیك بود. برخی از حیوانات كه مجبور بودند در جنگل بمانند در بدنشان برای مدتی طولانی غذا ذخیره می كردند و به زودی به خواب زمستانی می رفتند تا اینكه بهار برسد. این داستان درباره یكی از این حیوانات است كه در این جنگل زندگی می كرد.یكی از صبح های اواسط بهمن ماه، روباه در جستجوی یافتن صبحانه ای میان جنگل آهسته قدم می زد . هوا بد بود، برف زمین را پوشانده بود و باد هر لحظه شدیدتر می شد. در این موقع از سال غذا به سختی گیر می آمد بنابراین روباه مجبور بود مسافت بیشتری را نسبت به گذشته برای یافتن غذا جستجو كند . برف و باد شكار كردن را خیلی سخت می كرد. باد هر لحظه شدیدتر می شد. روباه می خواست به لانه اش برگردد اما پیش خودش گفت "یك كم دیگر هم می گردم، آخه خیلی گرسنه هستم و نمی توانم بودن غذا برگردم." یک دفعه صدای زوزه شدید باد در میان درختان پیچید . روباه كه از چیزی خبر نداشت در زیر یك درخت فرسوده كه ریشه محكمی نداشت در حال راه رفتن بود كه صدای شكستن چیزی را شنید، همانطور كه به اطراف برمی گشت كه بفهمد این صدا از كجا می آید یك درخت شكسته سیاه بزرگی را دید كه به روی او می افتاد. شروع به دویدن كرد تا آنجایی كه می توانست سریع می دوید، اما پنجه هایش در داخل برفهای عمیق گیر می كردند. وقتی كه درخت شكسته كنار او روی زمین افتاد او فكر كرد كه از این حادثه نجات پیدا كرده . اما در همان لحظه ای كه او می خواست بپرد تا از آن وضعیت نجات پیدا کند، تنه ی درخت به آهستگی چرخید و روی دم او افتاد. روباه بیچاره، گرسنه بود و كلی از خانه اش دور بود و دمش هم در زیر درخت بزرگی گیر كرده بود.خوشبختانه برف آرام می بارید و او هم صدمه جدی ندیده بود اما او ابدا خوشحال نبود. كم كم شدت بارش برف بیشتر شد . روباه به این دردسر بزرگ فكر می كرد، اگر برف همینطور ببارد بعد از مدتی حتی روی سرش را هم می پوشاند،حالا او خیلی نگران بود. آن روز صبح عمو حسن مثل همیشه صبح زود برای قدم زدن در میان جنگل از خانه بیرون آمد. راه زیادی نرفته بود كه صدایی شنید. به اطراف نگاه كرد تا ببیند آیا می تواند محل آن صدا را پیدا كند. فهمید كه صدا از طرفی می آید كه درختی افتاده است. تا آنجا كه پاهای پیرش می توانست وزن او را تحمل كند در میان برف سریع به آن سمت دوید. وقتی كه كنار درخت شكسته رسید هیچ كسی را ندید تا اینكه به آن طرف درخت رفت و در آنجا یك روباه كوچولو دید كه از باد و برف در خودش فرو رفته و خودش را جمع كرده است. عموحسن او را شناخت و پرسید: اینجا چیكار می كنی ؟ روباه كوچولو با صدای بغض آلود ماجرا را تعریف كرد. او خیلی سردش بود و گفت: من ساعتهاست كه اینجا گیر افتادم ،دیگه خیلی خسته ام ، خیلی تلاش كردم تا از این وضعیت رها شوم اما هنوز دم من گیر است. پیرمرد گفت: من سعی خواهم كرد كه درخت را تكان دهم تا تو رها شوی. اما عموحسن آنقدر قوی نبود و هر قدر تلاش كرد نتوانست تنه درخت را حركت دهد. وقتی عموحسن موفق به تكان دادن تنه درخت نشد. به فكر فرو رفت و گفت: حالا فهمیدم كه چه باید بكنم . او در جنگل به دنبال چیزی می گشت تا اینكه با یك شاخه درخت دیگر برگشت . او تلاش كرد با آن چوب، تنه درخت بزرگ را كمی بالاتر ببرد اما او به اندازه كافی قوی نبود. او یك قدم به عقب رفت و با دقت به تنه درخت نگاه كرد. او یك نگاهی به برف كرد كه همه اطرافش را پوشانده بود و سپس نگاهی به آسمان انداخت. به نظر می رسید كه بارش برف برای مدت طولانی ادامه خواهد داشت و آنها مجبورند كه سریعتر كاری كنند. عمو حسن فكری كرد. او با سرعت به كلبه اش برگشت وقتی كه به آنجا رسید به سراغ ابزار كارش رفت و با سرعت برگشت در حالی كه یك اره بزرگ را با خود حمل می كرد. وقتی به جنگل برمی گشت ، امیدوار بود كه مسیر را بخاطر بیاورد . زیرا بارش برف ردپای او را پوشانده بود.. بارش برف سنگین تر شده بود و باد شدیدتر می وزید اما عموحسن به راهش ادامه داد. او به محلی رسید كه روباه آنجا بود اما تمام آنچه كه او می توانست ببیند تنه درخت و برفی بود كه تمام زمین را پوشانیده بود. او فكر كرد كه دیر رسیده است اما او یك بینی قهو ه ای در میان برف دید . او با سرعت هر چه بیشتر با دستهایش شروع به خالی كردن برفهایی كرد كه دور روباه را پوشانده بودند. او هنوز زنده بود.او شروع به اره كردن درخت كرد اما نه به دو نیمه ، بلكه به سه قسمت. دو قسمت كه بلندتر بودند در هر انتها و یك قسمت كوچكتر در وسط، یعنی همان جائی كه دم روباه گیر كرده بود . او روباه را بلند كرد و در پتویی كه از كلبه اش آورده بود پیچاند. پیرمرد به آهستگی در حالیكه روباه را بغل كرده بود به كلبه اش برگشت. آتش خوبی را روشن كرد و یك سوپ خوشمزه برای خودشان درست كرد. آن دو، روز سختی را گذرانده بودند و خیلی خسته بودند روباه روی كفپوش كنار شومینه و پیرمرد روی صندلی مورد علاقه اش بخواب رفتند. وقتی كه صبح از خواب برخاستند هر دو مایل بوند كه روباه در تمام طول زمستان كنار عمو حسن بماند و این دقیقا همان اتفاقی بود كه رخ داد.
اخبار اقتصادی - دولت روحانی نیز از متن قانون هدفمندی، صراحتا تخطی کرد
در حالی که عصر دیروز تبصره مربوط به اجرای هدفمندی یارانه ها در سال 93 از سوی نوبخت تقدیم به مجلس شد، نگاهی به وضعیت اجرای قانون در سال آینده نشان میدهد که دولت روحانی نیز همانند دولت قبل در اولین سال برخورد خود با قانون هدفمندی یارانه ها از ماده 7 قانون تخلف کرده است.
در حالی که عصر دیروز تبصره مربوط به اجرای هدفمندی یارانه ها در سال 93 از سوی نوبخت تقدیم به مجلس شد، نگاهی به وضعیت اجرای قانون در سال آینده نشان میدهد که دولت روحانی نیز همانند دولت قبل در اولین سال برخورد خود با قانون هدفمندی یارانه ها از ماده 7 قانون تخلف کرده است.
به گزارش تابناک قانون هدفمندی یارانه ها که از سال 89 به مرحله اجرا در آمده است همواره طی چهار سال گذشته با یک تخلف جدی مواجه بوده است که نه مجلس و نه دولت به آن توجهی نکرده اند و این تخلف، عدم اجرای مفاد ماده 7 قانون هدفمندی یارانه ها که مربوط به هزینه کرد درآمد حاصل از اجرای قانون در پرداخت یارانه نقدی و غیر نقدی و کمک به بخش سلامت بوده است.
بر این اساس که ماده 7 قانون هدفمندی یارانه ها اذعان میدارد که:
دولت مجاز است حداكثر تا پنجاه درصد (50%) خالص وجوه حاصل از اجراء این قانون را در قالب بندهای زیر هزینه نماید:
الف- یارانه در قالب پرداخت نقدی و غیر نقدی با لحاظ میزان درآمد خانوار نسبت به كلیه خانوارهای كشور به سرپرست خانوار پرداخت شود.
ب - اجرای نظام جامع تأمین اجتماعی برای جامعه هدف از قبیل:
1- گسترش و تأمین بیمه های اجتماعی، خدمات درمانی، تأمین و ارتقاء سلامت جامعه و پوشش دارویی و درمانی بیماران خاص و صعب العلاج.
2- كمك به تأمین هزینه مسكن، مقاوم سازی مسكن و اشتغال.
3- توانمند سازی و اجرای برنامه های حمایت اجتماعی.
همچنین در ماده 8 قانون صراحتا ذکر شده است که 30 درصد از وجوه درآمدی حاصل از اجرای قانون باید به بخش تولید اختصاص یابد:
دولت مكلف است سی درصد (30% ) خالص وجوه حاصل از اجراء این قانون را برای پرداخت كمك های بلا عوض، یا یارانه سود تسهیلات و یا وجوه اداره شده برای اجراء موارد زیر هزینه كند:
الف- بهینه سازی مصرف انرژی در واحدهای تولیدی، خدماتی و مسكونی و تشویق به صرفه جویی و رعایت الگوی مصرف كه توسط دستگاه اجرائی ذیربط معرفی میشود.
ب- اصلاح ساختار فناوری واحدهای تولیدی در جهت افزایش بهره¬وری انرژی، آب و توسعه تولید برق از منابع تجدید پذیر.
ج- جبران بخشی از زیان شركت های ارائه دهنده خدمات آب و فاضلاب، برق، گاز طبیعی و فرآورده های نفتی و شهرداری ها و دهیاری ها ناشی از اجراء این قانون.
د- گسترش و بهبود حمل و نقل عمومی در چهارچوب قانون توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت و پرداخت حداكثر تا سقف اعتبارات ماده (9) قانون مذكور.
هـ - حمایت از تولیدكنندگان بخش كشاورزی و صنعتی.
و - حمایت از تولید نان صنعتی.
ز - حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی.
ح- توسعه خدمات الكترونیكی تعاملی با هدف حذف و یا كاهش رفت وآمدهای غیر ضرور.
در سال گذشته بعد از آنکه درآمد هدفمندی یارانه ها که از سوی دولت به مبلغ 120 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده بود، از سوی مجلس به 50 هزار میلیارد تومان کاهش یافت، مجلس مصوب کرد که از این رقم 46 هزار میلیارد تومان در قالب ماده 7 قانون و 4 هزار میلیارد تومان در قالب ماده 8 هزینه شود.
این امر به این معنی است که مجلس خود با تخصیص 92 درصد از درآمدها به پرداخت یارانه نقدی و غیر نقدی و تنها 8 درصد به تولید صراحتا به نقض ماده 7 و 8 قانون پرداخته است.
در سال جاری رقم 63 هزار میلیارد تومان برای درآمد حاصل از اجرای قانون پیش بینی ده است که دولت روحانی از این رقم، مبلغ 53 هزار میلیارد تومان برابر با 84 درصد از کل درآمد را به اجرای ماده 7 قانون و 10 هزار میلیارد تومان برابر با 15 درصد را برای اجرای ماده 8 در نظر گرفته است.
این امر نشان از آن دارد که دولت روحانی نیز صراحتا قانون را نقض کرده است و گویا مجلس نیز در سال آینده با این وضعیت و نحوه اجرای قانون موافقت خواهد کرد.
این در حالی است که احتمال بسیار کمی وجود دارد که حتی از همین ارقام تعیین شده نیز سهم بخش سلامت و تامین اجتماعی به شکل کامل پرداخت شود و به نظر میرسد که با توجه به کسری درآمد دولت نسبت به پرداخت نقدی یارانه منجر به آن شود که بخش اعظمی از درآمد حاصل از اجرای قانون به بخش پرداخت یارانه نقدی تخصیص یابد.
در این حالت است که موضوع پرداخت یارانه نقدی و تاثیر آن بر تورم کشور مجددا به بحثی جدی تبدیل میشود و این تخطی از قانون به شکل مستقیم بر معیشت افراد در جامعه تاثیر میگذارد.
آنگونه که به نظر میرسد، مشکل اساسی دولتها در اجرای صحیح قانون به همین موضوع پرداخت یارانه نقدی بر میگردد. به عبارتی پرداخت یارانه نقدی با رقم تعیین شده معادل 45 هزار تومان، مانع از آن میشود که دولت ها بتوانند مواد 7 و 8 قانون را آنگونه که پیش بینی شده است به اجرا در بیاورند.
در هر صورت آنچه مشخص است این است که این تخطی از قانون صریح و کاملا عیان است و جالب آنجا است که نه دولت و نه مجلس اساسا توجهی به این نقض قانون ندارند. در یک چنینی شرایطی به نظر میرسد که اگر واقعا پرداخت یارانه نقدی اجاره اجرای صحیح قانون را نمیدهد، بهتر آن است که متن قانون هدفمندی اصلاح شده و تغییر یابد تا نه دولت و نه مجلس متهم به زیر پا گذاشتن قانون نشوند. اخبار اقتصادی - تابناک
مجموعه: اخبار اقتصادی و بازرگانی اخبار،سرگرمی,آشپزی,مد,روانشناسی,اینترنت تاریخ انتشار : چهارشنبه, 02 بهمن 1392 22:53
اخبار,گران کردن بنزین,اخبار اقتصاد
اخبار اقتصادی - دولت از گران کردن بنزین چقدر پول درمی آورد؟ محاسبات نشان می دهد دولت از محل افزایش قیمت حامل های انرژی در سال 93 باید حداقل ۵۱۹۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براین اساس قیمت حامل های انرژی در سال 93 باید حداقل 85 درصد افزایش یابد.
سال گذشته درآمد دولت از محل افزایش قیمت حامل های انرژی 28 هزار میلیارد تومان بود. هنوز اطلاعات دقیق تری در مورد میزان رشد قیمت بنزین در سال 93 اعلام نشده است ولی به نظر می رسد گمانه زنی در مورد قیمت بنزین آزاد 1200 تومانی چندان دور از واقعیت نباشد. نکته قابل توجه در لایحه بودجه سال آینده رشد میزان یارانه بخش تولید از عدد 4000 میلیارد تومان به 10 هزار میلیارد تومان است.
انگیزه اصلی ایرانیها از جراحی بینی چیست؟ Posted on by admin جراحی بینی یکی از پرطرفدارترین عملهای زیبایی در کشور ماست؛ اگرچه در بیشتر موارد این جراحی به دنبال ایراد و مشکلی در بینی صورت میگیرد، ولی گاه افراد بیآنکه کوچکترین مشکلی در شکل بینی داشته باشند، آن را به تیغ جراحی میسپارند تا به اصطلاح خود زیباتر شوند، غافل از اینکه نه تنها زیباتر نمیشوند، بلکه زیبایی سابق خود را با انجام این عمل غیرضروری به خطر میاندازند
شهرخبر: یکی دیگر از اشتباهاتی که افراد در این باره مرتکب میشوند، انتخاب نامناسب مدل بینی است، از آنجا که زیبایی در تناسب، توازن و تقارن است، انتخاب مدل نامناسب با فیزیک چهره این زیبایی را از بین میبرد، شاید شما ندانید مدل مناسب چهره شما کدام نوع از انواع بینی است، پس بهتر است انتخاب مدل را به دست جراح با تجربه سپرده و بیگدار به آب نزنید. براستی مدل بینی متناسب با چهره ایرانیها کدام است؟ آیا تمام افراد میتوانند از مدل یکسانیاستفاده کنند؟ دکتر حمید عارف، فوقتخصص جراحی پلاستیک و زیبایی پاسخگوی این پرسشهاست.
در نژاد ایرانی، معمولا افراد بینی بزرگی دارند، از این رو اولین خواسته فردی که عمل میکند، کوچکتر شدن بینی است. البته این موضوع سالهای گذشته نسبت به حال صحت بیشتری داشت به طوری که افراد فرمهای عروسکی و فانتزی را بیشتر میپسندیدند. خوشبختانه اکنون افراد بیشتر مدلهای طبیعی و شیک را میپسندند ولی درصدی از همین افراد از روی ناآگاهی از عمل جراحی، پس از عمل رضایت خود را از دست میدهند، این دسته معمولا تحت تاثیر نظر دوستان خود قرار گرفته و میگویند بینی کوچک تری میخواهند و دوباره تصمیم به جراحی دیگری میگیرند. متاسفانه گاه دیدگاه جامعه تعیینکننده مدل بینی و رضایتمندی افراد است. فردی که تحت تاثیر افکار دیگران در جامعه اقدام به انجام این گونه اعمال میکند، به طور قطع نتیجه مثبتی از عمل خود نخواهد گرفت. مدتها بینی ایدهآل افراد در کشور، بینی فانتزی عروسکی بود. بینی عروسکی کوچک، سربالا و دارای قوس است. اگرچه فرم فانتزی بینی شیک و زیباست، اما برای تمام افراد توصیه نمیشود. فردی که بینی خیلی بزرگی دارد نباید توقع داشته باشد جراح، بینی فانتزی و کوچکی برای او درست کند زیرا سایز بینی را تا حد کمی میتوان کوچک کرد و نمیتوان به یکباره سایز بینی را نصف کرد؛ چرا که بینی عملکرد قبلی خود را از دست میدهد. بخصوص در بینیهای گوشتی که رزرو تنفسی بینی پایین است با کاهش زیاد حجم، عملکرد تنفسی دچار اختلال میشود به طوری که صدای تنفس فرد شنیده میشود، در حالی که تنفس منظم و طبیعی صدادار نیست
جراحی بینی یکی از پرطرفدارترین عملهای زیبایی در کشور ماست؛ اگرچه در بیشتر موارد این جراحی به دنبال ایراد و مشکلی در بینی صورت میگیرد، ولی گاه افراد بیآنکه کوچکترین مشکلی در شکل بینی داشته باشند، آن را به تیغ جراحی میسپارند تا به اصطلاح خود زیباتر شوند، غافل از اینکه نه تنها زیباتر نمیشوند، بلکه زیبایی سابق خود را با انجام این عمل غیرضروری به خطر میاندازند
شهرخبر: یکی دیگر از اشتباهاتی که افراد در این باره مرتکب میشوند، انتخاب نامناسب مدل بینی است، از آنجا که زیبایی در تناسب، توازن و تقارن است، انتخاب مدل نامناسب با فیزیک چهره این زیبایی را از بین میبرد، شاید شما ندانید مدل مناسب چهره شما کدام نوع از انواع بینی است، پس بهتر است انتخاب مدل را به دست جراح با تجربه سپرده و بیگدار به آب نزنید. براستی مدل بینی متناسب با چهره ایرانیها کدام است؟ آیا تمام افراد میتوانند از مدل یکسانیاستفاده کنند؟ دکتر حمید عارف، فوقتخصص جراحی پلاستیک و زیبایی پاسخگوی این پرسشهاست.
در نژاد ایرانی، معمولا افراد بینی بزرگی دارند، از این رو اولین خواسته فردی که عمل میکند، کوچکتر شدن بینی است. البته این موضوع سالهای گذشته نسبت به حال صحت بیشتری داشت به طوری که افراد فرمهای عروسکی و فانتزی را بیشتر میپسندیدند. خوشبختانه اکنون افراد بیشتر مدلهای طبیعی و شیک را میپسندند ولی درصدی از همین افراد از روی ناآگاهی از عمل جراحی، پس از عمل رضایت خود را از دست میدهند، این دسته معمولا تحت تاثیر نظر دوستان خود قرار گرفته و میگویند بینی کوچک تری میخواهند و دوباره تصمیم به جراحی دیگری میگیرند. متاسفانه گاه دیدگاه جامعه تعیینکننده مدل بینی و رضایتمندی افراد است. فردی که تحت تاثیر افکار دیگران در جامعه اقدام به انجام این گونه اعمال میکند، به طور قطع نتیجه مثبتی از عمل خود نخواهد گرفت. مدتها بینی ایدهآل افراد در کشور، بینی فانتزی عروسکی بود. بینی عروسکی کوچک، سربالا و دارای قوس است. اگرچه فرم فانتزی بینی شیک و زیباست، اما برای تمام افراد توصیه نمیشود. فردی که بینی خیلی بزرگی دارد نباید توقع داشته باشد جراح، بینی فانتزی و کوچکی برای او درست کند زیرا سایز بینی را تا حد کمی میتوان کوچک کرد و نمیتوان به یکباره سایز بینی را نصف کرد؛ چرا که بینی عملکرد قبلی خود را از دست میدهد. بخصوص در بینیهای گوشتی که رزرو تنفسی بینی پایین است با کاهش زیاد حجم، عملکرد تنفسی دچار اختلال میشود به طوری که صدای تنفس فرد شنیده میشود، در حالی که تنفس منظم و طبیعی صدادار نیست
اخبارسیاست خارجی - اجرایی شدن توافق هستهای تلاویو را ناامید کرد اسرائیل در فکر حمله به ایران در پاییز یا زمستان آینده
اسرائیل همه تلاشهای خود را به کار گرفته تا دلایل امنیتی و اطلاعاتی را جمعآوری کند تا بگوید ایران جامعه جهانی را فریب داده است تا به این ترتیب زمینه را برای حمله یک جانبه نظامی به تاسیسات هستهای ایران فراهم آورد، برخی می گویند که این اتفاق در تابستان یا پاییز آینده رخ خواهد افتاد.
اجرای توافق نامه موقت میان ایران با قدرت های بزرگ بر سر برنامه هسته ای اش فضایی به شدت ناامید کننده را در اسرائیل به وجود آورده است، به ویژه که این اتفاق پس از بحران جدید به وجود آمده در روابط ایالات متحده امریکا و اسرائیل اجرایی شده است. بحرانی که طی آن موشه یعالون، وزیر دفاع اسرائیل انتقادهای شدیدی را متوجه جان کری، وزیر امور خارجه ایالات متحده کرد.
به رغم همه تلاش هایی که ایالات متحده و شش کشور بزرگ جهانی در دفاع از فواید توافق دیپلماتیک با ایران بیان داشتند و گفتند که این توافق می تواند از بروز جنگ جلوگیری کند و اگر جنگی در بگیرد همه منطقه را در بر می گیرد که هزینه های آن را تنها اسرائیل پرداخت خواهد کرد، مقام های اسرائیلی همچنان معتقدند که ایران جهان را فریب می دهد، تنها هدفش خلاصی از تحریم های بین المللی است اما در عین حال همچنان به توسعه برنامه هسته ای اش به دور از چشم بازرسان آژانس بین المللی انرژی هسته ای ادامه می دهد.
عملا اسرائیل از طریق لابی یهودی های طرفدار خود در کنگره و در مجلس نمایندگان امریکا تلاش های مضاعفی را برای به تصویب رساندن این قوانین مبذول داشته است، البته در صورتی که قوانین از سوی رئیس جمهوری امریکا وتو شوند در هیچ حالتی قابلیت اجرایی نخواهند داشت.
نتانیاهو با پذیرفتن از روی ناچار توافق موقت میان ایران با 1+5 به حجم حملات خود به ایران که از زمان رسیدنش به قدرت در سال 2009 بی وقفه آغاز کرده بود، پایان داد. از این مهم تر نقشه اسرائیل برای حمله به تاسیسات هسته ای ایران که به مرکز مناقشات اسرائیل – امریکا در طول دو سال گذشته تبدیل شده بود، نیز نقش بر آب شد،
مساله ای که اختلاف نظر شدیدی را میان دو طرف امریکایی و اسرائیلی ایجاد کرده بود، به ویژه که اسرائیل تلاش می کرد از تهدید نظامی و مذاکرات هسته ای هم زمان استفاده شود در حالی باراک اوباما، رئیس جمهوری امریکا ترجیح می داد که قبل از هر گونه استفاده از راه حال نظامی تمامی راه های دیپلماتیک پیموده شود.
بعد از این که توافق موقت میان ایران با قدرت های بزرگ به مرحله اجرا در آمد، مذاکرات بر سر توافق نهایی آغاز شد، اسرائیل احساس کرد که در زاویه ای محصور مانده است و نمی تواند جلوی سیاست اوباما که بر رسیدن توافق سریع با ایران به هر قیمتی شده، اصرار دارد، بایستد.
برای همین همه تلاش خود را متوجه مجلس سنا کرد تا آنها را وادار کند قوانینی را به تصویب برسانند که تحریم های جدیدی را در صورتی که ایران توافق ژنو را زیر پا گذاشت، متوجه آن کنند، به ویژه در مورد فعالیت های جدید سانتریفیوژها و غنی سازی اورانیوم که حساسیت خاصی در پرونده هسته ای ایران دارند.
عملا اسرائیل از طریق لابی یهودی های طرفدار خود در کنگره و در مجلس نمایندگان امریکا تلاش های مضاعفی را برای به تصویب رساندن این قوانین مبذول داشته است، البته در صورتی که قوانین از سوی رئیس جمهوری امریکا وتو شوند در هیچ حالتی قابلیت اجرایی نخواهند داشت. اما به هر حال صرف پیشنهاد آن نیز به معنای فشار به اوباما است و ضربه ای به مشروعیت فرایند مذاکره ای که در برابر ایران رهبری می کند، محسوب می شود.
در این اثنا اسرائیل همه تلاش های خود را به کار گرفته تا دلایل امنیتی و اطلاعاتی را جمع آوری کند تا بگوید ایران جامعه جهانی را فریب داده است تا به این ترتیب زمینه را برای حمله یک جانبه نظامی به تاسیسات هسته ای ایران فراهم آورد، برخی تحلیلگران اسرائیلی بر این باورند که این اتفاق در تابستان یا پاییز آینده رخ خواهد افتاد. اخبار سیاست خارجی - دیپلماسی ایرانی